7 stvari koje nutricionisti rade za vikend kada pokušavaju da ostanu na putu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

7 stvari koje nutricionisti rade za vikend kada pokušavaju da ostanu na putu

7 stvari koje nutricionisti rade za vikend kada pokušavaju da ostanu na putu

Grickanje, jelo i alkohol uključen!

Ponekad se čini kao da ta dva mala dana između petka i ponedeljka se što je njihova misija da sabotira svoj lossefforts težinu.

I to može biti frustrirajuće. Dok nutricionisti nisu imuni na mami desert ili da drugog ili trećeg čašu winewhen radne nedelje je više, ovi profesionalci imaju strategije vikend rukave kada oni traže da ostanu na putu do ponedjeljka ujutro.

Evo, oni dijele svoje savjete za održavanje dobre navike.

1. Držite se obrok RASPORED

"Jedem kao da je radni dan. Kada razmišljam o tome, to zapravo ne mnogo smisla da jede različito na vikend nego ti tokom vikenda, posebno ako vaš način ishrane tokom sedmice držati gorivo i puni energije. To može biti lako preskakati obroke tokom vikenda, a onda bi se za to kasnije overindulging na večeru.

load...

Tako da sam se tačku jesti doručak, ručak i večeru, i ne preskakati obroke. Spakujem zdrav snacksfor kada sam u pokretu i pratite raspored baš kao i ja bih u toku sedmice. "-Ashvini mashru, RD, LDN, vlasnik Wellness Nutrition Concepts, LLC i autor malih koraka Slim.

2. PROMENITE KOKTEL ORDER

"Ja sam koktel pijem, ali kada je u pitanju koktela i suzbijanju kalorija, stalno ga jednostavno.

Radije nego da bi fancy piće sa podlo šećer, držim koktela koji se temelje na 80-dokaz duha pomiješana sa soda vodom (da mikser ima nula kalorija), kao vodka sok. Onda malo ukusa, ja Glam up moje piće sa svježim voćem, mente, ili oboje. Konačno, trudim se da pijuckaju samo jedno piće veoma sporo. Jackie Newgent, RDN, kulinarski nutricionista i autor The All-Natural Dijabetes Cookbook.

load...

3. Ubacite hladnjak sa ZERO kalorija PIĆA

"Kada mi je jedenje skreće s puta, moj izbor pića imaju tendenciju da prate odijelo. Umjesto da posežete za popustljiv kafe, dijeta gazirana pića, ili drugih slatkih pića, napravim bokal prožet vode ili ledeni čaj na vikend.

I spasiti voće ostatke i biljka obrube napraviti jednostavnu vodicom ili dodajte komadiće smrznutog voća u čaj ili vodu dodati neke prirodne slatkoće. Takođe sam čuvati za višekratnu upotrebu boca za lako grab-and-go opciju. "-Cara Harbstreet, RD, od Street Smart Nutrition

4. RASPORED AKTIVNOSTI NA ostane na pravom putu

"Trudim se da ograničim unos alkohola planirajući ranoj brunchor je workoutto me drži od odlaska u moru noć prije." -Nicolette Jones, klinički nutricionista sa Univerziteta u Kanzasu bolnice

5. PACK hranljiv SNACKS

"Jedan od mojih najvećih prepreka za jelo healthyon vikendom ne priprema hranu da uzmu u pokretu. Stvarnost je, kao što je planirano i želim vikende da bude, neplaniranih događaja dogoditi.

Nikad nećeš biti sigurni kada ćete biti negdje zaglavili bez zdravog izdržavanje. Jedem najzdraviji kada imam zdrav snack optionswith mene i pobrinite se da uzeti time out da se zaustavi za uravnotežen ručak. "Beth Warren, RDN, osnivač i izvršni direktor Bet Warren ishranu i autor Living Real Life s Real hrana

6. Druže SMARTER

"Dobijanje zajedno s prijateljima na vikend često može poremetiti svoj zdravi napora, ali to ne mora. Uvijek postoje radim pre nego što se socijalni oko hrane dvije stvari.

Prvo, pregled meni ako ćemo dining out. Volim da znam šta se služio i planirati šta ću naručiti. Ovo održava igra vremenu odluka (kad sam najvjerovatnije pokoleba nešto što izgleda neverovatno na meniju, ali nije deo mog zdravog plana) na minimum.

Drugo, uvijek donosim zdravo jelo na zabavu, kao što je moj kremasti karfiol humus, tako da znam da ću imati nešto zdravo snack na i svi ostali na zabavi će mi se, previše. "-Diane Sanfilippo, nutricionista i autor praktičnog Paleo

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Fancy radi sa Kayla?

Povezane vijesti


Post Ishrana

Prepolovio sam unos kafea dve nedelje kako bih poboljšao svoje zdravlje - evo zašto

Post Ishrana

Loptica za odbacivanje otkriva novi ukus, mi se iznenadimo

Post Ishrana

Ispovesti pakovanja sokova u Londonu

Post Ishrana

Pio sam čaj umesto kafe svakog jutra nedeljno - evo šta se desilo

Post Ishrana

8 najboljih recepata za krtuće za obroke visokog proteina veggie

Post Ishrana

5 načina za promjenu ponašanja za snackanje, zauvek

Post Ishrana

Jeste li jeli aquafaba? Ima 3 kalorije žlica

Post Ishrana

Hoće li mi uštedjeti moje kalorije za alkohol i pomoći mi da izgubim težinu?

Post Ishrana

Ovi 5 velikih ugljikohidratnih mita možda stoje na putu gubitka težine

Post Ishrana

8 iznenađujuća hrana koja vas čine potpuno iscrpljenim

Post Ishrana

Upoznajte novu to vodu koja nas uzima olujom

Post Ishrana

Ova formula će osigurati da vam doručak puni do ručka svaki dan