Ultimativni lek za mamurluk | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Ultimativni lek za mamurluk

Ultimativni lek za mamurluk

Bore protiv onih narednih dana mamurluk blues sa ovim TOP TIP savete iz tima WH.

"Moj najbolji lek za mamurluk? Svete Trojice soli, šećera i masti, ali bez bilo koje od Zlikovci. Ja ću napraviti scrambled Burford smeđa jaja, avokado razbili sa čili, smeđe tost sa pravim maslacem i krišku slanine da sam ' imam ga u kući - sprao sa kokosom vodu i kafu Radi svaki put "..
Amy Grier, Features Urednik

"Ja sam uvijek žudnja nešto hladno i sočne nakon Dehydrating noć na džin i tonik. My Top jutro nakon tip je na korak od Soleros i prema set domaće voće leda lizalice u pripravnosti u zamrzivaču." Pronađite savršen zdrav lizalicu i lek za mamurluk recept ovdje.
Faye O'Sullivan, zamjenik Art urednika

load...

"Ja se oslanjaju na oralnu rehidraciju Saltsto me na noge nakon što je divlji noćnog izlaska -.. To je spasio dan na brojnim post hen-do jutra Samo jedna tableta u čaši vode prije spavanja i da sam u pravu što su kiša Šta mamurluk? "
Agilene De Villa, vd glavnog Sub-urednik

"Prije nego što moja #girlvsgym izazov mršavljenja, ja bih rekao da kompletan engleski bio savršen način da se sredim mamurluk, ali sad kad sam na moje zdravlje udarac, ja bih rekao da jaja, raženi kruh i avokado bi vjerojatno obaviti posao. To je nakon što sam ispuzao iz kreveta, naravno. "
Anita Bhagwandas i zdravlje Editor

"Uvijek imam teglu kornišona u mom frižideru kad sam imao previše. Možda će zvučati čudno, ali vjeruj mi, to funkcionira! Ne samo da su ukusni, ali oni su također bogate vitaminom A, željezo, kalij , vitamin K, kalcijum i mangana, tako da je savršen izgovor da ždrijelo (na moje momke ogorči). "
Charlie Lambros, modna urednica

load...

! "Kosa psa samo šali, da je zadnja stvar koju želim kad sam visio prva poslovna dan nakon -.! Kafu Ništa od tog trenutka Malarkey, moje tijelo žudi za stvarno dobar šolju parenje, topla, crna kafu. Pokupio sam neke savjete o tome kako napraviti savršenu šoljicu java ovde i nije osvrtao! "
Alexia Dellner, zamjenik Web Editor

"Nisam popio od marta (samozadovoljan lice), ali uvijek smatram da zeleni sok sa pomoćnim đumbir radi trik nakon noć u gradu Uvek osećam mnogo bolje -. Čak i ako ponekad probudim se balavili nakon sendvič sa slaninom umjesto toga. "
Emily Murphy, slike i odgovorni urednik

"Moj lek za mamurluk je znanstveno dokazano da olakša bol. Ja ću početi dan s jajima Benedict kao ugljenih hidrata u kruh Replenish glukoze u krvi, a zatim preći na Bloody Mary. Alkohol bačve off osjećaje bolesti kasnije sprečavajući tijelo razbije metanola. Polako! "
Amelia Jean Jones, Editorial pomoćnik

"Evo trik koji sam pokupio kada sam živjela u Australiji. Integralni tost sa Vegemite, avokado i jaje na oko. Kombinacija proteina, masti i ugljikohidrata pruža savršenu količinu nutrijenata oporavka. Plus jaja su aminokiselinu cistein, koja pomaže razbiti toksina. Integralni kruh sadrži magnezij koji cugu iscrpljuje. "
Farrah Storr, urednik

Neka slavlje počne! Šta ti je najbolji lek za mamurluk? Tweet nam @UKWomensHealthand recite nam!

Povezane vijesti


Post Ishrana

10 prehrambenih mita dijetetičara najviše mrze

Post Ishrana

Magični prah: 4 praška za zdravlje i kako ih koristiti

Post Ishrana

6 načina da povećate svoj metabolizam dok starate

Post Ishrana

Kourtney Kardashian se kunuje ovim pižem da bi dobio ravan želudac

Post Ishrana

7 načina da se posjetite vikendom bez razbijanja vaše dijete

Post Ishrana

Cvjetna voda Beet-o-tini moktail

Post Ishrana

Kako se alkoholne kalorije upoređuju sa vašim omiljenim visokim ulicama

Post Ishrana

6 najboljih mleka bez laktoze

Post Ishrana

2. decembar: 5 najboljih čaja za gubitak težine, spavanje, nadimanje i još mnogo toga

Post Ishrana

Prepolovio sam unos kafea dve nedelje kako bih poboljšao svoje zdravlje - evo zašto

Post Ishrana

Da se ohladi ili ne hladi, to je pitanje

Post Ishrana

6 hrana za jelo kada radite na šest pakovanja