5 glavnih grešaka protiv starenja smo svi krivi za to | BA.GlobalScienceCollaboration.org

5 glavnih grešaka protiv starenja smo svi krivi za to

5 glavnih grešaka protiv starenja smo svi krivi za to

Žele da sačuvaju taj mladalački sjaj? Definitivno ne rade ove

Bore su samo dio prirodnog procesa starenja, i ne postoji ništa da se stidi kada je u pitanju fine linije.

Ali ako želite da zadržite mladalački sjaj duže, postoje stvari koje možete učiniti kako bi usporiti proces-i greške možete učiniti da će ga ubrzati. Budite sigurni da bi se izbjegli ovi pet velikih.

GREŠKA # 1: Preskakanje krema za sunčanje... U zimu

Krema za sunčanje je krajnji protiv starenja alata. I da, to možda neće biti beachy van, ali UV zračenja sjaj tijekom cijele godine sunce je i glavni krivac za oštećenja kože, odnosno fotostarenja, nabori, uočavanje i gubitak elastičnosti uzrokovan izlaganjem suncu.

load...

Fotostarenja nije dio prirodnog procesa starenja, a može se u velikoj mjeri izbjeći izradu kreme za sunčanje širokog spektra sa SPF od 15 do 30 dio vaše svakodnevnice cijele godine.

GREŠKA # 2: SCRIMPING NA SUNČANE

Šik par nijansi, ne samo uspone svojim cool faktor, ali i smanjuje bore oko očiju. SHADING oči od sunčevih odsjaja sprečava žmirkajući i vrana noge bore, naravno, ali i štiti osjetljivu kožu od razornog navale UV zraka.

Plus, sunčane naočale će zaštititi kapke i očne jabučice, koji su jednako podložni oštećenja od sunca, kao i svi vi. Najbolji stilovi za pokrivanje zvuka su omotati oko sunčane naočale ili nijanse s velikim objektivima. Nisu sve sunčane naočale pružaju zaštitu od UV zračenja tako definitivno provjerite etiketu.

load...

GREŠKA # 3: trljajući I vuče umorne oči

Trljajući umorne oči je tako-ooo dobro, ali to će se protezati osjetljivu kožu i može doći do otpuštanja. Koža oko naše oči i na našim kapcima je najosjetljiviji i najmanje elastična na našem licu i najpodložniji sondiranje šape.

Održavaju kožu oko očiju firmu i hidrirana uz proizvod gel-based umjesto nešto bogat i kremast, što može biti pretežak za ovu tanke kože.

GREŠKA # 4: zanemarujući VAŠA vrata, dekoltea i ruku

Neki kažu da je istina dob žena je prikazan u koži vrata, grudi i ruke. Osetljivu kožu tih područja nedostaje ulje žlijezde drugih kožnih nekretnina, što dovodi do suhoće i ubrzano starenje.

Osim toga, ova područja su često prepuna zanemarivanje kreme za sunčanje. Proširiti korištenje anti-age serumi i kreme, kao što su Spa Technologies kisika obnavljajući kompleks ovih plemenitih dijelova. I ne zaboravite SPF.

GREŠKA # 5: zbrku u Raspored spavanja

Svi znamo da dobija dovoljno ljepotu sna je kritična komponenta za ljepotu u bilo koje doba, ali kako spavaš može biti jednako važno kao i koliko si spavao.

Držeći se konzistentan spavanje cyclemay biti ključni faktor kako bi se osiguralo prolazi kroz sve faze ciklusa spavanja, uključujući REM faze sna, kada su neki stručnjaci kažu da je tijelo i kožu leči najdublje.

Narušavanja ovih ciklusa može poremetiti oslobađanje određenih hormona i izazvati dejstvo u organizmu, što je glavni krivac starenja. Razviti noćne ritual za redovno spavanje i držati. Vaša koža će zračiti njene efekte.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a. 

To su 6 prirodnih sastojaka nikada ne treba te staviti na Vaš Faceand kako šest žena to njihov Make Up Nakon Work Out

Povezane vijesti


Post Ljepota

Fit kit: ono što vam treba za 10k

Post Ljepota

4 nova načina za podsticanje sna za ljepotu

Post Ljepota

Daisy ridley googles domaća maska lica za lice, to se dogodilo

Post Ljepota

Najbolji superfoodi da jedete za vašu kožu

Post Ljepota

9 zaista normalne navike koje uzrokuju prekid

Post Ljepota

Kako nositi vrh faux usjeva

Post Ljepota

Oblikovanje obrva 101: izvadite savršene obrve

Post Ljepota

Body napitki: piling kafe i čaja

Post Ljepota

Zašto dobijem puno mesta na čelo?

Post Ljepota

Moja oprema: Lily Fortescue

Post Ljepota

Borefaced šik: kako ići bez šminke

Post Ljepota

Ljetna borba: kako se suočiti sa vlagom i frizljivom kosom