Da li će ekstenzije nadogradnje trepavica učiniti da se tvoja prava trepavica ispadne? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Da li će ekstenzije nadogradnje trepavica učiniti da se tvoja prava trepavica ispadne?

Da li će ekstenzije nadogradnje trepavica učiniti da se tvoja prava trepavica ispadne?

Stručnjak teži da li svoj promašaj podrhtavanje može dovesti do trepavica ne

Ekstenzije trepavica su privlačan koncept. Postupak, gdje je estetičar ljepila pojedinac niti od svile, sintetičkih ili kune na bazi dlačice svakog od vaših prirodnih trepavica, jedan po jedan, može dati trepavice neke dodatne obim i dužini, a vi ne morate nositi maskaru, tako da izbjeći cijeli oznojenih panda oči izgledaju u potpunosti.

Iako može izgledati kao ne-brainer da se ova proširenja Ako žudnja duže trepavice, postoji mnogo stvari koje biste trebali znati prije nego što rezervirati termin.

SO, objasniti proces

Kao prvo, to je definitivno vrijeme i novac opredjeljenje, kaže Arianna Montazem, šminkera i kozmetičar koji se bavi trepavica ekstenzije. Kompletan set trepavica ekstenzije može potrajati između jedne i pol do dva i pol sata, ovisno o vrsti seta. Pored toga, za održavanje proširenja, moraćete da se vrati kako bi ih dodirnuo gore. Za nasipe, ona kaže da je potrebno između 45 do 90 minuta, a puni set može biti u rasponu od $ 80 do $ 270.

load...

Za sam postupak, možete dobiti niz dužine i oblika dodan u vašu prirodnu trepavica. Prema Montazem, trepavice se obično kreću od šest do 18 milimetara.

Međutim, ona kaže da se ne odnosi ništa duže od 15 milimetara, jer to može biti opasno za zdravlje prirodne trepavice.

Što se tiče oblika, svojim klijentima tražiti trepavica ekstenzije koje imitiraju sve od oka lutke u oči mačke. Ljudi obično studiraju različitih oblika oka i trepavica mape u pripremi za njihovo imenovanje, kako bi dobili specifičan izgled oni pokušavaju postići.

Jednom primijeniti, trepavica ekstenzije zahtijevaju neke redovne brige. "Preporučujem za većinu mojih klijenata da se vrati između dva do tri nedelje [nakon dobijanja komplet]", kaže Montazem. "Sve nakon četiri tjedna ili manje od 40 posto proširenja otišao, ja smatram da je novi komplet." Oni također zahtijevaju održavanje osim touch-up imenovanja. Ona je također preporučuje brigu za proširenja od strane "eliminaciju maskara iz vašeg ljepote rutinu, ili barem koristi mnogo manje, i čišćenje trepavica lagano svaki dan." (Clean ih četkom nježno sa čistim spoolie četkom.) Takođe bi trebalo biti oprezan prilikom uklanjanja šminke oko očiju kako ne bi ometali proširenja.

load...

Hoće li oštetiti vaš LASHES?

Najveće pitanje na naše umove: Hoće li oni nered vaše prirodne trepavice? Američka akademija za Opthamology upozorava da trepavica ekstenzije su povezani sa očne stanja kao što su karatoconjunctivitis (svrbež i crvenilo), natečene kapke, i gubitak prirodnih trepavica.

Ali Montazem kaže da si siguran u rukama obučenih estetičar.

"Jedini način na koji trepavica ekstenzija će se oštetiti prirodni trepavica je ako klijent dobije zahtjev od strane nekoga ko nije pravilno obučeni, ili ako klijent ne prati odgovarajući nakon zatvaranja uputstvima umjetnika", kaže ona.

Međutim, trepavica ekstenzije nisu za svakoga. "Ako neko ima izuzetno tanke trepavice, ili ne mnogo trepavice, neće postići željeni efekt. Proširenje može se primijeniti samo na prirodne trepavice, a ne na kožu. "

Ona kaže da su ne isplati za ljude koji se neće ulagati u održavanje njih. "Ekstenzije trepavica su ulaganja", objašnjava ona.

"Oni su nešto morate držati korak s, baš kao i nokti." Tako na kraju, to je na vama je da odlučite da li je to zaista vrijedno vašeg vremena i novca.

Čitajte dalje. Kako da poboljšate Vaše kose, kože, usne, trepavice i Brows

Povezane vijesti


Post Ljepota

Ljepota festivala kupuje

Post Ljepota

Ljetna borba: kako se suočiti sa vlagom i frizljivom kosom

Post Ljepota

Nosite trend: 15 savršenih pastela za vašu garderobu treninga

Post Ljepota

Kako popraviti kosu oštećenu toplotnim stilom i oštrim proizvodima

Post Ljepota

Ova flaša sa valjkom za vodu možda je najbolja oprema za teretanu

Post Ljepota

H & M je uradio nešto posebno razvijajući svoju novu sportsku opremu i možda je to menjač igara

Post Ljepota

5 znakova nosite pogrešnu sportsku grudnjak

Post Ljepota

Kako povećati kosu, kožu, usne, trepavice i obrve

Post Ljepota

Moj fit kit: Shona Vertue, trening nastavnika joge (između ostalog)

Post Ljepota

Moja oprema: Sophie Everard

Post Ljepota

Pomerite se kao slavna ličnost: biciklizam

Post Ljepota

Kišobrani, anoraki i više dodataka za kišne dane