Kakav nutricionista bi naručio od Kosta | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kakav nutricionista bi naručio od Kosta

Kakav nutricionista bi naručio od Kosta

Najzdraviji stvari naručiti od Costa

Costa je upravo otkrio da je Božić meni sa Orange Hot Chocolate upadljivo nedostaje. Na žalost, ni jedan od slatkih praznik poslastica su vrhunski izbor za registrirani nutricionista.

Navigacija supermarketa i restorana može biti nezgodno, to je razlog zašto smo objavljivanja pomoć nutricionista i osnivač GP NutritionGabriela Peacock, da bude naš Roving grab-and-go dopisnik hranu.

Prvi je sveprisutan kafeterija Costa - koje su najzdraviji stvari naručiti iz ove željezničke stanice spajalica?

Ovdje Gabriela nam govori kroz ono što bi stvarno red.

Toplih napitaka

Limuna i čaj od đumbira ILI AMERICANO SA kokosovog mleka

Volim toplu vodu i limun ujutro kako se alkalizujućih, povećava energiju i počinje tijela prirodnih procesa detoksikacije. Dakle, ja bih izabrati citrusa i Ginger Twist Tea kick početak dana!

load...

Kafa dobija mnogo lošeg publiciteta, a iako može biti negativan da se oslanja na to za energiju, kafu s vremena na vrijeme ima zdravstvene beneficije i poboljšava rad mozga. Ja bih izabrati crnu kafu ili Americano sa sa malo sojinog mlijeka. 

Više volim da se miješaju moje mlijeko, a ne uvijek oslanja na kravlje mlijeko sa kafom kao, iako je kravlje mlijeko može biti dobar izvor ishrane, Soja mlijeko može biti dobar izbor, jer ima visok sadržaj proteina i B vitmains.

Međutim, to je najbolje da ga uživaju povremeno kao što može biti i remeti zdravlje hormona. Odabrati organske soje mlijeka gdje je to moguće.

Doručak

load...

Kaša s orasima I SJEMENA

Kaša je veliki doručak, zob se polako oslobađaju energiju tokom jutra smanjenje padove šećera u krvi i energije. Na Costa bih naručiti ovu i dodajte svoje proteina preliva.

To je uvijek vrijedno nosi combo oraha i semena sa sobom, u slučaju da ono što je naredio ne dolazi sa takvim nutricionistički udarac.

Volim miješanje sjemenke lana, chia sjemenke i bademe za pružanje esencijalne masne kiseline i OmegaS, te su benefical za celom telu - iz srca za zdravlje vaše kože. 

Ručak

PILETINA SA kokosa i LIME BEZ GLUTENA WRAP

Piletina sa Coconut & Lime Gluten Free Wrap zvuči ukusno! Prirodno, omatanje su lakši i ispunjen sa puno svježeg povrća ili salatu tako da će povećati unos vlakana i hranljivih materija svoj dan. Osim toga, ova opcija je imao lagan i mirisna biljka oblači nego teška majoneza.

Liječiti

Sweet and SALT POPCORN

Tretira u pokretu je uvek teško, pogotovo ako pokušavate pronaći zdrav opcija, ali ne morate ići bez u potpunosti. Umjesto svih slatkih kolača i keksa, kokice može biti dobra opcija.

The Sweet & Salty Popcorn je lagan i ima više cijelog zrna vlakna od rafiniranih grickalice ali dovoljno slatkoće da zadovolji te želju za šećerom!

Voleo ovu uvid? Provjerite što bi tri nutricionista odabrati na pice Expressand pratiti Gabrielafor prozor u njen hranjiv život.

Povezane vijesti


Post Ishrana

Nećete vjerovati koji alkohol polovina rizik od dijabetesa - i koji ga povećava

Post Ishrana

6 pravila za pripremu savršenog zdravog pakovanog ručka

Post Ishrana

6 načina da povećate svoj metabolizam dok starate

Post Ishrana

Šta se događa s vašim tijelom na energetskom napitku

Post Ishrana

Veggie pret je ovde i presude su

Post Ishrana

17 herojskih domaćih sastojaka proteinskih kuglica

Post Ishrana

Možete li jesti kikiriki puter svakog dana i još uvijek gubite masnoću?

Post Ishrana

Sirovi mahunarski recepti sirove superfooda

Post Ishrana

Pametno pijte ovaj božić da biste smanjili munchies pite od pita

Post Ishrana

Ova čokoladica će promeniti vaš život

Post Ishrana

Pravi razlog zašto jeste pre nego što pijete usporava kako ste pijani

Post Ishrana

Krajnji letnji kokteli tima