11 najboljih dijetetskih tipova za naručivanje u baru | BA.GlobalScienceCollaboration.org

11 najboljih dijetetskih tipova za naručivanje u baru

11 najboljih dijetetskih tipova za naručivanje u baru

Kako zadržati potrošnju kalorija - i makroi - pod kontrolom ovog meseca

Božić i Novu godinu su se sve više približava, a ako želite da sve bude uravnotežen - ili barem ograničiti štetu - odabiru ono što natezati je dobro mjesto za početak.

Ali ne brini: nismo o tome da predlažem da pije samo Skinny B * tches (to je votka, soda i limete obložiti da ste se pitali).

Postoji mnogo mogućnosti za kalorija i makro svesni tamo, što znači da može pogodio prečku sa svojim radom žena bez potpune zabrane alkohola.

Dijeta alkohol - odakle početi?

Ako mislite da dijeta alkohol je ograničeno na injekciju svoj omiljeni duha, a ne ništa drugo, razmislite još jednom. Ćete biti iznenađeni koliko pubovima, barovima i restoranima mogu iskopa piće koji odgovara vašim zdravim zahtjevima ishrana alkohol.

load...

Dijeta alkohol - koji su najbolji alkoholnih pića za dijetu?

Prvo, zaboravi votka i jasan mikseri. Neka kosu ovog mjeseca i podigne čašu bez otpisa šanse za rano ujutro trčanje sa ovom usporavanje od najboljih dijeta alkohol. Od najboljih dijeta pivo, u velikoj dijeti džin, vi ćete biti razmažena za izbor.

Najbolja dijeta jabukovače: Sassy cidre

Sassy Cidre, 75cl: $ 7.99, www.maison-sassy.com

Ovaj napitak je oličenje popustljivost, ali bez narednih dana sicky osjećaj. To je niskokalorični, bez glutena, 100% prirodni i lako se pomiješan u koktelima. Odaberite jedan od tri različita okusa: original, kruške i roze - brzo će postati vaš dijeta alkohol go-u.

load...

Najbolja dijeta vino: Belvoir vino

Belvoir, $ 3.85, Belvoir voćnjaka

Belvoir su predstavio seriju 'bez mamurluka' vina. Uzmite pick; oni imam Shiraz, Chardonnay ili ruže.

Kao i svi Belvoir je pića, oni su bezalkoholna i slobodnog iz dodatka šećera, umjetnih aditiva, konzervansa, boje i zaslađivače. Sve prirodne sastojke kažete? Da molim.

Najbolja dijeta Pivo: Celia Organic Pivo

Celia Organic Pivo, $ 2.29, Waitrose

Ovaj jednostavan češki lager je 100% organski i pšenice i glutena. Iako je alkoholičar, to je pivo sa Saaz hmelj kroz prirodni proces karbonizacije u cilju stvaranja većeg koji neće ostaviti nadutost.

Najbolja dijeta Gin: Elephant Gin

Slon Gin, 50cl $ 30.75, The Whisky Exchange 

Prošlo je turbulentna godina, ali jedna dobra stvar koju smo svi držao je naša ljubav dobrog kvaliteta Gin. Slon Gin je nagrađivani i sadrži superhrana biljem afričkih Baobab voća i biljnih Buchu.

Najbolja dijeta Prosecco - Skinny Prosecco

Skinny Prosecco, $ 17.99, Selfridges

Nije nikakva tajna da smo nacija Prosecco ljubavnici, što čini dolazak mršavog Prosecco sve više dobrodošli. Sa samo 0.1g šećera po litri možete popiti sve mjehurića što želite, bez brige o gomilaju na funti.

Ako više volite Champs međutim do Prosecco, smo preporučuje Thomson i Scott Skinny Champagne Grand Cru Brut, krunski dragulj Amanda Thomson vrhunske kvalitete mjehurića. U svakom slučaju, ne možete pogriješiti s niskim kalorija mjehurića.

Najbolja dijeta Gluten-Free Alkohol: Gluten-Free Peroni

Gluten-Free Peroni, $ 6.47 za 4x330ml, Tesco

Isto pivo, isti ukus, jednostavno nema glutena. Oni pametan talijanski BrewMasters su izmišljena način uklanjanja gluten molekula, bez ugrožavanja svoje različita ukusa. Oboljelim od celijaklije all round, radujte se!

Najbolja dijeta Vodka: Quinoa Vodka

Quinoa Vodka, $ 29.99, piće Supermarket

Quinoa je sinonim za zdravlje. Od superhrana salate u Moroccan električnu mrežu i sada votke, to je ovdje da ostane.

Ovo bez glutena, visoke proteina i mnogo vlakana žitarica je savršen način kako bi vaš Voddy (skoro) dobro za vas. SAJAM. Je quinoa votke izvora svoje quinoa iz Anda Planine i ima svjež rub limuna.

Najbolja dijeta alkohol vina: Eisberg

Eisberg alkohol vina, 75cl $ 3.50, Tesco

Ono što mi se sviđa kod vina Eisberg je alkohol-free je da za razliku od drugih proizvođača to je izrađen od prave vino, sa alkoholom nježno ukloniti na kraju. Ovo rezultira napitak koji je daleko sličniji je alkoholičar sestra od ostalih bezalkoholnih opcije oko.

I sa samo 31 kalorija po staklo (125ml) to je i daleko lakši nego stvarna vina, tako da ne morate brinuti o brojanje kalorija.

Najbolja dijeta Bezalkoholna Spirit: Seedlip

Seedlip, 75cl: $ 29.99, Selfridges

Možda je kralj bezalkoholnih pića je SEEDLIP. Liči gin ovom domu pomiješan, botanički tipple ima nula kalorija. Da li ste čuli nas u pravu, nula.

To je i bez šećera, zaslađivača bez i alergena, koji se sve postiže kroz ugovoriti proces destilacije. Isprobajte SEEDLIP Spice 94 - to je aromatski spoj kore, začina i citrusa destilata.

Najbolja dijeta Vegan vino: Araldica Barbera d'Asti Superore, Waitrose

Araldica Barbera d'Asti Superore, $ 8.99, Waitrose

Ako još uvijek fensi uzimanje uzoraka vina s alkoholom, ali se bore da pronađu veganske opcije dijete, zaustaviti pretragu. Ovo Araldica Barbera d'Asti Superore pršti crvene trešnje i začina, savršen za pucanje otvoreni na hladne zimske noći.

Eating out u prosincu mogu biti lako, pogledajte u Best Zdrava Božić hrane Meni Choicesand dobiti svoj wellness želja zajedno sa najboljim fitness Gadgets

load...

Povezane vijesti


Post Ishrana

Sokovi za imunitet koji će vam pružiti hladnu sezonu

Post Ishrana

Šta se događa s vašim tijelom na energetskom napitku

Post Ishrana

20 najviših proteinskih veggija (i drugih biljnih hrane) možete jesti

Post Ishrana

6 najboljih mleka bez laktoze

Post Ishrana

Magični prah: 4 praška za zdravlje i kako ih koristiti

Post Ishrana

Krajnji letnji kokteli tima

Post Ishrana

Zašto je vreme da prestaneš piti džin i tonike i druge vesti?

Post Ishrana

Superpower doručak

Post Ishrana

10 aparata za kafu potreba svakog kofeina

Post Ishrana

Superfood sweep: 5 zdravih sastojaka koje neće razbiti banku

Post Ishrana

4 naučna razloga zbog kojih se osećate toliko pijano tokom vikenda

Post Ishrana

6 načina da povećate svoj metabolizam dok starate