Šta bi uradio lični trener? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Šta bi uradio lični trener?

Šta bi uradio lični trener?

Fitness gurui otkrivaju kako su rukovati zdravlje i fitness kamen spoticanja, od neprospavane noći u Takeaways. PS Postoji sjajan lek za mamurluk ovdje

Vaš PT je plakat osoba za vaše zdravlje udarac, tako da nije uvijek lako priznati im da si se kuje sinoć i podgrejani kineski poneti za doručak. Zbog čega smo prisluškivani neke trenera da sazna ono što bih uradio (#WWAPTD) u ovakvim situacijama, kao i drugi koji imaju moć da ugrozi vaše napore.

1 # WWAPTD... Kada mamuran

"Kao prvo, dvije litre vode prije spavanja - alkohol dehidrira tako dopunjavanja svoj H20 će da omekša svoj mamurluk", kaže trener Si Tate. "Sutradan, više vode i kafe sa sipanjem kremom, koji budi plus smjesa ubija ugljenih hidrata žudnje. Također pokušajte kriškom braon tost i maslac. To je blag i ima nisku-ish GI, tako da daje sporo oslobađanje energije, dok će lako na tegobe u stomaku. "

load...

2 # WWAPTD... Kad bolestan

"Slušam svoje tijelo", kaže Gold treninga Giulia Gold. "Ako imate prehlade i još uvijek se kao radi, ti si verovatno OK - ali zaustavi ako počnete da se osjećaju još gore. Rekao bih da ako imate gore na vrat simptome, tako da bol u grlu, zagušenja, i tako dalje, ti si uglavnom OK. Ako je ispod-the-vrata one, kao što su kašalj, bolove i groznicu, držite se. Kada vaš imuni sistem je niska, stvarno energične vježbe mogu naglasiti ga dalje. Ja bih ići u šetnju umjesto, plus svjež zrak može pomoći da se osećate bolje. "

3 # WWAPTD... Kada jedete u restoranu

"Ja provjeriti izbornika unaprijed i pokušati ići u mjesta koja koriste lokalne sastojke, smjestiti zahtjeve i kuhati od svježih", kaže Chrissi Delapperall, Personal Manager obuku u Virgin Active Chelmsford. "Ja ću ići na jela koja su 'čisti', tako da ne prženi ili pretučene, i zamijeniti pomfrit za dodatnu veg."

load...

4 # WWAPTD... Prilikom kupnje trenera

"Ja sam rob navika i kada sam pronašao Nike Frees sam prodao", priznaje Si "Volim minimalne i lagan trenera. Oni nisu za svakoga, iako i neki ljudi trebaju više podrške od drugih, pa bih vam preporučujemo pronašli brand koji radi i držati s njim. "

5 # WWAPTD... Kada pada kiša

"Ja sam u svim vremenskim djevojka i da će reći korištenje okoliš kao svoj alat za obuku - elemenata može povećati potrošnju energije za 10 - 30%", kaže Jane Wake, osoba trener i tvorac treninga Pilates protoka. "Ili, dizajn dom krug, nešto veoma jednostavno. Dakle, možda zagrijavanje sa sporim koracima-up za šest minuta, a onda jedan minut sesije preskakanja, čučnjeva, brže korake-up, sklekove, preskakanje, Iskorak, brži korak-up i na kraju daske. Ponovite dva ili tri puta. "

6 # WWAPTD... Kada ima samo 20 minuta za teretanu

"Ili prilično snažnim intervalima na pokretnoj traci, tako da jedan minut jog od jedne minute 80% max radi, ili sam stavio pet vježbe u krug i proći kroz to non stop dok sam gotov", kaže Si. "Trudim se i radim kao maksimalno moguće i sa kola, imaju za cilj da rade najveće mišićne grupe i tako troše najviše energije. To bi bilo nešto kao 12 x čučanj na klupu, stoji u rame za novinare, 12 x kreten pritisnite grudi, 12 x pull-up (ili skočiti gore i niže kada sam umoran!), 12 x sit-do ruski twist i 12 x Kettlebell Burpee da stoji. "

7 # WWAPTD... Kada se ima poneti

"Uživaj za ono što je i to previše ne brinite - sutra je novi dan", kaže Giulia. "U principu, kloni jela sa puno sosa jer su često puna kreme, natrij i šećer. Sa kineskim, ja bih ići na patku i palačinke, koje su visoke u proteina i povrća ako natovariti na krastavac i mladi luk. Ako imate indijski, pokušajte suhom jelo kao što su piletina tikka. Ćevapi su prilično dobri ako ste chargrilled mesa, puno salate i humus, ali pizze teško -. Držimo nemasno meso i povrće preliva "

8 # WWAPTD... Kada jedu prije treninga

"To ovisi o tome što radim, ali ću generalno imaju dio sporo otpuštanje izvor ugljenih hidrata za energiju i da spriječi moje tijelo ide katabolički, kao i čist izvor proteina, kao što su pileća prsa", kaže Chrissi. "Ovo će biti oko jedan ili dva sata prije treninga."

9 # WWAPTD... Kad ne mogu spavati

"Ja bih pokušati opustiti moj um i tijelo", kaže Jane. "Duboko udahnite, fokusirajući se na uspon i pad vašeg grudnog koša, vizualizaciju dijafragmu u rebra širi kao udišete, i ispuštanje vazduha i dižu unutar grudnog koša kao izdišete. U isto vrijeme, cilj je da izdahne duže dok ne osjetite vaše tijelo opuštanje i tone u krevet. Sljedeća, zamisli noge i uzeti još jedan dah, ali ovaj put ostanem fokusiran na svoje noge, s ciljem da ih se opustite u krevet. Da li to opet, radi se vaše tijelo. Do trenutka kada dođete do glave, nadam se da ćete biti u snu. "

10 # WWAPTD... Kad nešto boli

"Nekoliko bol nakon treninga drugacije na bolove snimanja, zajednički bolovi ili bol koja nije povezana", objašnjava Chrissi. "DOMS kao odgovor na trening obično se javlja između 24 i 48 sati nakon treninga u odgovarajućim mišićima i može se osloboditi od prije treninga istezanje i okidač rollering. Ja bih dobiti bilo koji drugi tip boli istražen, tako zaustaviti obuku i dobiti stručne savjete. "

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Kuće za odmor: kako jesti dok putujete

Post Gubitak težine

Istraživanje kaže da brojanje vaših uglova cijeli dan može vam pomoći da izgubite težinu - tako da sam pokušao

Post Gubitak težine

Djevojka protiv teretana 8: kako je naš tim izgubio težinu

Post Gubitak težine

5 načina za resetovanje metabolizma danas

Post Gubitak težine

7 hrane za jelo koja vam štite od oštećenja od sunca

Post Gubitak težine

Kako sam zaustavio ciklus stresa i izgubio preko 30 kg

Post Gubitak težine

Veliku proteinsku grešku koju verovatno stvarate

Post Gubitak težine

Prema mišljenju stručnjaka, 4 načina da se izgube masti i izgrade mišić

Post Gubitak težine

6 brzi i jednostavni načini brzo mršavljenja bez dijeta

Post Gubitak težine

Šta jesti tokom treninga za odmor dana za naduvavanje sagorevanja masti

Post Gubitak težine

Sok detoks koji stvarno radi

Post Gubitak težine

Ovo je svaki veganski obrok koji sam jao na transformaciji tela