Kako odabrati najbolji ranac u pokretu | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako odabrati najbolji ranac u pokretu

Kako odabrati najbolji ranac u pokretu

Saveti stručnjaka za gaziti pločnik sa pravom opremu na leđima

Evo na WH, željeli bismo mislim da mi nismo ti koji će slijediti masu. Ne bi uhvatiti nas mrtav u benkica za početak, a mi uvijek znali da Doga (to je pas joga) je u prolazu hir. Ali run commutingis jedan trend koji možemo definitivno dobiti na brodu s.

Naši prijatelji tamo kod Runner je Worldhave udružio sa run2workto ohrabriti radnika svuda da u bijegu mijenjati dio svog svakodnevnog života. Prvi korak do zamjene svoj autobus pass za par trenera? Dobiti pravu brzinu. Evo šta treba da znate da izabere najbolje ranac za trčanje. I ne, to stara školska torba koje ste imali u ormaru godinama neće ga smanjiti.

load...

Kaiševe

Čini se nekako jasno reći trake su važni, ali momci, trake su ozbiljno važno.

Epolete

Traka lokacija i padding su od ključnog značaja. Glavni naramenice moraju biti obložen (ne glomazan) i dovoljno široka da ravnomjerno distribuira težinu torbu preko ramena. Tanke trake kopaju u i mogu trljati - nije dobar izgled. Trake također treba dobro spojenim na njihov ulazak trenutku na vrhu i na dnu torbe. Ako kao većina nas imaju tendenciju da nose svoj život oko u torbi, ovo je vrlo važno jer je to gdje će se najviše stresa. 

Trake moraju biti podesiv po visini i osjećaju ugodno kada izvukao dovoljno čvrsto da osiguraju torbu čvrsto. Ako ste u nedoumici kada pokušavate jedno od, stuff skakač jaknu gigant šminka torba u torbu, a zatim povucite trake čvrsto. Ako postoji bilo kakva naznaka nelagode oko vrata od trljanje ili preko ramena, idemo dalje. Ramena vezice gdje se smatra ventilacija će napraviti veliku razliku u ljetnim mjesecima previše (kao što se ne nosi sivu ali to je drugo pitanje znoja-based).

load...

Grudi trake

Glavna funkcija trake grudi je da pomogne uzeti težinu torbe sjedi na ramenima i razmažite ga ravnomjerno preko grudi, dok pomaže da se držite vreću na mjestu. Možda osjećate kao da ste off na Glastonbury ali koga briga? Bol u leđima nije jedan. Trake grudi treba da bude ne samo podešavati preko grudi, ali i do dužine naramenice tako da možete pronaći optimalnu napetost trenutku, to je posebno važno za nas dame. Sise plus imovable prsima remen je jednak ozbiljnu nelagodu.

Kaiš grudi je sve o napetosti, većina pristojan trake će imati ugrađen u odjeljku elastične, tako da to može podesiti sa kretanjem grudi i dalje čvrsto, ali ne i ograničavajući. Ne želim da traku grudi suviše čvrsto držati torbu na mjestu, to je posao naramenice i pojas trake.

Struka trake

Sa vrha pola vrećice sada osiguran, struka trake bave, pogodili ste, na dnu torbe. Pošto je najteži dio torba, traka ovdje treba da se lako proširi oko torza i biti široka i podršku, posebno na donjem dijelu leđa i kukovima. Mislim da je to stvarno privlačan podesiv pojas - da ćete morati koristiti svoj imagingation.

Rekao sam ti trake bili velika stvar.

FIT

Sada si otišao i kupio slick novi backback sa najboljim trake u gradu, a vi samo baciti ga na i pokrenuti iz kuće. Sramota!

Kada ste stavili na prije trčanja svoj stav je ključ kako torbu treba osjećati na leđima; torbu treba da pohvalim vašu prirodnu poziciju, ne prilagoditi svoj stav da se nosi sa torbom, to može dovesti do sve vrste problema. Izbjegavanje pogrbljivanje i zaokruživanje leđa - ti dovoljno da u vašem uredu stolica - držite ramena i glavu gore.

Idealna pozicija za torbu, u zavisnosti od težine i kako upravljati, treba biti na površine koje se koriste za što nosivi. U osnovi ramena i kukova, pa probajte i dobiti kao fino nastupu moguće na ovim tačku. Prilagodite ramena vezice, a zatim u struku i na kraju grudi.

Veličina

Što je manja torba bolje, ali to jednostavno nije prihvatljivo kada karting oko dana u vrijednosti od odjeće, šminke i ručak, pa pogledajte oko i vidjeti ono što se čini najprikladnija za vas. Rekavši to, 20 litara je vjerojatno dobra polazna osnova za većinu ljudi. 

Povezane vijesti


Post Ljepota

5 najboljih zimskih rukavica

Post Ljepota

Ova flaša sa valjkom za vodu možda je najbolja oprema za teretanu

Post Ljepota

9 najboljih joga i braleta koji su sigurni za pse

Post Ljepota

7 najboljih trkačkih jakni za zimu

Post Ljepota

9 najboljih komada kompleta za vašu vožnju

Post Ljepota

Šta je u torbi za teretanu: hannah bronfman

Post Ljepota

Ulični stil: fitnes moda

Post Ljepota

Najbolji trening gležanj za svaku vrstu vežbanja

Post Ljepota

Alice Beverton-Palmer, urednik web stranice za zdravlje žena

Post Ljepota

5 pitanja da biste se zapitali pre kupovine par cipela

Post Ljepota

3 stilski izgledi da te odvedu iz teretane u piće

Post Ljepota

Upravo je sletio: kolekciju charli cohen odyssey