Za 8 nedelja sam uradio najpoznatiji trening Australije. rezultati sada | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Za 8 nedelja sam uradio najpoznatiji trening Australije. rezultati sada

Za 8 nedelja sam uradio najpoznatiji trening Australije. rezultati sada

Zaljubila sam se u sa vježbi-a izgubi 7% tjelesne masnoće.

Ako pazimo na najnovije fitness slomljeni delovi naciju, onda postoji šansa da će se čuli F45.

Prvi popularni kao jedan od najtežih treninga u Australiji, 'Funkcionalna 45' obećava svojim članovima isklesani ABS u samo dva mjeseca treninga. Zbog uspješne priče isporučio tamo režim treninga, epidemija F45 proširila kao požar, sve na našu dobro obale.

Koristeći kola i HIIT tehnike, treneri na F45 teretane pokrenuti niz predavanja kardio i snagu-i-otpornost na bazi (svih 45-ak minuta dug) da se spali masti, ton i izgraditi mišića.

Nekoliko puta godišnje, članovi mogu učestvovati u F45 Challenge, koji se sastoji od pohađaju koliko F45 klase koje može stati u nedelju dana, uz strogu plan ishrane.

load...

Kao samozvani 'teretana stidljivi' zeca, koji je prošle stao nogom u jednoj do spa na drugoj strani oko godinu dana, bio sam zaintrigiran da vidimo kakve transformacije bih mogao postići u samo osam tjedana i tako se prijavili za izazov.

O MENI

Uvijek sam bio prilično zadovoljan mojim tijela; Nisam višak kilograma, dobro jedem, ali ja sam uvijek pod kontrolom kako izgledam sa svojom dijetom, nikada sa vježbe. Prije izazov bio sam broj 10, ali je želio da ton i drastično poboljšati moje razine kondicije.

Sa vjenčanje približava u junu, htio sam da uradim nešto što bi me postavili za održavanje zdrave težine i načina života, a ne brzu dijetu ili ludost.

load...

 

Dakle, šta je zapravo F45 izazov?

Pored klase F45, učesnici mogu preuzeti izazov aplikaciju koja ocrtava sve obroke za tjedan, zajedno sa zgodnim listu za kupovinu, tako da možete pripremiti za tjedan pred nama.

Tokom osam tjedana, alkohol je da se u potpunosti izbjeći, i svako jutro treba početi sa šoljom tople vode i limuna. Dijeta promjene kao sedmica ide dalje, iz alkalne ishrane u prva dva-tjedna, do četiri sedmice plan visok nivo proteina, a dvije sedmice jesti mastima, niske carb obroka na kraju.

Suočavajući se osam tjedana bez alkohola, drastično smanjenje kalorija i podiže moja fizička aktivnost od nule treninga nedeljno do tri ČETVRTI - Bojao sam se, jako uplašen.

Srećom, studio F45 obuku u Tottenham Court Road je prijateljski, pozivajući mjesto gdje se početnici dovedeni u tor raširenih ruku. To je u velikoj mjeri sve do dva vlasnika, Amy i Mike, koji su tu svaki dan da vodi nastavu, nude podršku i općenito držati motivirani i na putu.

Tu je i Facebook grupa za sve u studiju da dijele Slika od njihovih najnovijih plan obroka uspjeha (ili kvarova) i da se pobrine vannastavne društvene aktivnosti, kao što su nedjelja radi i užina klubova.

 

PRE-CHALLENGE SCAN

Prije nego što je počeo Challenge, Amy i Mike me je zamolio da hop na svoje tijelo Scanner da vidimo šta stanje moje zdravlje bilo. Imao sam uzeti neke ranije slike u gaće. Evo šta je to sve izgledalo kao:

Težina: 61.6kg
Body Fat: 16.9kg 27,4%
mišićne mase: 42.5kg
Body vode: 53,7%
Visceral Fat Ocjena: 2

 

 

IZAZOV: TJEDAN jedan i dva

Prva faza, 'Spring Training', bio je sve o uklanjanju zadržavanje vode, detoksikaciji organizma i priprema ga da se spali koliko masti moguće. Alkohol je no-no (za čitavu Challenge) i kofeina i šećera su šutirali na trotoar, previše. Većina hrane na plan obroka je nemasno meso kao što su Turska i piletina, jaja, ribe i puno zelenila.

Ovdje je meni uzorak:

Doručak: Topla Paleo puretina salata sa tvrdo kuhana jaja
Užina: Mješoviti orasima i sjemenkama
Ručak: Senf losos sa vrtom greens
Užina: Protein Shake
Večera: Riba na žaru sa veggie kaša.

Moje doručak na dan jedan od izazova: Turska i kelj salata sa tvrdo kuhana jaja. Yum.

Kako sam došao ON

Koristeći aplikaciju, uređen sam online dostavu sve što bi trebalo da sedmice. Na račun došao do $ 70, što je mnogo više nego što sam navikao troše na namirnice! Morao sam da se podsetim da bi to bilo sve moje obroka za svaki dan u tjednu - ne štipa za visoke kvalitete za sendvič ručka - i tako je bilo vrijedno novca, ali je i dalje teško provesti.

Ovo je bez sumnje najteža nedelje sam imao na izazov; zaspi na mom stolu, glavobolje, bolove od gladi, radovi. I uspio tri časa nedeljno i to je bilo tako novo za moje tijelo bude primorana da vrši sebe, stvarno sam to osjetio. Boljelo da podigne ruke i umijem pod tušem, to je koliko je loše bilo.

Međutim, čudno sam uživao u neku vrstu odvraćanje od moja glad, a do kraja dva nedelje sam već osjetio razliku u mom nivo energije. Kardio klase su definitivno ubica - znojite kante tokom 45 minuta u studiju - ali radi kao mnogi od tih nedelju dana moguće će vas za najbolje rezultate sagorijevanje masti.

Ovo je, međutim, samo sedmice da sam strogo pratio plan obroka na T.

Razlozi za to je varirala su:

  • Nisam imao vremena da provedu priprema tri obroka dnevno plus grickalice, posebno na noći kad sam je i prisustvuje F45 klase.
  • Nisam mogla jesti od jela na poslu - jeste li ikada pokušali microwaving ribe u uredu punom ljudi? To ne ide dole dobro.
  • Nisam volim sve obroke. Nisam veliki u meso tako se našao ponekad prebacivanje iz glavnog plana obroka na opciju veggie.
  • Nisam mogao odustati piće.

Tokom ostatka izazov, pokušao sam slijediti načela svake faze plana obroka bez direktnog kopiranjem i izrezati sve prerađene hrane, grickalice, kolači itd je bilo teško ide (posebno za Lifestyle Editor u vodstvu do Božića), ali sam našao plan mnogo lakše kretanje kada sam bio zadužen za mog obroka.

IZAZOV: TJEDAN tri i četiri

Nedelja 05:57 nazivaju "Regular Season" i koncentrirati na izgradnju mišićne mase kroz visoko-proteinska dijeta koja pomaže zdrav gubitak masnoće i popravak mišića. Crveno meso se ponovo uvodi u ovoj fazi i planovi obrok uključuje sir, pa čak i malo ugljenih kruh!

Ovdje je meni uzorak:

Doručak: banana i maslac od kikirikija na tostu
Užina: Limun i kokos loptu
Ručak: pečeni ricotta i pileća salata
Užina: Protein Shake
Večera: Lamb i Halloumi sa povrćem

Kako sam došao ON

I trajala je samo dvije sedmice sa sos. Dok sam lako ignoriše nosače kolače i glave čokolade, čaša vina je teže reći ne. Odlučio sam pustiti alkohol bude moja poslastica vikendom za što ga kroz tjedan dana nastave i iskreno, to je bio jedini način da ću polu-uspješno rade izazov. Nisam sebi dozvoliti da se osjećaju krivim zbog toga.

S ostatkom plana obroka, sam se borio. Volim voće i povrće - i nedostaje ogromne porcije sam uživati. Takođe sam saznao za unos proteina previsoka za mene. Ejmi i Mike su sve o radi ono što radi za vas, to mora biti održiva, tako da nakon kratak razgovor s njima, obnovljena sam ravnotežu malo u korist povrća i polako pokušao da izgradi proteina.

U smislu obuke, dok je još uvijek bori da bi se kroz kardio klase bez urušavanja na podu na kraju, ja sam konačno pronalaženje malo forme snagom i otpora. Nikad nisam podigao težine pred ovim izazovom, tako savete od prijateljske trenera u studiju olakšao ovaj proces. Takođe sam primetio da nisam uvijek daje preda mnom sirenu rekao da - definitivno poboljšanje u odnosu na prve dvije sedmice.

POLA PUTA SCAN

Na početku pet sedmica ponovo skočio sam na skener tijelo da vidim kako napreduje. Ovi su rezultati:

Težina: 61.3kg (dole 0.3kg)

Body Fat: 14,8 kilograma 24,1% (pad od 3,3%)
mišićne mase: 44.2kg (do 1,7 kg)
tijelo vode: 56,1% (za 2,4%)
Visceral Fat Ocjena: 2 (isti)

Dok je moj mišićne mase je bio i moj procenat masti je pao, ja sam stvarno ne gubi na težini. Nije kraj svijeta, Mike me je uverio, ali možda bih mogao malo štipanje moje unos kalorija ako bih želio da promjene na vagi.

 

IZAZOV: TJEDAN pet i šest

Nakon pola skeniranja, ja refokusirani; osetio sam u zoni kada je u pitanju plan prehrane, pa čak i sam povisio moje prisustvo klase iz tri nedeljno do četiri. Zapravo sam se našao raduje u teretanu na kraju dana - i pita šta mi se dogodilo! - i osjetio pravi razlika u mom stanju. Moja odjeća je postao više udoban i ja sam bio mnogo manje naduta do kraja dana. Imati samo jedan malo off-plan obroka ili puno alkohola stvarno pokazao, tako da sam osjećao motivirani da ostajem na stazi, bez obzira na sve veći iznos od društvene aktivnosti.

Ovo je vjerojatno najbolje što sam osjetio u cijeloj izazov.

IZAZOV: TJEDAN sedam i osam

Unesite faze tri, "World Series", a mastima, niske plan ugljenih hidrata ishrane pomoći strip preostale masti u organizmu. Također upišite: Božić.

Uprkos tome što je tako blizu cilja, ja nekako pusti ga malo u posljednja dva tjedna. Dok sam još učinio sve što sam mogao da se izbegne nevaljale grickalice i jela, čudan događaj učinio iskrsavaju gdje nije bilo uvijek moguće. A oni vikend pića? Postali su tjedne pića, previše.

Moja obuka se vratio na tri časa nedeljno zbog više društvenih aktivnosti, pa čak i sam otkazao iz klase, jer sam bio previše mamurna. Nije idealno.

POST-CHALLENGE SCAN

Kada je došlo vrijeme da stanete na vagu za moju kraj izazov vagati u, nisam očekivao velike rezultate. Zbog toga sam skoro plakala od olakšanja kad sam vidio moju konačnu skeniranja:

Težina: 58.8kg (dole 2.8kg)
Body Fat: 12.1kg 20,6% (pad od 6,8%)
mišićne mase: 44.3kg (do 1,8 kg)
Body vode: 58,6% (4,9%)
Visceral Fat Ocjena: 1 (pad 1)

 

 

MOJ PRESUDU NA F45 IZAZOV

Izazov je skupo - $ 235 mjesečno - ali ako ste zaglavili u ne-vježba kolotečini i treba nešto da ti izvukao iu teretanu četiri puta nedeljno onda F45 može biti samo stvar. Ima nešto čudno ovisnost o klasama - možda zato što su tako brzo tempom oni su gotovo pre nego što ti to znaš - i ne možete poreći da daju rezultate.

Nisam pratio plan obroka koji u masnog tkiva strogo, i dalje pala gotovo 7% i izgubio oko 6lbs. Zamislite što bi mogao učiniti ako se zaista otkaz alkohol i pratio sve obrok test?

Moje 'transformacija albume me tako ponosan na sebe svaki put kad ih gledam. Ne, nemaju ripped abs, a ja sam jedva spreman za pokretanje maraton, ali sam obrubljen dolje, zategnuta i znatno poboljšati moje razine fitness do tačke u kojoj osećam snažnije i zdravije.

Osim vizualnog rezultata; Osećam sretniji, osjećam više energije i osjećam najviše samopouzdanja s moje tijelo koje sam ikad imao. Post-Božić i dvije sedmice od moje F45 porodice, dobio sam prvi hladno sam imao devet nedelja a ja nedostaju moji svakodnevno odlazak u teretanu.

Naravno, postoje neki dosadni elementi izazov. Planovi obrok nisu jako raznovrstan, što sprema lakše, ali znači da često jedu istu stvar za večeru tri noći za redom. Klase su toliko popularan može biti teško rezervirati na vrijeme koje vam odgovara. I, možete naći sve što obrok Prep i izlete u teretanu drastično utiče na vašu sposobnost da imaju bilo kakvu vrstu društvenog života.

ALI F45 treneri su tu da vam pomoći da izazov posao za svoj život, i dokle god si iskren s njima, oni mogu vam pomoći na tom putu.

Vi ćete dobiti samo iz Challenge ono što ste stavili u, i ako bi se mogao vratiti definitivno bih probati teže u posljednje dvije sedmice. Imajući to u vidu, ako je treninge i planovi obrok nisu realni onda to nikada neće raditi, tako da ne pokušavaju da učine sve što je u pismu, jer ćete biti češće kopča.

Narednih F45 Challenge počinje 29. Januara, saznati sve informacije koje su vam je potrebno za početak ovdje.

Evo nekoliko stvari koje želim sam znao prije nego što sam počeo:

  • Stvar nema cuge stvarno neće uticati na rezultate drastično. Izaberite doba godine da to izazov kada ćete biti najvjerojatnije ostati sa sos, odnosno ne samo pred Božić.
  • Možete kupiti gomilu povrća zamrznut što je mnogo lakše (i jeftinije), a zatim trekking do trgovine svaka tri dana da dopuni svoj spanać zaliha.
  • Planovi obrok može biti skupo - sve to meso i riba - tako alternativni između plana veggie svaki sada i onda za jeftinije spisak za kupovinu.
  • Zanemarite vage. Težina je samo broj. To je kako se osjećate u sebe i na odjeću koja je prava mjera napretka.

Ovaj članak izvorno pojavio na Cosmopolitan.

U potrazi za izgradnju zdrave navike? Pročitajte naš vodič Yoga Za Težina Lossand Protein Foods.

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Kako bi grom bog mogao da vam pomogne da smanjite težinu i druge vesti

Post Gubitak težine

27 načina da povećate svoj metabolizam i zapalite masnoće danas

Post Gubitak težine

Šta trebate znati ako imate googled bikini tijelo

Post Gubitak težine

Pažnja na festivalu! 7 zdravih haka za glatko, iow i još

Post Gubitak težine

Znate kako je pitanje alkohola i druge vesti

Post Gubitak težine

Inspirativne priče: Uspješno sam s mojim telom izgubio blizance

Post Gubitak težine

Kako je jedna žena pala za 16 kg i trčala samo 1-2 puta nedeljno

Post Gubitak težine

Prvih 5 dijetetičara će vam reći da smanjite hranu ako želite izgubiti masnoću

Post Gubitak težine

4 puta bolje je ići sa punom masnom verzijom

Post Gubitak težine

Kako da znam da li imam curu?

Post Gubitak težine

Priča iza britanskog najboljeg tela

Post Gubitak težine

Najbolji makroi za gubitak masti, prema nauci