Ovo je najbolji alkohol za piće ako želite izgubiti težinu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ovo je najbolji alkohol za piće ako želite izgubiti težinu

Ovo je najbolji alkohol za piće ako želite izgubiti težinu

Ne u votke, limete i sok? Popijte to umjesto

Kada je u pitanju vaš plan mršavljenja, ti si profesionalac na utovar svoj ploča sa tona povrća, pakovanje u bogata proteinima, a vodeći računa kalorije dolaze iz zdrave hrane. Ali postoji jedno mjesto verovatno izgubiti fokus: bara.

Sljedeći put kada se za dotjerivanje u meni piće, broj jedan stvar treba imati na umu je mikser, kaže Keri Gans, RD, autor The Small Change Diet. "Skoro sve snimke alkohola su otprilike iste nutritivno-to je ono što mi imamo s tim da pravi razliku u piću", kaže ona. Tako je, tu je stvarno nije velika razlika između votke i džina (ili viski, rum, burbon, viski, i tekila).

load...

Za bolje navike pijanstvo, slijede tri glavna pravila. Prvo, biti jednostavno: Ako možete uzeti svoj džin uredan uz stisak svježe limete, vaš struk će biti bolje nego ako su otišli na standardne, šećer opterećene G & T (da, tu je šećer u toj tonik vode).

Drugo, podalje od miješati pića koja sadrže više od jednog alkohola. "Jednom kada počnete da koristite više od jedne vrste pića, kalorija zaista početi da se tamo gore", kaže Gans. "A Long Island Iced Tea? Zaboravi."

Na kraju, ostati daleko od smrznute pića-ona su ukupno bombe šećera. "Ne imati zamrznute piće ako gledate svoju težinu", kaže ona.

Da vam dam ideju šta piće moglo značiti za vaše dijete, pogledajte najpopularnijih alkoholnih i odabrati svoj mikseri mudro.

load...

VODKA

Jedna doza sadrži 97 kalorija, 0 šećera i 0 ugljenih hidrata

BEST DRINK?

VODKA SODA

Nula kalorija soda voda može biti osnovni, ali i pomaže vam da ostanete u vašem kalorija budžeta. Dodajte stisak svježeg voća za malo više pizazz.

NAJGORI piće?

Sex on the Beach

U principu, podalje od soka mikseri, kaže Gans. Oni mogu svoj šećer računati brzo. (To znači da nema votke brusnice ili votka limunada). Breskve rakija u seks na plaži će stvarno stavi votku preko ruba sa oko 336 kalorija i 32 grama ugljenih hidrata i šećera. Jao.

RUM

Jedna doza sadrži 97 kalorija, 0 ugljikohidrata i 0 šećera

BEST DRINK?

Rum i dijetalnu kolu

Radije nego svoj go-to Rum i kola, čine ga dijeti za smanjenje kalorija.

NAJGORI piće?

Pina colada

Šećer-začinjena kokos-ananas izmišljotina pretvara običan rum u dijeti saboter. Prosječna koktel pakuje 245 kalorija, 32 grama ugljenih hidrata i 31 grama šećera. No bueno.

Viski, BOURBON ILI SCOTCH

Jedna doza sadrži 105 kalorija, 0,03 grama ugljenih hidrata i 0,03 grama šećera po unci

BEST DRINK?

MANHATTAN

Don Draper je bio na nešto. Ako ne želite da pijem viski ravno, naručite klasičan Manhattan (viski, slatki vermut, pelinkovac), koja drži kalorija, ugljenih hidrata i šećera niska.

NAJGORI piće?

Vrsta koktela

Dobiti fancy sa sa viski, a vi ćete naići na probleme zahvaljujući jednostavnom sirup. Jedan koktel prstena u na 240 kalorija, 24 grama ugljenih hidrata i 23 grama šećera.

GIN

Jedna doza sadrži 110 kalorija, 0 ugljikohidrata i 0 šećera

BEST DRINK?

GIN MARTINI

Kanalisanje svoj unutarnji Bond djevojka će vas dobro služiti ako tražite da se nagne ovog ljeta. A džin martini s dvije masline je ispod 200 kalorija, a ne sadrži šećer ili ugljikohidrata.

NAJGORI piće?

Džin-tonik 

Klasičan džin i tonik je također prilično niskokalorični, ali tonik voda je začinjena iznenađujuću količinu šećera. Jedna doza će dodati 21 grama u svakodnevnoj ishrani, koji samo o 25 grama dnevno ograničenje predložio od strane Svjetske zdravstvene organizacije. Ako ne možete slomiti sa tradicijom, idu na dijetu tonik.

TEQUILA

Jedna doza sadrži 105 kalorija, 0 ugljikohidrata i 0 šećera

BEST DRINK?

PALOMA

U Tangy roze napitak, napravljen sa grejpa i sok od limete, je kao margaritu bez dodatnih kalorija. Međutim, to je sok na bazi, tako da ne pretjerujte sa svojim sok od grejpfruta mikser. Odlučite se za svježe stisne stvari ako možeš.

NAJGORI piće?

MARGARITA

Margarite, bez obzira da li smrznuti ili na stijenama se učitavaju sa dovoljno natrija i šećera prevagnuti protiv vas. Tipično, jedno piće može težiti u na preko 600 kalorija i više od 80 grama šećera. Jao.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Da li ste pročitali naš vodič za The Best brojanje kalorija Apps? Ili proverio 'Skinny' Alkohol Preuzimanjem LA Wellness Scene? Ćete se iznenaditi.

load...

Povezane vijesti


Post Ishrana

Evo, sve što je urednik ishrane jeo za nedelju dana

Post Ishrana

Zašto pijenje dijetalnog koksa nije zdravo za gubitak težine

Post Ishrana

5 recepta sok od povrća koje su u stvari ukusne

Post Ishrana

Ova hrana je pakirana u proteinima, ukus je kao bombay mix i može spasiti svet

Post Ishrana

Ananasova pšenična sila

Post Ishrana

9 zdravstvenih problema za koje nisi shvatio da je rezanje pice moguće popraviti

Post Ishrana

Da li morate da izbacite alkohol u gubljenje težine?

Post Ishrana

Da li jedete veganska jaja od algi?

Post Ishrana

U sastavu koji se topi u stomaku, trebalo bi da počnete da dodate u svoje kondicije odmah

Post Ishrana

Početni vodič za prebrojavanje makroa (to su masti, ugljeni hidrati i proteini)

Post Ishrana

5 zdravih zrna sa više proteina od kinoa

Post Ishrana

Šta se događa s vašim tijelom na energetskom napitku