Ditch the americano, evo 5 kostiju od kostiju | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ditch the americano, evo 5 kostiju od kostiju

Ditch the americano, evo 5 kostiju od kostiju

Move preko Matcha, ispijajući na kosti čorba je novi poneti trend. Evo gdje da biste dobili svoj zdrav posluživanje u pokretu.

Bone brothis jedan od onih zdrave hrane sa hardcore Fandom. Ali tu je i plemena koja vjeruju da zahtijeva previše prep. Za one, tu je i high street. 

Gore i dolje na zemlji sippable kost čorba je dodana u poneti menije i grab-and-go frižidera. Osim iz restorativne zdravstvene prednosti - naime, jačanje zdravlja probavnog trakta - to je također sjajan način da krišom više proteina u svoj dan i kofein besplatan alternativa sredinom jutra Americano.

To je također nikada nije bio moderniji zahvaljujući Hemsley Sisters, koji Totes ljubavi kuhati kosti (to je njihov platnena torba slogan). 

Evo najboljih mjesta za tražiti svoj zagrijavanja podne fix.

CRUSSH

Za čorbu on-the-go Opt za Crussh je kombinacija piletine i govedine kosti, kuhano lagano nekoliko sati sa šargarepe i luk. Bogat proteinima i mineralima, oni kažu da je njihov čorbe, $ 1.95, su visoke u glicina (esencijalna aminokiselina) koje podržavaju proces detoksifikacije organizma, a visoko na želatin - super za kosu, kožu i probavu. Savršeno ako se osećate za nijansu ispod vremenu.

load...

PRET a Manger

Uvijek na igru ​​kada je u pitanju najnovije zdrav ručkove, visoke kvalitete sada služi se vlastitim srdačna kosti čorba, $ 1.95, u objektima širom Londona. Napravljene su od kostiju i mesa iz trave-hranjena krava i sadrži pet grama proteina, vi ćete biti zadovoljni svi popodne.

OSSA

Bone čorba iz udobnosti svog ureda kuhinji? Ossa, koji zalihe govedine, piletine ili ribe verzije, $ 5.25 (za 500ml kesica), sporo kuhanje njihova za više od 24 sati, a koriste samo organske kosti i povrća. Oni tvrde da je njihov čorbe - koji mogu biti pijan uredan ili se koristi u kulinarstvu - su restorativne i ozdravljenja, a stupaju na snagu na bore nadbubrežne umor, umrtvljenog kožu i čvrsto zglobova. Nice.

load...

Daylesford

Od organskog kostima off Daylesford vlastite farme, a krčka deset sati da oslobodi hranjive želatina i hranjivih tvari, to govedina čorba, $ 4.99, je 500ml deliciousness. Topline i piće na poslu za brz ručak. 

OSIUS The Bone Broth CO

Još jedna brzo propustiti na poslu, Osius The Bone Broth Coboil organske kosti i povrća za 24 sata za maksimalno oslobađanje hranjivih tvari. Odaberite jedan od govedine kosti čorba sa morskim algama, ili pileća kost bujon sa začinskim biljem ($ 4.95 ili $ 9.95 ovisno o veličini). 

I dalje prilično sendvič za ručak? To su najzdraviji oni na high street.

Povezane vijesti


Post Ishrana

Noćna čaša koja će povećati vaš metabolizam

Post Ishrana

Pametno pijte ovaj božić da biste smanjili munchies pite od pita

Post Ishrana

Koja je najzdravija čokolada: sirova, organska ili tamna?

Post Ishrana

8 sokova i peglanja kako bi vam pomogli da tonirate i napravite ljeto telo

Post Ishrana

Olakšajte nadimanje i neugodnost ovom varenjem, čime se povećava tonik tkiva

Post Ishrana

Yeo dolina odličan početak recepta pomorandže, šargarepe i manga

Post Ishrana

Meni zlatih globusa pokazuje da zdrava hrana ne mora biti dosadna

Post Ishrana

Ultimativni lek za mamurluk

Post Ishrana

Pravi razlog zašto jeste pre nego što pijete usporava kako ste pijani

Post Ishrana

Ispostavilo se da smo pogrešno otvorili šampanjac

Post Ishrana

Ananasova pšenična sila

Post Ishrana

Zašto vas jutarnji badem latte čini gladnim