Prestao sam dijete i izgubio tri i 3kg | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Prestao sam dijete i izgubio tri i 3kg

Prestao sam dijete i izgubio tri i 3kg

Računi asistent Leanne Cowie-Smith, 28, od Sunbury, tanji i zategnut se zamenom dijeta za trčanje i dobru hranu

"Ja yo-yoed između 10st i 12st u svojim ranim dvadesetim godinama, ali to je bilo kad sam se odvojila od mog dečka je u februaru 2010. Da težina zaista naslagane na. Ja sam se pije svakog vikenda i gorging na poneti pizze i slatke grickalice. Do avgusta 2011. Godine, bio sam 13st 7lbs. Shvatio sam koliko štete bih uradio kad sam je označen u Facebook fotografija na kokoš stranke prijatelja. Pogledao sam znojava i mlitavi. To je bio šok. "

KAKO

"Otišao sam na striktnoj bodovnog ishranu i izgubio pola kamen. Ali kada sam se pridružio teretana shvatila sam da mi je potrebno više kalorija za mene i više slobode održati jesti hranu sam uživao. Trčanje je izgledalo kao jeftin, brz način da se u formi, plus Trka za život se sprema, pa sam odlučio da uđe. Koristeći besplatan C25K - 5K Trener aplikaciju, izgradio sam svoj izdržljivost. Trčao sam za jednu minutu na pokretnoj traci zatim otišao u narednih za ukupno 45 minuta, četiri puta tjedno. Masa je ostavio i sam uradio trku za samo 28 minuta igre. Potom udario sam plato, ali tresla se moja rutina i uzimajući moj novi dečko da zajedno težine klase za jaje me je pomogao da prebaci u posljednjih nekoliko kilograma. Takođe sam odbacio pice i Takeaways. Umjesto toga, ja se hrpa hrane nedeljom da traje nedelju dana. Držim do najniže-GI, kao što je srdačna paprikaš sa impulsa i soje umjesto govedine. Ako sam gladan sam snack na šaku orašastih plodova ili jogurt. "

load...

SAD

"Ja sam 10st i broj 10, tako da sada sam se postaviti fitness, a ne za gubljenje težine, ciljeva. Ove godine, za cilj sam da trčim 10K za 50 minuta. Treniram za najmanje jedan sat, pet puta nedeljno - i volim teretanu toliko da često ostanu duže. Moj novi životni stil je teško u početku, ali pozitivne komentare na moje fotografije sa Facebooka su vrijedno toga. "

Pojas da se ubrza

Radi na pokretnoj traci štedi ne samo vreme i muke, ali može pomoći u izgradnji vaše izdržljivost u rekordnom roku. Evo kako...
Cilj više: olimpijski maratonac Magdalena Lewy Boulet savjetuje zatvoreni trke da se nagib od 2% kako bi nadoknadili nedostatak otpora vjetra.
Push Harder: Do ulog sa Nike trenera Gil Cramer plan intervalima: jog za pet minuta da se zagrije, trajati tri, do brzine od 25% na minut, ponovite.
Drink Pametniji: znojite više kada pokrenete u grijanim teretani, a ne u hladnom, tako da imaju 2-4 gutljaja vode svakih 15 minuta. Onda kas dalje.

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

5 načina za resetovanje metabolizma danas

Post Gubitak težine

Rihanna otkriva njen odnos sa njenom promenljivom težinom - Evo zašto se to dogodi

Post Gubitak težine

Jednog dana pojeo sam veliki ručak mjesec dana - evo šta se desilo

Post Gubitak težine

Šta uraditi kada padeš sa karavana

Post Gubitak težine

5 stvari koje su se dogodile kada sam ja pojeo veliki doručak svakog dana nedeljno

Post Gubitak težine

5 stvari koje sam saznao kada sam pripremio obrok svakog nedjelja mjesec dana

Post Gubitak težine

Kako bi grom bog mogao da vam pomogne da smanjite težinu i druge vesti

Post Gubitak težine

Pitali ste: kako brzo izgubiti stomak

Post Gubitak težine

6 žena otkriva treninge koji su im konačno pomogli da izgube masti stomaka

Post Gubitak težine

6 sitnih poteza koji će vam pomoći da pronađete svoju srećnu težinu bez pokušaja

Post Gubitak težine

5 stvari koje treba da radite na svakom obroku kako biste sprečili preplašenost

Post Gubitak težine

Da li uzimate ili izbegavate aktivni ugalj?