Kako izgledati lice kako ste imali 8 sati spavanja | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako izgledati lice kako ste imali 8 sati spavanja

Kako izgledati lice kako ste imali 8 sati spavanja

Na žalost ne uvijek dobiti ljepotu sna nam je potrebno, tako da izgledaju naše najbolje, pa evo i najboljeg proizvoda za njegu kože koje će vam pomoći da lažni

Dok ništa ne može zamijeniti ozdravljenje i pomlađivanje efekte u realnom sna, naučna čarobnjaci na svoj omiljeni za njegu kože marke daju sve od sebe da rade kako bi lažni one ulepšavanjem sati.

Dakle, ako ste imali previše kasno noći, napunite komplet s našim kolekciju krajnji proizvoda koji čine izgledaš kao da si imao osam sati sna.

Nažalost, ne mogu učiniti ništa da kontrolišete povećan appetiteso zadovoljiti vaše želje da pijanka u kupatilu. 

00:00

Bilo koji stručnjak ljepote će vam reći da ste u najboljem ujutro počinje prije noći, bez obzira na put puzati kroz vrata. To je zato što je cirkadijalni ritam (čitaj: fizičke, mentalne i promjene ponašanja koji slijede oko 24-satni ciklus).

load...

Oni utiču na kožu na dva načina: zaštita danju i popravljanje sebe preko noći.

Tokom dana vaša koža je zauzet bori sa modernim agresorima: UV zrake, zagađivači i dehidracije.

Između ponoći i 4:00 metabolizam vrhova vaše kože, jer pokušava da pomladiti i oporavi od dana. Ali, za to je potrebno da se hranila pravih sastojaka. Press Kiehls Midnight oporavak ulje, $ 36, u kožu prije nego penjanje listove da vidi uočljiva razlika u jutarnjim satima. Ulje sadrži Squalane, hidratantnu botanički lipida da je slično u molekularnoj strukturi na vaše kože što ga čini lako absored. 

06:00

Koliko puta ste gorivo jutro uz protein kave tresu? Ikad razmišljao o nanoseči nekim na licu?

load...

No, naš kolektivni nedostatak sleephasn't nam je ostavio u delirijumu, govorimo neke od ključnih sastojaka u Clinique je novu kremu za oči. Dakle, prije nego što stignete za Nutribullet, prvo posjetite svog kupatilo kabineta. 

Kombinacija proteina sirutke, soje proteina i kofeina u Clinque Pep Start, $ 22, de-lisnatog i izgladiti umorni pod očima. I heksapeptide čak ton kože.  

06:30

Ok, kada si vremena siromašni posljednja stvar koju želite da je dodati još jedan sloj faff Vaše lepote rutina, ali kada je rekao faff je svjetski prvi je put da razmotre prednosti.

Unesite Origins Maskimizer ™ kože-Optimizacija maska ​​primer $ 18.50.

Češće umorne kože je dehidrirana, što će uzrokovati vaše šminke pogledati cakey prije 11h. Izbori ovaj znak umora od spritizing kože sa Maskimizer i primjenom Origns Drink Up 10 minuta maska, $ 23. Marine Alge u prvom činu kao osmoregulator, ili u manje razdražljiv smislu otvara pore kako bi se povećala moć svoju masku. 

Neka krilo kožu slojeva Alge na potpuno istu količinu vremena koje je potrebno da se i proždrijeti činiju Matcha makroi kaša. 

07:00

Zelena Kava supercharges sporog metabolizma, ali da li ste znali da to može učiniti isto za vašu kožu? DAB Clarins Daily Energizer buđenje Booster, $ 17, na obraze, čelo i brada na energiju pospan kože. 

07:15

A slick od bareSkin potpunu pokrivenost serum korektor od BareMinerals, $ 22, sprečava podočnjaka bez sjedi teško na osetljivu kožu zahvaljujući mineralnim optike i hidratantnim ovlaživača. U osnovi, to neće dodati dodatnu težinu na bilo koji višak prtljaga ste prikupio preko noći. 

08:00

U Kukui ulje u Laura Mercier Infusion de rose njegujući balzam za usne, $ 19.50, je visok masnim kiselinama tako pruža veliku dozu vlage na vaše usne. Koji kad ne osjećate najbolje može pomoći popunjava vam nivoa povjerenja previše. Plus, suptilni shimmer pomaže smanjiti "Probudio sam se ovako 'vibracije i povećati" Ja sam spreman na sve' izgled. 

Povezane vijesti


Post Ljepota

11 istine o psorijazi

Post Ljepota

Bolja vrsta posla

Post Ljepota

Nađite svog srodnog srodnika

Post Ljepota

4 noćne frizure za uštedu vremena ujutro

Post Ljepota

7 eksperimentalnih teretanih kose

Post Ljepota

Hpk Odjeća - nova kolekcija

Post Ljepota

Saradnja sa svećama: tajna mirisa vaših omiljenih mesta

Post Ljepota

4 savjeta za lijepu kožu od poznatog lica

Post Ljepota

Promenite način na koji starate

Post Ljepota

Napravite kao beyoncé i sport superfood top

Post Ljepota

Šta nositi za leto sup

Post Ljepota

Teretana: najtopliji stil sportskog habanja