Kako napraviti najnovije najnovije napitke za sagorevanje masti, koje pune masti | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako napraviti najnovije najnovije napitke za sagorevanje masti, koje pune masti

Kako napraviti najnovije najnovije napitke za sagorevanje masti, koje pune masti

'Prirode Lucozade'

Pitanje: Šta Karlie Klossand iz 19. Stoljeća Amiši sijeno farmer imaju zajedničko? Pa, njihov piće po izboru - đumbira, jabučni ocat, sok od limuna i javorovog sirupa mix naziva Switchel. Tinkturu, glugged po žedan poljoprivrednicima da hidratacije tijekom berbe je, u vjerovatno zauzvrat, postati wellness izbor drinkof za NYC je uviđavan fitterati zbog svojih prijavljenih svojstvima zdravlje za jačanje i prirodne elektrolita. I za razliku od kolega ocat-based zdravlje piće kombucha, to je slatko, tako da ne morate držati nos i udari ga natrag. Ali da li je zaista dobro za vas? Vremena da se probije ga:

Ribani ROOT đumbir

Đumbir je sasvim čudo začin, uz studije koje pokazuju da može pomoći u sprečavanju raka. Njegova dnevna potrošnja je također povezan sa manje Achy mišiće pisati vježbe. Tvrdnja da Switchel je priroda sportskog piće? To je iz đumbir je: "natrija i kalija sadržaja mogu zamijeniti elektrolite izgubio kroz znoj", kaže registrovani nutricionista Claire Baseley Ok, sada smo zainteresovani....

load...

SIRĆE

Žele da se bore masti, smanjiti unos kalorija i upravljanje šećera u krvi počinje da raste efekt ugljenih hidrata? Zatim napraviti jabučni ocat vaš novi najbolji prijatelj. 'Ranije studije su pokazale da može poboljšati reakciju inzulina i može doprinijeti smanjen rizik od dijabetesa tipa 2,' kaže Baseley.

JAVOROV SIRUP

Prepun off jedinjenja zdravlje-povećanje, istraživanja pokazuju da javorov sirup može vas zaštititi od Alzheimerove bolesti. Ali, upozorava registrovan nutricionista Sarah Coe, 'To je sastavljen od oko 60 posto šećera, pružajući oko 3 kcals po gramu.' Maksimalno iskoristiti prednosti odabirom hranljivog i antioksidantima bogate tamnije sorte.

load...

Sok od limuna

To može biti kiseo, ali dječak je ovo sok vredi - zahvaljujući obilju vitamina C ( '2tbsp sadrže 14 posto svog RDI ", kaže Baseley). Ovaj vitamin ne samo da će se odbrani od bugova performanse-poprsje, to će također podržati vašu kožu od elemenata - studije pokazuju da vitamin C-bogata dijeta jednako mlađi, manje naborana koža. Score!

Povezane vijesti


Post Ishrana

3 zlatna pravila dijete sirt

Post Ishrana

Probajte ljeto sa alpro

Post Ishrana

Jednog dana plana obroka celulita

Post Ishrana

Ispostavilo se da smo pogrešno otvorili šampanjac

Post Ishrana

9 najboljih proteina za žene

Post Ishrana

Zašto pijenje dijetalnog koksa nije zdravo za gubitak težine

Post Ishrana

5 najboljih peglanja za mršavljenje

Post Ishrana

Šta je bolje da ne stavljate težinu na ovu božicu, duhove ili vino?

Post Ishrana

Prepolovio sam unos kafea dve nedelje kako bih poboljšao svoje zdravlje - evo zašto

Post Ishrana

Da li je u redu zameniti jelo sa proteinom?

Post Ishrana

Pijte ove 5 dnevnih sokova, umesto da čistite

Post Ishrana

Superpower doručak