Visoke proteinske testenine za večeru, kako ih je odabrao nutricionist | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Visoke proteinske testenine za večeru, kako ih je odabrao nutricionist

Visoke proteinske testenine za večeru, kako ih je odabrao nutricionist

U čast Svjetskog dana Pasta donosimo Donosimo vam instant nadogradnju večeru.

Unathorised zdravlje oreole otežavaju Zone na stvari koje actuallygood za tebe, pa smo pozvali Rhiannon Lambert, registarski nutricionista i specijalista za upravljanje težine, koji je označen proizvod klamerica da svi moraju na svojim policama. 

U čast Svjetskog dana Pasta - ovo džep-friendly-kupovina je pod pola kilograma i sadrži dvostruko proteinthan standardne pakete u. Nakon treninga san obrok. 

'Protein-utvrđenog hrana je u modi, ali ovaj ima supstancu - ima više proteina u ovom wholeweat tjestenine u odnosu na standardne pakete koji će vam pomoći zadržati šećer u krvi levelssteady i to je takođe obogaćen folata za dodatnu energiju. " - Rhiannon Lambert 

load...

I to nije sve. Ako si na strani istraživanja objavljenom ranije ove godine, pasta može učiniti tanji. To je činjenica da nikada Forgetti. 

Tesco Healthy Living High Protein Fusilli, 85P, Tesco

Gladan više? Evo jedan jednostavan hack koji smanjuje kalorije od tjestenine. 


The Best voća Jedite Za Fat LossJesti gorke Blitz masti

Želim da kick svoje debelo izgaranje u brzinu? To je vrijeme da se gorko. Agrumi poput naranče, mandarine i grejpfruta sadrži izvanredan alkaloid pod nazivom P-sinefrin, što povećava stopa po kojoj ste spali masti, navodi se u studiji objavljenoj u British Journal of Clinical farmakologiju.

load...

Istraživanja otkrili da je to izazvalo biciklisti izgubiti dodatnih 7g masti na sat. Morali biste klanac čitav rod čovjeka od Del Monte najboljih da vidi bilo kakvu korist, pa umjesto doza se na Swanson Bitter Orange ekstrakt, $ 7.30, prije sljedećeg spin klase. Samo jedna kapsula vam mogu pomoći da blitz 42g masti u 60minute spin klase. Budite na oprezu. 

Također pokušajte ove pre-workout grickalice koje vam pomažu da spali fatand 9 prirodnih sastojaka za dodavanje u svoje obroke koje vam pomažu da brže sagorevaju masnoću


Zašto 5. Dieters dobiju na težini kada su Merač kalorija CountAko je brojanje kalorija nije radio za vas, niste sami

Novi UK istraživanje gledajući dijeta navike i stope uspjeha je naglasila kako često brojanje kalorija ne samo da ne pomažu kod mršavljenja, ali zapravo može dovesti do ljudi dobija na težini.

Online fitness brand Freeletics razgovarao sa svoje 11million korisnicima da saznaju kako su se bavili kalorija countingstyle programa mršavljenja.

Otkrili su da dok je više od tri četvrtine (77%) od kalorija brojila za cilj izgubiti na težini, gotovo petina (19%) zapravo udebljala kad su počeli.

Jedan od ključnih razloga za to je bila prijavljena oštar porast žudnje.

Više od polovine (55%) za te uspon i dodatnih 10% priznao da je prejedanje.

Ono što je možda još više zabrinjava je razvoj loših odnosa sa hranom. Polovina ispitanih je rekao da je radost izveden hrane i njihov nivo stresa oko jedenja porasla.

Ako ste očajni da računa nešto, možete naći pomoću macrosa bolji način da se u koštac sa svojim dijetom.

Alternativno rade za uklanjanje prerađevina i uključuju više cjelina, prirodnu hranu - velike su šanse da ćete pojesti manje čak i bez realizacije!

Čitajte dalje. "Kako sam izgubio 30lbs u 4 mjeseca ne računajući kalorija!"


Recite zbogom Courgetti i Zoats: Vaš Staple Veg mogu nestati iz prodajePostoji evropski tikvice krize i čiste navijači u ishrani su izbezumljeni

Za sve one koji se prilagođavaju narasla na zamjene od ugljikohidrata poput oatsand špagete za tikvice, meniju ili banke ravnoteža je oko uzeti hit.

Novi izvještaji tvrde da je cijena Mediterraneanstaple su utrostručio nakon Španiji i drugim dijelovima južne Evrope je pogođen neuobičajeno hladnim i vlažnom vremenu koja je oštetila usjeve.

Glavnih supermarketima komentarisali prepoznavanju problema, pa čak i otkriva da su problemi napajanja su prisutni.

Tesco, rekao je The Evening Standardthat oni doživljavaju 'pitanja dostupnost'.

Prema portparola na proizvode dobavljača Valstar Holland, "Cijene su vrlo visoki - oni su iznad $ 20 za 5kg kutiju. Tokom ljeta cijene između $ 4 i 6 $.

"I to ne samo tikvice. Mnogo cijene su izuzetno visoka - paprike, patlidžani, rajčice, "rekli su The Guardian.

Žao mi je što nosioci takvih loših vijesti.


Što je još gore: idem u krevet gladan grickanje kasno u noć?Evo šta treba da znate ako pokušavate da baci funti.

Svi smo bili ovdje: To je 09:30, imate još od vaših omiljenih TV programa prije spavanja 30 minuta, i odjednom si žudnja kolačiće - treba da izdrži do jutra ili da li upuštati u tako kasno Nocne snack?

Naravno, u skladu sa stručnjacima, odgovor nije tako jednostavan.

Da biste pronašli savršenu ravnotežu, ocijeniti vaše hungeron skali od 1 do 10, gdje 1 je punjena i 10 gladuje. Ako ste iznad šest, ti si bolje imati spavanja snack prije nego što uhvatiti svoj Z - dok je ispod 200 kalorija, kaže Moskovitz. Ako vaš glad je na 5 ili ispod, "imaju čašu vode ili tople teaand nazvati noć", kaže ona. "Za većinu, jesti nakon večere obično nije uzrokovana istina glad, ali iz dosade ili stresa."

Ako si zaista doživljava noćne bolove od gladi, posežu za nisko-cal, cijela zrna grickalica poput tosta, vlakana žitarica ili kokice. "Ugljenih hidrata Cijela zrna pomogne u oslobađanju serotonina u mozgu, što učiniti ako se osjećate mirno i spreman za spavanje", kaže Moskovitz. Šta god da radite, podalje od visokih proteinor masnih namirnica - to znači da nema kikirikija butteron da tost i ne Buttery kokice - jer potrebno više vremena da se svari i mogu poremetiti snu.

Ovaj članak je izvorno napisan za womenshealthmag.com

Našli smo 6 najbolje heathy grickalice koje bi čak i nutricionista jede.


load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Šta jesti i piti za detoksikaciju nakon festivala

Post Gubitak težine

4 sastojka bez glutena koji sabotiraju gubitak težine

Post Gubitak težine

4 hranu koja se zdravi pre nego što ode

Post Gubitak težine

6 mitova mleka

Post Gubitak težine

Kako se nositi kada se suočavaju simptomi povlačenja šećera, masti ili detoxa

Post Gubitak težine

Jedinstveni nutricionist otkriva savršeni jednodnevni plan jela

Post Gubitak težine

U slučaju da idete: koristi od kakao praha

Post Gubitak težine

Koliko je jaja sigurno jesti nedeljno?

Post Gubitak težine

11 namera za zdravu hranu za 2018

Post Gubitak težine

6 stvari koje su se dogodile kada sam prestao da jedem šećer

Post Gubitak težine

Da li vam soja sprečava gubitak težine i izgradnju mišića?

Post Gubitak težine

4 razloga za odabir vrućeg sosa nad Tommy K