Bolja vrsta posla | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Bolja vrsta posla

Bolja vrsta posla

Kad nema vremena da se uspori, osjećati više samopouzdanja pokupiti tempo

Ponekad se čini kao da su sati između budnosti i spavanja lete prije nego što možete treptati. To je svakako slučaj za žensko zdravlje doprinosi, lični trener i osnivač Način Model Hollie Grant, koji redovno steže u do četiri klase Pilates i četiri privatne PT sesije u jednom danu. To je na vrhu upravljanju dva studija, trčanje blog i održavanje svoje stroge trening režima. Zakoračite u nju cipele za jedan dan da vidim kako život izgleda kao vrtoglavom brzinom - i naučite kako da ostanu sastavljen od jutra do mraka sa Mitchum.

05:00

Ja sam se rano i napraviti sebi šolju tople vode i limunovog soka, koji uvijek oživljava čula. Ja svaki dan započnite sa staze, čak i ako sam iscrpljena ili ne osjećaju tako. Dakle, nemam nikakve izgovore, ja uvijek prije položim kit kroz noć. Na taj način, kada se alarm ugasi, ja sam spreman za pokret. Nakon toga, ja ću napraviti zdrav post-run doručak, kao što su jaja ili heljde kašu.

load...

07:00

Sada sam spreman za moj dan ispred. Ja putujem u moj studio u zapadnom Londonu za svoj prvi jedan-na-jedan PT sjednici dana. To će biti teško, ali to je uvijek korisno.

08:00

Moj prvi PT sesija je u toku. Svaki trening je drugačiji, ali uvijek uključuju mješavina kardio, utezi i podnih rad. Načinu Model kombinira prednosti gubitka težine od HIIT, uz toniranje efekata treninga otpora.

11:00

Do sada sam već pokrenuti dva Podučavanje pilatesa, i moram da crtica na drugi kraj grada da nauči još dva popodne. Na putu sam da poziv na moj website, dizajner kako bi razgovarali o nekim promjenama na mom blogu. Takođe sam provjeriti u sa drugim PT koji rade u mom studiju.

load...

02:00

Imam nekoliko trenutaka da rugati zdrav, unaprijed pripremljenih salata prije predaje naprednu pilates. Mnogi od mojih studenata su redovni, tako klase mogu biti vrlo interaktivni.

04:00

Proveo sam sat vremena za osposobljavanje PT i uvođenje mu metodi modela. Praktikujemo sve, od početnika do naprednih vježbi, tako da on može efikasno naučiti studente na svim nivoima.

06:30

I ostati da reformator pilates drugog instruktora. To je jedina šansa da se fokusiramo na toniranje i jačanje moje tijelo i to je odličan način da se osigura klijenti doživljavaju isti visoki standard svaki put.

08:00

Sam okolo cijeli dan, tako da sada je vrijeme da se opustite i uhvatiti se s prijateljima. I imaju tendenciju da se drži s bezalkoholnim pićima, tako da mogu držati moj nivo energije se sve danas, ali tako dugo dok sam osjećati svježe i uvjeren da ću prigrliti bilo kakav izgovor za ples! Kad god je moguće, ostavljam vremena da bi mi sutradan ručak noć prije. Priprema je sve!

Ne brini!

Prebaciti na Mitchum i biti sigurni cijeli dan

● Oxygen Miris Control tehnologija neutralizira mirise uništavajući loših bakterija
● Snažan znoj i kontrolu mirisa
● dokazanu zaštitu 48 sata

Mitchum Napredna dolazi u izbor aerosola, roll-on, stick i vrhnje, a dostupan je širom zemlje od $ 2.99. Ne missthe dva za 4 $ ponuda u odabranim Mitchum proizvode u odabranim čizmama prodavnicama, od 1. Oktobra do 28. Oktobar 2014.

Ovo je Promocija zdravlja žene između doveo do vas Mitchum

Povezane vijesti


Post Ljepota

Kišobrani, anoraki i više dodataka za kišne dane

Post Ljepota

Kako popraviti kosu oštećenu toplotnim stilom i oštrim proizvodima

Post Ljepota

Šmink za svetlije i bijele zube

Post Ljepota

Bobbi Brown-ov hack za vjenčanje šminke traje duže

Post Ljepota

Povećajte šminku očiju

Post Ljepota

Kupuje se 7 najboljih teretanih šminke koje neće uništiti vašu kožu

Post Ljepota

20 mini čuda za torbu za teretanu

Post Ljepota

Najbolji treneri: 6 stilova koji su odabrani treningom

Post Ljepota

Od bicikla do bruncha - lekcija u outfitovanju za studio i društvenu

Post Ljepota

Samo sletelo: susie lau stilovi klarke sportske odjeće

Post Ljepota

Da li se teretana i šarene kose miješaju?

Post Ljepota

Vaš zimski garderobni ormar: 13 mora da se održava noću