5 recepata za Dan Valentina | BA.GlobalScienceCollaboration.org

5 recepata za Dan Valentina

5 recepata za Dan Valentina

Od doručka u krevetu i strastveni koktele na začinjena jela i ukusan desert, probajte ove zavodljive recepti za Dan zaljubljenih za pamćenje.

Ima li išta bolje nego da služi doručak u krevetu? Start Dan zaljubljenih utakmicu u prasak (ili mmmm.) Sa ovim kokosa i Ricotta Palačinke sa anis i nara Melasa Roast Sl.

Studija koju je Queen Margaret University pokazala kako nara povećava testosterona kod muškaraca i kod žena, što ukazuje da se može živnuti svoj libido. Hej, budući da si još u krevetu.

Ako ste propustili na nara udarac ujutro, probajte ovaj nara i sečuanska Pepper Cocktailthis navečer umjesto. Reap one strastveni pomegrante koristi i omogućiti vatrenim bibera da zapali plamen želje.

Govoreći vatrenih okusa, svi znaju da začinjenu hranu znači začinjena seksi život, zar ne? Ispostavilo se da je to zapravo neka nauka da napravite ovo, što čini ovu Malezijski Piletina Satay recipethe savršen Valentinovo glavnog obroka.

Made with alicin prepune bijeli luk (alicin je spoj koji povećava protok krvi u seksualne organe) i začinjeno čilijem (koji oslobađa endorfin raspoloženje za poboljšanje i povećava dotok krvi u stimulišu nervne završetke), ne brinite o tome da ljepljive sos od kikirikija sve preko usta - sjećam Clueless? "Sve što mogu učiniti da bi privukli pažnju usta je dobro."

load...

Dokrajči svoj obrok sa ovim zlatnim Kardamon i Lime Banane sa Vanilla Yoghurtrecipe. Zašto? Banane sadrže kalij i vitamina B, koji pomažu proizvoditi seksualne hormone kod muškaraca i žena. Banane i povećanje mišićne snage - od ključne važnosti za bilo kakvu ozbiljnu maramicu panky sjednice.

Ako sve to te nije dobio u raspoloženju, a zatim pokušajte ovo Tantric Strawberry Kiselo Koktel recept za dodatnu dozu Va Va Voom sa svojim Valentinovo proslave. Extra romantiku bodovi za srce u obliku jagoda ukras, previše.

Povezane vijesti


Post Ishrana

Natasha Corrett pirinač kardamon marelice vruće krzno

Post Ishrana

Vegetanske božićne recepte: zdrave pite za pite

Post Ishrana

10 prehrambenih mita dijetetičara najviše mrze

Post Ishrana

Zdrava cajun začinjena piletina sa ukrašenim salatom i receptom od duge čorbe

Post Ishrana

Naši omiljeni recepti za brčkanje vikenda

Post Ishrana

5 ne tako dobar način kako alkohol utiče na vaše telo

Post Ishrana

Dijeta keto: dobra, loša ili samo opasna?

Post Ishrana

4 recepte za ljubitelje hrane koji žele izgledati i osjećati sjajno

Post Ishrana

Plodnost i miris pomorandža

Post Ishrana

Čokoladni recept i recept od sira od maline

Post Ishrana

Pijte svoj put do 5 dana

Post Ishrana

12 ideja za kućne proteinske kugle