Prestao je da jedem posle 7 časova. svake večeri mesec dana - evo šta se desilo | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Prestao je da jedem posle 7 časova. svake večeri mesec dana - evo šta se desilo

Prestao je da jedem posle 7 časova. svake večeri mesec dana - evo šta se desilo

To nije uvijek lako, ali isplatilo se.

Kao i većina žena, ja sam noć Nibler. Dobar sam cijeli dan i onda moja glad demone (i emocionalno jedenje) izaći u večernjim satima. Pa sam odlučio pokušati i prestane da jede dva sata prije spavanja za cijeli mjesec da vidimo šta će se desiti. Izazov, za mene, je moja rano za spavanje: Ja sam se u 5:30 ili 6 svako jutro, što znači da obično sam u krevetu do 21:00. To znači da mi treba da prestanu da jedu do 07:00 a ne tako lako, ali sam odlučan.

Evo što se dogodilo za vrijeme mog mesec dana izazov da prestane jesti u satima neposredno prije spavanja.

Rigidna SMJERNICE je stvarno pomogao

Ja uglavnom jedem večeru s klincima oko 6, tako da za moj novi eksperiment sam se pobrinuo da smo svi uradili naši 19:00 cut-off. Naravno, to je nakon večere da žudnje često postavljena u. Trudim se da ne jedu slatkiše za desert, pa umjesto toga jedem komad voća ili možda sir do kraja obrok. Onda oko 8, ja imaju tendenciju da jedu još jedan komad voća ili sira (ili ako imam posebno loš dan, a KitKat).

load...

Odsekavši sve hrane 7 je na neki način lako i na neki način teško. Lako je bilo to što umjesto više nejasne, "ne grickanje prije spavanja," teško pravilo "nema hrane nakon 7 PM" je zapravo lakše pratiti, jer je bio tako krut. Nakon nekoliko kikseva u početku, ubrzo sam pao u obrazac večere, onda perem zube odmah nakon toga. Otkrio sam da sam jednom oprao zube, nisam htio da užinu, jer bi se zubi prljav (a ja sam previše lijen za pranje dva puta u noći).

Čitajte dalje. Što je još gore, idem u krevet gladan Snacking Late

ALI Date Night JE Curveball

Onaj osporavanje dijela izlazi na večeru. Ako idemo sa drugim parovima, koji radimo često, mi često ne jedu dok 8 ili kasnije. Do trenutka kada završimo to je dobro posljednjih 10, a kad se vratimo kući želim da idem pravo na spavanje.

load...

Nisam mogao smisliti način da se ne jede dva sata prije spavanja na dan noć (osim da ostanu kasnije, ali to nije bilo realno). Pokušao sam što ukazuje na ranije večeru, ali niko nije činilo da igra (a 06:00 večera je normalno za neke, ali nečuveno za moju kosmopolitski prijatelji).

Dakle, za vrijeme mog mjeseca, bio sam prilično dobro kada sam jeo kod kuće, ali ne tako dobro na dan noć (što je možda i četiri puta u toku mjeseca). Smatram da je uspjeh. Imati teško i fast fooda vremena cut-off može izgledati krute većini, ali imaju tendenciju da se dobro radi sa strogim pravilima kada je u pitanju hrana (ako imam jedan kolačić, ja ću jesti torbu, tako da sam uglavnom imaju none).

Čitajte dalje. 5 načina da smrsate u restoranu

Navika ŠIRENJE mojoj porodici

Iako je prošlo više od mjesec dana, ja ću pokušati držati moje vrijeme 07:00 hrane cut-off (i da moja deca na ista rutina).

Već smo svi dobili u ranoj rutinu pranje zuba. Prije nego što su nekada me muci za užinu nakon večere, dok smo čitali priče za laku noć. Sada radimo večeru, pranjem zuba, a zatim knjiga (sans grickalice), onda krevet.

Da li je imao veliki uticaj na svoju težinu, ne mogu biti siguran, ali ono što je počelo kao eksperiment za mene pretvorio u zdraviji prilagođavanje životnog stila za cijelu moju obitelj.

Ovaj članak izvorno pojavio na prevention.com

Pitate se kako drugačije da iskoristite svoj R & R? Evo 6 načina da se de-nadutosti i pomogne gubitak težine noću

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Odgovarano je 6 najčešćih pitanja o prehrambenim pitanjima

Post Gubitak težine

Novi veg koji je zdraviji od kale i ima ukus kao slanina

Post Gubitak težine

Zašto je vizualizacija vašeg budućeg jaza ključna za samoupravu s hranom

Post Gubitak težine

Ono što jedem za nedelju dana od strane lorne Jane Clarkson

Post Gubitak težine

16 različitih izvora vitka proteina koji vam mogu pomoći da izgubite masnoću

Post Gubitak težine

5 znakova treba da jedete više proteina

Post Gubitak težine

8 stvari koje definitivno nikad nisi znalo o hrabrostima

Post Gubitak težine

Šta se događa kada jedete mastnu hranu za 5 dana ili više i druge vesti

Post Gubitak težine

7 iznenađujuća hrana čija ćelija želi da jedete

Post Gubitak težine

5 greške u proteinima koje ste napravili

Post Gubitak težine

6 zdrave hrane sa više šećera nego krispy krem krofna

Post Gubitak težine

Dva kalorija sosova - za tvoju ploču su potrebne ove