Radila sam 5 dana nedeljno, ali nisam izgubila težinu dok nisam počeo pripremati obrok | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Radila sam 5 dana nedeljno, ali nisam izgubila težinu dok nisam počeo pripremati obrok

Radila sam 5 dana nedeljno, ali nisam izgubila težinu dok nisam počeo pripremati obrok

Sada Becky Huff je 50 funti Tanji

Kako je u jednom čitač osvojila je svoju bitku masti gubitak.

Ranije: 172lb
Nakon: 120lb

Odrastajući, bio sam nikada nije višak kilograma. Ja sam bio aktivan i igrao sport. To nije bio do kraja fakulteta, kada je skala počela prikrada. A jednom sam dobio pravi posao i počeo da živi u stvarnom svijetu, to nastavlja da se povećava. Zaradio sam 40 kilograma tokom osam godina.

U 2012. Godini, imao sam bebu i dijete i upravo postao boravak-at-home mama. Jednog dana, bio sam na ovo igranje sa gomilom drugih mame i nekoliko njih navelo da su krenuli na Burn Boot Camp. Rekli su da je drugačiji od bilo koje druge trening klase oni bi pokušali - i da je klasa je nudi Groupon poseban.

load...

Promjena

U prošlosti, ja bih pridružio raznim teretanama, pokušao različite klase trening i kupio DVD vježba, ali nikada ništa nije zaglavio. Nakon saznanja o Groupon dogovor, pomislio sam: "Dosta je dovoljno. Muka mi je da budem neugodno u svojoj koži. "

U tom trenutku, sam radila od možda jednom svakih nekoliko tjedana - ako i toliko.

Treninga

Prvi razred sam uzeo je u 5:30 ujutro i to je bilo tako teško. Ali mala grupa žena ima odmah me pozdravio i bodrili me.

Klasa uključeni dosta visokog intenziteta kardio poteze poput medvjeda puzi, burpees, trčanje i skok čučnjevi za 45 minuta. Umirao sam u to cijeli razred.

Nakon toga, trener je pitao da li bi me vidi sutradan. Od instinkt, rekao sam: "Naravno!" Iako je to bio tek prvi razred, nisam htio da ga iznevjeriti. Odlučio sam da ću napraviti ovaj posao.

load...

Vratio sam se sutradan i to je potpuno drugačiji treninga. Kako se ispostavilo, svaki trening je drugačiji dana u dan kako bi vaše tijelo nagađanje i spriječiti vas od uzimajući dosadno.

Glasi: Što se događa s tijela kada učiniti isto Fitnes iznova i iznova

Tokom mog drugog reda, koristili smo bučice, što je bila igra izmjenjivač za mene. Ja nikada ne bi dotakli težine u teretani sam. Ja samo nisam mislio Viličar je za žene. Ali sam saznao da je trening snage je super važno, posebno kada pokušavate izgubiti na težini.

U tom prvom tjednu, napravio sam ga u pet klasa.

Bilo je stvarno iscrpljujuće održati taj rutinski u početku, ali onda moje tijelo počelo podešavanje. Pošto sam super konkurentna, počinio sam da će pet dana u tjednu i ja zaglavio s njim. Ja mogu računati s jedne strane koliko puta sam propustio znanost kamp u protekle četiri godine.

Hrana

Nisam zaista mislim da Jeo sam to loše prije nego što sam počeo da radim nešto. Ja dosta stvari jeli iz zamrzivača prolaza ili iz kutije u mom ostava. Povremeno, ja bih napraviti salatu i vrh je s garderobom bez masti i puno sira; Pretpostavio sam da je to zdravo.

U prvih mjesec dana, izgubio sam se dva kilograma. U tom trenutku, nisam mnogo promenila o mojoj ishrani. To je kad sam počeo govoriti da treneri o mom napretku, i shvatio sam da su stvari koje sam mislila da su zdravi nisu mi pomaže da izgubite težinu.

Nakon što je radio sa trenerom na Burn Boot Camp, saznao sam da mi je potrebno da jedemo zdravo, Whole Foods cijelo vrijeme. On je rekao da treba jesti sastojke umjesto jesti hranu koja ima sastojke koje je imalo smisla za mene.

Pročitajte: Zdrav ručak ideje: 10 najboljih Grain Bowl Recipes

Budući da sam sam sve ili ništa tip osobe, odlučio sam da naprave plan obroka. Na tom planu, napravio sam zobene pahuljice za doručak pileća prsa, slatki krumpir, brokula, špinat salata i puno bjelanjaka za ručak i večeru. Još jedan od mojih go-to doručak je lonac jaje napravljen sa cela jaja i bjelanjke, plus krompir, povrće i tlo Turske.

U roku od tri mjeseca od mijenjaju svoje navike u ishrani, izgubio sam 30 kilograma. Bio sam sretan sa svojim rezultatima, ali onda sam pomislio "Šta sad?", želio sam sebi dati nove ciljeve. Pa sam krenuo da se izgradi više mišića i dobiti lean.

Odatle, povećao sam unos kalorija, jeli puno više proteina i počeo ugljikohidrata biciklizam. To je značilo da ću se jednog dana jesti 200 grama ugljenih hidrata i naredna dva dana bih da jedu 50 grama ugljenih hidrata. Jedan dan high-carb bio pun stvari kao što su zobene pahuljice i slatki krompir i na niskim dana sam izbjegavati žitarice i ostao uglavnom puno piletine, belanca i povrće.

Sam to učinio za dva mjeseca da počne stvari u brzinu, a onda sam počeo plan održavanja u kojoj 45 posto od mojih kalorija dolazi iz proteina, 35 posto od ugljenih hidrata i 20 posto iz masti.

Ovo mi je pomoglo da se izgradi mnogo više mišića. Kada sam prvi put počeo, zgrabio sam težine 10 kilograma i mislila da je to teško. Sada koristim 40 kilograma bučica.

Glasi: Ovo je koliko je potrebno da se težina Vlak Za Mršavljenje

Gnjaviš s njim

Odlučio sam da je rad nešto za jelo i zdravi, samo su dio puta živim. Mislim da je to ne postoje sukobi sa teretani u 05:00. Uvek mogu napraviti da radi jer svi još spava. Obrok prep je zaista pomogao mi je držati sa zdrave ishrane. U nedjelju, planiram moju jela i ono što moja porodica će jesti za tjedan. Ako imam raspored, onda mogu dobiti sve u radnji, a ja ne moram da mislim o tome.

Osim što su mi zdrava rutina naviku, zajednica na Burn Boot Camp je sjajno. Naučila sam puno o tome koliko je važno biti okružen pozitivnost.

Nagrada

Fizički, to je dobro da izgleda lijepo u mom jeans, ali psihički sam mnogo više pozitivnih i samopouzdanja.

Nakon svega toga, postao sam certificirani osobnog trenera, tako da mogu pomoći drugim ljudima na njihovom putu. Moj suprug i ja čak odlučili da želimo da otvorimo vlastite Burn Boot Camp.

Becky je broj jedan Savjet

Ostao sam motiviran da razmišljam zašto sam želeo da izgubite težinu, a ne samo odlučio da mi je bilo potrebno da se to uradi. Fokusirao sam kako sam htio da bude aktivan mama i igrati sa svojom decom. Dakle, kada gubljenje težine počeo da teško, nisam mogla podsjetiti sebe ono što sam radio za vas.

Ovaj članak izvorno pojavio na womenshealthmag.com

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Greggs ima 30-dnevni plan dijete - evo šta to dijetetičar razmišlja o tome

Post Gubitak težine

Da li bi etiketiranje kalorija ekvivalentne aktivnosti promenilo vaš izbor za snack?

Post Gubitak težine

Kako biti zdrav sa Božića, savet urednika

Post Gubitak težine

Da li ste trošili najzdraviji deo vašeg avokada?

Post Gubitak težine

Hoće li ajurvedsko jelo olakšati vašu anksioznost?

Post Gubitak težine

Piće ovog čaja može pomoći u smanjenju prodavnica masti

Post Gubitak težine

Russell Batemanov plan prehranjenja za mršav kolektiv

Post Gubitak težine

5 hrana koja su šokantno niska u gledaocima težine

Post Gubitak težine

Zdravstvene prednosti ljubičaste hrane + koliko treba da jedete

Post Gubitak težine

10 žena o tome kako su dobro promijenili svoju dijetu

Post Gubitak težine

Jelo jedne usluge ove hrane dnevno može vam pomoći da izgubite masnoću

Post Gubitak težine

Upravo ono što sam jela da bi moj šećer u krvi bio pod kontrolom za dobro