Siroko uređivanje najboljih paleo aplikacija | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Siroko uređivanje najboljih paleo aplikacija

Siroko uređivanje najboljih paleo aplikacija

BC mislimo "pre sranje"

Posljedice poljoprivrede i Starbucks može da se borba za zamisliti ponašanje naših Primal prototip (osim ako je to boks dan prodaje, a ti si u Selfridges). Da, naš Paleothic prethodnici bili prilično žestoka i love kopljima, ali ne boj se imamo jednu stvar nisu, ljepota interneta. 

PROČITAJTE: Loose težinu i osjeća se odlično sa ovim zdravim Paleo recepata

The Paleo dijeta je jesti pravu hranu u svom prirodnom stanju, koji nije doživio proizvodnju ili obradu. Ne postoji nijedna dijeta bogatiji od ljudsku ishranu u BC i BC mislimo "pre sranje". U suštini, ovo je meso, perad, riba, jaja, prirodne masti, povrće, voće, orašasti plodovi, sjemenke, bilje i začini. Zašto? Budući da je paleolita je vrijeme kada čovečanstvo napredovala.

load...

Naša najraniji preci, gdje fizički jak i gotovo bez bolesti.

Recepti u ove aplikacije mogu nadam se inspirisati da ispunite svoj tablice sa zdravih masti, antioksidansi, vitamini i minerali. Ovdje je uređivanje od najboljih Paleo aplikacije za neke mami hranjive recepte, ne lukom i strijelom potrebno.

Čitaj: WH dijeta vodič: Paleo 

Paleo Plate (besplatno) 

Koristi se za Paleo, vegetarijanac i bez glutena recepata. Dostupna u pokretom prsta ima preko 150 lako-on-the-eye recepata sa opcijom da dodate sastojke na listu kupovinu. Recepti su podijeljeni u: vegetarijanski svinjetina, govedina, perad, plodovi mora, doručak, prilozi i Paleo kategorije desert. Pokušajte Raw Alge i konoplje rešetaka.

load...

Nom Nom Paleo (besplatno) 

Sama aplikacija ima informacije o ishrani smjernice Paleo života i omogućava vam da gledaju preko 50 recepata. Recept kartice imaju vremena za pripremu i sastojke i potrebnu opremu, ali biti upozoreni postoje neke čudne varijacije. Pokušajte bundeve i prazilukom juha.

PaleoViz ($ 0.79) 

Pomaže da izbjegnete bilo kakve kulinarske grešaka dajući vam jednostavan način za praćenje svoje obroke, samo uzeti sliku i ocijeniti obrok. Kasnije možete vidjeti napredak i podijeliti obrok s prijateljima. Motivirati sebe da postignu svoj paleo ciljeve pomoću stranu statistika, koja pokazuje kako se poboljšavaju tokom vremena. Svaki dan se ocjenjuju koja omogućava snimanje nutritivne statistika.  

Primal Paleo ($ 1.49)

Idealan za početnike ovaj user-friendly aplikacija će vam dati potpuni uvid u Paleo način života. The "Hrana lista" funkcija vam omogućuje pretraživanje po imenu da li je iskonski ili nije hrana i što sezona pripada. Aplikacija vam omogućava da izaberite treninga uključuje osnovne vježbe da biste dovršili kamenog doba ratnik transformacije. Pomoću funkcije "Primal zajednice" možete podijeliti drevno znanje. 

Paelo.io ($ 0.79)

Paleo.io ne samo govori koje namirnice su iskonski, a koji nisu, ali i savjetuje vam gdje različitu hranu padaju na Paleo spektra i zašto. Osim recepata omogućava vam da planirate svoje obroke unaprijed i stvarati liste za kupovinu. Vaš idealan shopping partner.

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

5 saveta da ostanu mršavi na festivalu

Post Gubitak težine

6 zdravih pića sa više šećera od kitkata

Post Gubitak težine

Nova studija otkriva da je povrže povrće zdravije od ključanja

Post Gubitak težine

7 dana hrane + fitnes sa nutricionistom rosemary ferguson

Post Gubitak težine

Osvežite i ponovo pokrenite energiju na našem najkvalitetnijim kafićima u Londonu

Post Gubitak težine

7 zdravih mita za ishranu, razbijen

Post Gubitak težine

Testenina čini teže, kaže najbolja studija ikada

Post Gubitak težine

6 načina na koji možete naučiti da žele zdravu hranu

Post Gubitak težine

Najbolji makroi za gubitak masti, prema nauci

Post Gubitak težine

13 načina za zabranu vašeg tela i smanjenje vašeg mamurluka

Post Gubitak težine

Da li uzimate ili izbegavate aktivni ugalj?

Post Gubitak težine

4 načina mesaraca racionalizuju se ne vegetarijanske, i druge vesti