Jesi li ti dupe? Ne, ne tako dupe | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Jesi li ti dupe? Ne, ne tako dupe

Jesi li ti dupe? Ne, ne tako dupe

Ovi jednostavni 20 pitanja pitati niz invazivnih pitanja da biste saznali ako ste Alkohol Povezani Social Embarrassment.

Konzumiranje alkohola je uvijek nešto za zabrinutost; od headlinera oko piće vožnje na virusnu fotografija na Facebooku je djevojka koja se koristi picu kao jastuk na pločniku, ali da li neko stvarno sluša službenim smjernicama stvoren od strane vlade?

Mozak Istraživanje Global Drug su pokrenuli kviz za jačanje razuman piće na način da tinejdžeri piju stranka životinja će zapravo stalo. Oni su prepoznali da ne postoji ništa gore nego biti ukupno sramota na večernji izlazak, bez obzira da li je to pokušaj seksi ples i tražim kao totalni kreten, ili dribling iz svoje piće dok razgovarate sa svojim prijateljem prijatelj to je stvarno slatko.

load...

One Too Many, sajt za izračunavanje svoje dupe rezultat, precizno pokazuje kako ASS-y si, i da li za piće je štetno za sebe (i dostojanstvo). To je ne-naučnim ali važi način razmišljanja o tome kako alkohol utječe na neke ljude, i da li ili ne treba misliti o promjeni svoje ponašanje. Dr Adam R. Winstock, osnivač Global Survey droge i direktor, kaže: "Za mnoge, sadašnji smjernice su navedene na način koji ne priznaje da je opijanje s vremena na vrijeme može biti poželjna. Moramo razmišljati o više nijansirana i smjernice za piće na bazi reality koji će tretirati ljude kao odrasli, kao i prihvatanje da je alkohol je pravno opojnog sredstva koja može biti vrlo opasno. "

load...

Na niz pitanja koja, nećemo da lažem, zvuči kao scenariji neki od nas su bili u pred svedoci, daje vam mogućnost da kaže da li ili ne ste tako nekako l, što je rezultiralo na kratak razgovor za šta ponašanje izgleda na prosjeku provod, i kako je štetan je za zdravlje (i društva. Niko ne želi da bude prijatelj sa nivoa 20+ dupe.)

Kažemo držati za piće do umjeren nivo potrošnje, jer je alkohol u vašem sistemu neće da ga bilo lakše da ustanem ujutro i udario u teretanu kao što je planirano. Ako odete na djevojke provod, pratite ga sa nekoliko suhih dana i držati piće na minimum. Sve je u redu pustiti labave s vremena na vrijeme, ali ne budi Wreckless, i pokušati da otpusti gusto izazvane kalorija koktela.

Dakle, koliko magarac si ti? Saznati na onetoomany.co

Povezane vijesti


Post Ishrana

Prepolovio sam unos kafea dve nedelje kako bih poboljšao svoje zdravlje - evo zašto

Post Ishrana

4 superhrana martini - dobra devojka sreće lošu devojku u čaši

Post Ishrana

7 sok recepti za čišćenje, spaljivanje i pojačanje vašeg puta tokom nedelje

Post Ishrana

5 najboljih (zdravih) britanskih barica

Post Ishrana

5 koktela za povrće da smanjite kalorije zagrevanja

Post Ishrana

Da se ohladi ili ne hladi, to je pitanje

Post Ishrana

Celo ili obično mleko: što je zdravije?

Post Ishrana

Zašto vam je mamurluk zapravo nešto drugo

Post Ishrana

9 najboljih belančevina za žene, prema vašem cilju

Post Ishrana

4 koktela sa niskim kalorijama sa skrivenim zdravstvenim prednostima

Post Ishrana

3 zlatna pravila dijete sirt

Post Ishrana

Superpower doručak