6 načina na koje nikada niste znali da možete koristiti kirby ručke | BA.GlobalScienceCollaboration.org

6 načina na koje nikada niste znali da možete koristiti kirby ručke

6 načina na koje nikada niste znali da možete koristiti kirby ručke

Ne samo se držati fly aways dole tokom spin klase.

Ukosnica, ukosnicu ili kosu grip - tri imena za istu stvar, od kojih je 97% će završiti na deponiji. 

Od 1920-ih, te male dvostruko pravca kosu isječci su klizna u 'dos ​​pomoći ženama ostvariti frizure koja prkosi gravitaciji i držati znojavi šiške iz očiju kao oni ostvaruju. Ali kada je učinjeno, oni su ili napustili u teretani tuševi, bačena u smeće ili zagubili tokom dnevno samljeti.

"Vidite ih [kosu grisp] razbacanih svuda od teretane do trotoara, radna mjesta, pubovi i bilo gdje drugdje dame s kosom može ići," shared Mark Hall iz BusinessWaste.co.uk. 

Zbog toga, agencija za upravljanje otpadom u Velikoj Britaniji su se pozvali na ove kosu osnove da se isključivo od recikliranih materijala: "Mi znamo koliko često oni odbacili, to je jedino ispravno da treba da budu napravljeni od recikliranih materijala, inače mi smo samo rasipanje resursa na nešto što je praktično za jednokratnu upotrebu. "

load...

Do tada, neka nam da vam predstavimo na mnogo načina možete ponovo koristiti ukosnice. 

Kao što su vazelin, ručke su smatraju osnovnim ljepote, međutim, oni su sve osim toga. U stvari, ove male alate za kosu su toliko neophodan, imaju više svrhe nego što znate (a mi ne govorimo samo o brojnim teretani hairstylesyou može stvoriti s njima).

Prva stvar je prvi, tu je pravi način korištenja ukosnicu i pogrešan način. Prave strana je kabanicu od valovite strane, tako da će skliznuti lakše, zbog čega bi trebalo da uvijek postavite Kirby hvat u kosu, talasastu strani dole.

Ako vam je i dalje klizi, držite ga na mjestu prskanjem suhi šampon prije umetanja vaše ukosnicu. To će dati držanje treba da ostanu. 

load...

Sada imate kosa sa strane to sve dole-pat, se uhvate u koštac sa 6 zgodnih načina na koje možete koristiti Kirby koštac, ako možete pronaći jedan...

Nađi traku End

Nema ništa više nervira od potrošnje predugo u potrazi za kraj ljepljive trake. Izbjegavajte ovoj situaciji potpuno postavljanjem Kirby stisak na kraju trake.

Save A Broken Zipper

Svi smo bili tamo. Idete da povuče zip se na windcheater i snap, to je bacio off kao skakač s motkom. Nema potrebe da se prehladim. Jednostavno povucite Kirby stisak kroz zatvarač petlje i povući se.

Nail Art

Nadogradnja noktiju s uzorkom. Umočite kraj vašeg kirby držanje u vaš lak, a zatim kanal svoju kreativnu stranu.

Štipaljka

Ovo je veliki tip za sve putnike tamo. Ako vam je potrebno za pranje donje rublje i želite da se druži osušite (bez tvoje gaćice visi na svakih kvaku), koriste neke zub konac kao liniju i Kirby koštac kao štipaljku.

Držati stvari Fresh

Snack dalje, svim sredstvima. Ali, ako imate još preuzimanjima za kasnije, držite ga sveže klizi a Kirby stisak preko otvorenog kraja na bilo kojoj strani.

Zakačite Cash

No džepa na dan isplate? Nema problema. Zakačite svoj novac u unutrašnjost grudnjak kako bi ga sigurno, sigurno i na dohvat ruke za novu kupovinu Sweaty Betty.

Čitajte dalje. 7 Clever Koristi Za Sudocrem

Povezane vijesti


Post Ljepota

Pet načina da podignete kosu

Post Ljepota

Šta nositi za leto sup

Post Ljepota

Kako odabrati najbolji ranac u pokretu

Post Ljepota

Etička odeća: 7 eko-friendly teretana nosi kupovinu

Post Ljepota

Moja oprema: Lily Fortescue

Post Ljepota

9 činjenica da biste transformisali kosu

Post Ljepota

Ovaj trening izgled je dizajniran za datume za ručak

Post Ljepota

3 ljetne haljine za ljeto za pričvršćivanje brava

Post Ljepota

3 show-stopping kosa izgleda iz mtv vmas

Post Ljepota

11 najboljih crnih teretanih torbi

Post Ljepota

10 najboljih ženskih torbi za teretane koje želite da okačite

Post Ljepota

7 najboljih trkačkih jakni za zimu