Kendall jenner sjajno reaguje na primedbe o akni | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kendall jenner sjajno reaguje na primedbe o akni

Kendall jenner sjajno reaguje na primedbe o akni

Model dobiva pravi o njoj akni

Nije bilo važno koliko je velika Kendall Jenner haljina bila na Zlatni globus u ponedjeljak uveče, društvenih medija komentatori i dalje zvala se na njenoj koži. 

Uz nekoliko vidljive akne znakovi, neki navijači su bili šokirani da vidi Jenner tražim manje nego savršeno.

Jedan navijač na tviteru, 'Ok ali @Kendall Jenner se pojavljuju i šepure njen akni dok gledate kao prekrasna zvijezda je ono što treba svaka devojka da shvati. " Na koji se model odgovorio: 'nikada dozvoliti da sranje stop vas!'

Nikada dozvoliti da sranja zaustaviti! ✨ http: t.co uXlqwJxTPf

load...
- Kendall (@KendallJenner) 8 Jan 2018

Ok ali @KendallJennershowing i šepuri njen akni dok gledate kao prekrasna zvijezda je ono što treba svaka devojka da shvati http: t.co 2ufMe2T1Zq

- Daisy (@yellowcustards) 8. Januar 2018

Ovo nije prvi put da Jenner je javno obratio svojoj borbi s aknama.

"Imao sam loše akni kad sam bio mlađi je potpuno upropastio samopouzdanje - ne bih ni pogledao ljude kad sam razgovarao sa njima Osjećao sam se kao takav otpadnik;.. Kad sam govorio, bio je sa svojom rukom pokrivač moje lice ", Jenner je napisao prije nekoliko godina na njoj sada Mrtav blog.

"Čak i kada bi se stvari počele da razjasnimo, to je solidna količina vremena biti u redu sa mojom kožom i povrati samopouzdanje. Shvatio sam da je to dio života za neke ljude i to ne definira ko si ti."

load...

Jenner pridružuje pregršt drugih poznatih koji su se otvorile yo fanova o teškoćama akni i nerealna očekivanja besprijekorne kože. Pjevačica Lorde je tweetovao side-by-side njene fotografije u Photoshopu kože, dodajući: 'sjećam mane su u redu :-)'.

Ok ali @KendallJennershowing i šepuri njen akni dok gledate kao prekrasna zvijezda je ono što treba svaka devojka da shvati http: t.co 2ufMe2T1Zq

- Daisy (@yellowcustards) 8. Januar 2018

Davne 2016. Godine, glumica Bella Thorne zajedničku fotografiju šminke bez njene kože. "Lično, borio sam se sa akni za dugo vremena. Sam da plačem svake noći, jer sam mislio da je izgledalo tako ružan", Thorne s titlovima sliku.

"Nekada sam pročitao komentare o moje lice, moju kožu, nos, oči, pa čak i moja ljepota maraka narod nije odobravao. Stavljanje šminke preko akni čini tako mnogo gore."

Dobro jutro! #mynaturalbeauty Ja nam djevojke vole staviti na šminku, a ne samo za zabavu, ali ponekad da se sakrije naše insecurities.well, ovdje je fotografija mene bez ikakve šminke na licu. Uzeo sam ovu sliku, a dolaze da postavite jutros. Lično, borio sam se sa akni za dugo vremena. Koristio sam da plačem svake noći, jer sam mislio da je izgledalo tako ružno. Čitao sam komentare o moje lice, moju kožu, nos, oči, pa čak i moja ljepota maraka narod nije odobravao. Stavljanje šminke preko akni čini tako mnogo gore. Ja znam puno mojih prijatelja također bore sa aknama i to je nešto što ne možemo kontrolirati. Znam puno ljudi misle drugi sa aknama prljavi "ili" ne vode računa o sebi "To je lažna Moje pitanje za vas je:..? Zašto bismo se sudi Koristite #mynatrualbeauty i omogućava inspirisati svaka devojka da se ponosi od onoga što izgledaju i ko su. Volim te momci. Oh i ps.If me ne prihvati moju nesigurnost molimo sići moje stranice :) #mynaturalbeauty

A post BELLA (@bellathorne) dijele na

Ovaj članak izvorno pojavio na Harpers Bazaar.

Želim celeb savjete o tome kako da se brine o vašoj koži? Pročitajte o masku za oči Kendall Jenner je hackand Meghan Markle za njegu kože rutinu.

Povezane vijesti


Post Ljepota

Kako nanijeti suhi šampon - pravi način

Post Ljepota

Bolja vrsta posla

Post Ljepota

Zanemaren zbog akni? Evo 11 istina o kojima treba znati

Post Ljepota

Žena pokazuje stvarnost onoga što se dešava sa vašim noktima kada nosite akrile

Post Ljepota

Imate srbenje kože? Može biti dermatitis

Post Ljepota

Šeril se dodatno oslanja na još 6 da bi pokušao

Post Ljepota

Vaš šminki za oči

Post Ljepota

Veganska fondacija: 7 najboljih možete odmah kupiti

Post Ljepota

Najbolji proizvodi za kosu od 2018

Post Ljepota

Kako sigurno smanjiti svoje obrve kod kuće

Post Ljepota

Najbolji komplet visokog ulaza - od samo 4 funti

Post Ljepota

14 hrana za zdravu, srećnu kosu