5 načina za promjenu ponašanja za snackanje, zauvek | BA.GlobalScienceCollaboration.org

5 načina za promjenu ponašanja za snackanje, zauvek

5 načina za promjenu ponašanja za snackanje, zauvek

Promijeniti način na koji vi mislite

Ako pokušavate da počne svoj grickanje habityou je potrebno da pročitate ovaj savjet da zadržite zdravu ishranu na putu.

Bez obzira na to koliko je zdrav naš doručak ili superfoodcredentials salate smo planirali za ručak, mnogi od nas još uvijek nalazimo se poseže za čokoladom u 11h. Popričali smo sa psihologom dr Becky Spelman privatnog terapija klinici The Nature Valley Protein Bar, koji dijeli s nama najboljih načina da preuzmu kontrolu nad našim cravingsand promijeniti naše grickanje ponašanje za dobro.

1 Pazite

Jedan od najčešćih uzroka loših snack odluka je nedostatak svijesti o našim internim osjećaje. Prečesto smo jesti našu hranu brzo bez obraća pažnju na okus i teksturu, ili efekat ima na naš organizam. Češće nego ne, ako smo još na umu kada jedete ubrzo smo shvatili da je kriv zadovoljstvo mi rugati na našim stolovima zapravo nije tako ugodno nakon svega. To je uobičajena stvar, ako ljudi uspori svoje jelo oni mogu završiti izradu različitih zdraviji izbor.

load...

PROČITAJTE: Da li ste u snu ljubav?

2 Prep unaprijed

Planiranje je jako važno. Ako planirate tvoju hranu za tjedan i zapišite ga, vi ste daleko veće šanse da se drži ga u poređenju sa samo obećanja u umu. Osim toga, ako se pripremiti hranu unaprijed tada smo već napravili tu odluku snack na zdrav način prije nego što su čak i gladni. Uzimajući u nedjelju popodne da pakovanjima od oraha i voća za nedeljno može napraviti veliku razliku.

PROČITAJTE: Apple iskoči, savršen sredinom jutra snack

3 Odlučite reći ne

Visualisationcan biti zaista moćan alat za break loše navike i pripremiti vam reći ne da je cupcake. Ako zamislite kaže 'ne' na nešto, kada je situacija nastaje ćete instinktivno želiš da odem. Nose tu sliku izrade zdrav izbor sa vama i da će osnažiti vas da donesete pravu odluku. Radi različito za različite ljude, ali to je tehnika zasnovan na dokazima.

load...

PROČITAJTE: 42 grickalice za stan stomak

4 Ne budi previše strog

Način na koji jede treba učiniti ako se osjećate sretno, sretno jer je uravnotežen i sretan jer ste Radujem se tome. Ako ste na krutu dijeti vrlo je lako ubaciti se, jer način na koji jedu čini jadnim. Dakle, ako želite da jedete čistu za većinu dana, provjerite je li vaš grickalice su nešto malo slađi, kao protein bar ili podrhtavanje, tako da se radujem tome. Ravnoteža je najbolje.

PROČITAJTE: Delicious kokosovo ulje grickalice

5 Pomoću aplikacije

Teško je da se odluke o grickalice ako ne znate tačan nutritivni sadržaj onoga što ste već jedu. Koristite aplikacije da se podigne samo-spoznaju onoga što ste stavili u svoje telo. Skenirati barkod i dobili ideju proteina, ugljenih hidrata i masti, kako bi se osiguralo da ćete dobiti dobar balans. Velike Aplik.da Pokušajte uključiti MyFitnessPal, Fooducateand Shopwell.

PROČITAJTE: Da li su aplikacije odgovor na čuvanje motivirani?

Čitajte dalje.

  • 6 načina da savlada binge
  • 42 grickalice za stan stomak
  • Zdravije grickanje savjete i recepte

Povezane vijesti


Post Ishrana

Najslađija lista nisko kaloričnog čarobnjaka

Post Ishrana

Meni zlatih globusa pokazuje da zdrava hrana ne mora biti dosadna

Post Ishrana

Džin protiv starenja je sada stvar

Post Ishrana

6 načina da povećate svoj metabolizam dok starate

Post Ishrana

4 stvari koje treba da znate pre nego što kupite kokosovo ulje

Post Ishrana

Prestao sam jesti ugljene hidrate noću dve nedelje - evo šta se dogodilo

Post Ishrana

4 odlična načina da pijete čaj i kafu čak i najtoplijeg dana

Post Ishrana

9 najboljih proteina za žene

Post Ishrana

Zašto nikada ne bi pio šampanjac iz plastične čaše

Post Ishrana

Ispostavilo se da smo pogrešno otvorili šampanjac

Post Ishrana

Kourtney Kardashian se kunuje ovim pižem da bi dobio ravan želudac

Post Ishrana

Yeo dolina odličan početak recepta pomorandže, šargarepe i manga