Kako nositi vrh faux usjeva | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako nositi vrh faux usjeva

Kako nositi vrh faux usjeva

Vrhovi su dobile kotlet ove sezone, a poznate ličnosti su loving it. Evo kako se radi o faux trend usjeva kad si samo civil

Baring svoj stomak zahtijeva ozbiljan teretanu-i-zeleni sok navika, ali je promašaj vrhova usjeva smo primećen na Keira Knightley, Rihanna i Kim Kardashian znači da možete nositi trend a) kada sunce je osjećaj stidljiv i ili b) ako one Washboard ABS su još uvijek rad u tijeku (ćemo there.one dan).

Ali dok je promašaj usjeva je gratifyingly prašta, to ne predstavlja stajling izazov - jer osim ako nemate novčić i veze da postigne Riri je Chanel ansambla, vi ćete ići DIY.

Gornji sloj - pravi rod top - mora biti kockasti (ako je čvrsto, vi ćete izgledati kao da nosite jedan colourblocked gore). To je tvoja odluka kada je u pitanju dužina rukava, ali skroman dekoltea, kao posada vrat će izbalansirati krivih na sajmu niže.

Dnu sloj (ispod kultura) mora biti uglađen i opremljen - sve sa volumenom ili drapiranje će proizvesti babydoll efekt (sjetiti više osumnjičenog ansambala nosio Cher u Clueless Nije to?). Boja odgovaraju oba vrhova ili ispod ići na tamnije, kontrastne boje ili mali, komplementarni obrazac, a oba će vizualno smanjiti svoj sredinu. Tuck u kockasti suknju ili pune dužine pantalone. Odgovara vašem dna za mršavljenje, monokromatski izgled ili ići u boji-blokiran brights.

Najbolji dio? Bilo koja vrsta tijelo može izvući ovaj izgled. Ako si prsata ili širokih ramena, kutijastog vrhu usjeva otkriva tanak struk. Za kruške oblika, to će privukli pažnju od šire kukove. A ako ste sportski, uživajte u iluziju peščanika krivih. Et voila - rod vrhove bez faktor terora.

  • Želite isprobati faux vrhu usjeva izgledati? Pobrinite se da prikrije s oprugom coatfor neizbježnih tuševi.
  • Pronađite savršen proljeće suknju

Povezane vijesti


Post Ljepota

Moj fit kit Aj Odudu

Post Ljepota

5 prikrivanja koja su vam potrebne za torbu za gimnastiku odmah

Post Ljepota

3 najboljih novih online trening trgovina

Post Ljepota

Kišobrani, anoraki i više dodataka za kišne dane

Post Ljepota

Moja oprema: Elle Hankinson

Post Ljepota

7 slojeva za jednostavan stil nakon treninga

Post Ljepota

Šta nositi: na radionicu za jogu

Post Ljepota

Kako pronaći savršene sunčane naočare za oblik oblika lica

Post Ljepota

Najbolji trening gležanj za svaku vrstu vežbanja

Post Ljepota

Nosite trend: 17 neonskih komada potreban vam je trener garderobe

Post Ljepota

Revolucija ravne cipele: 15 stanova koje vam trebaju u životu

Post Ljepota

Nosite trend: 15 savršenih pastela za vašu garderobu treninga