Priča o ovoj vosku ove žene će vas progutati nekoliko dana | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Priča o ovoj vosku ove žene će vas progutati nekoliko dana

Priča o ovoj vosku ove žene će vas progutati nekoliko dana

"Oni Molimo poklon u građevinskoj industriji kao alternativu cementa"

Uklanjanje dlaka nije baš glamurozan zadatak, većinu vremena se radi previše nezgodnih uglova, grčilo u čudne položaje, a šlag na torti? Mnogo, mnogo bola. 

Kao da je proces za podrivanje dlaka iz vašeg tijela s ljepljive toplim voskom nije bilo dovoljno traumatično, jedna žena je imala ono što se može opisati samo kao pakleni iskustvo sa nekim Čizme DIY vosak trake. Srećom ona dijeli cijelu stvar sa interneta u obliku prilično urnebesni pregled.

Loše Hannah Strijelac je pisao poruku na Boots Facebook stranici, objašnjavajući da je ona otišla koristiti Smooth Care vosak trake, $ 4.89, da se "uredno se njen bikini liniju '. Pratila uputstva za pismo; zagrijali trake, zaglavio ga, a zatim je otkinuta, međutim, nije joj preostalo sa glatkom, bez dlačica bedrima. Ne, bilo je sasvim druga priča događa tamo.

load...

"Sve je kosa samo bih pokušao da skine ni malo odvojiti od svog folikula. Osim sada, mat čvrsto u kosu je debelim slojem voska. Jeste li dodirnuo da vosak kada se odvoji od svoje strip? To je tako ljepljiv je mogao da drži na okupu originalne Sugababes postavu. Moja bikini linija je kao ples katu zaista upitna klub na 03:00. "

A noćna mora ne završava.

"Bio sam malo u panici dok Sjećam se vosak ostatak uklanjanje hidratantnu maramice nalaze u kutiji voska! To će sve biti u redu, pomislio sam, jer će se maramice riješiti ovo. Uzeo sam jedan od maramice i počeo pokušavaju da trlja sa vosak ljepilo istopila Push Pop hibrid. Međutim, umjesto spašavanja moje kože, obrišite zaglavi i bita je otkinuti i čvrsto pridržavaju moje voštani, krzneni kože, kao niz malih predaje zastave. "

load...

Na kraju loš Hannah morao hack daleko na nju bikini skladu sa mješavinom ulje za tijelo, piling i dva "starim dobrim brijača", kako bi se riješi sve to mat voska, papira i kose.

Naravno, rezultati su bili daleko od onoga što je nadao.

"Moja Fanny izgleda kao svetlo roze novorođenče panda, ali barem kosa je nestala. Tako je moja volja da živim i pola proizvoda u kupatilu, ali u ovom trenutku ja ću spasiti pobedu gdje god mogu."

Najgore cijelu ovu priču? Ne, ne "svijetle ružičastim Fanny 'dijela (- iako je to suze izaziva), cijeli ovaj saga se dogodilo dok je Hannah je sprema za izlazak.

Dok joj je pregled vosak trake nije bilo sve sjajno, Hana to ističu da Čizme mogao ponovno brenda vosak i "njih poklon u građevinskoj industriji kao alternativa cementa. Ili proći ih na lokalna vijeća u potrazi za nekim anti-uspon boje ".

Hannah - koji radi u komunikacijama - dodao dodatnim komentar na njenu priču i nekoliko riječi upozorenja za svakoga sa smiješno priču.

Dobro. Ovo sve je krenulo pomalo blesavo. Naučila sam neke vrijedne pouke iz ovog iskustva.

1) Ja nikada ne treba da se voskom ikad. Ja nisam depilatora. Da li bih ih bacim u bolnicu i da probam na postavljanje svoje slomljene ruke? Ne Pa depilacije je kost-pričvršćivanje depilaciju svijeta

2) Kao neko ko radi u komunikacijama bih trebao to znam, ali za ljubav sve što božanstva držite draga, uzmite u obzir * sve * posljedicama prije nego što postavite nešto na društvenim mrežama. U suprotnom, možda nađete hodanje na sastanak i razmišljanje na sebe 'Bože. Pitam se ko za ovim stolom je pročitao o mom Fanny '. Ja sam u suštini živi Groundhog Day petlje odmah od Cady Heron ulazim u to teretanu

3) U vezi sa ukaže dva, ako ti napišem nešto na društvenim mrežama da ljudi imaju dosta, na kraju medija može pokupiti na to i možda nađete neozbiljan komentare o depilacije pojavljuje u dva desničarske tabloidi pune mržnje za koji osjetiti tako snažan osjećaj prezira da bi mogao iskreno black out i da se oko žarko mrmljajući 'pomozi mi Owen Jones, pomozite mi' svaki put kada mislite o njima

4) Čizme su dobri ljudi, a ja ću nastaviti da položi oko jedne trećine od mojih prihoda u svoje kasa

Ovaj članak izvorno pojavio na Cosmopolitan.

Želim da usavrši svoju kosu uklanjanje rutinu? Pročitajte o tome kako da se pozabavi lica uklanjanje dlaka jednom i za sve, a onda bi koža bila zdrava sa najboljim hidratantna krema za vaš tip kože.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Kako se nositi sa mastnim korijenima i suvim krajevima

Post Ljepota

Kako se rešiti tamnih krugova ispod očiju jednom zauvek

Post Ljepota

6 načina da prirodno očistite kožu

Post Ljepota

Zvuči kalkon kupovine: otvorite prvi svetski skladište

Post Ljepota

Da li će ekstenzije nadogradnje trepavica učiniti da se tvoja prava trepavica ispadne?

Post Ljepota

6 mitova na složenoj kosi, duboki

Post Ljepota

Ovaj infuzioni serum od holesterola je zapravo dobar za vašu kožu

Post Ljepota

Najbolja frizura za afro kosu: niska uvijana lepinja

Post Ljepota

5 stvari koje nikada niste znali da su vam potrebne u torbi za teretanu

Post Ljepota

Da li pastu za zube stvarno rade na tačkama?

Post Ljepota

4 nova nocna maska koja gurne kožu dok spavate

Post Ljepota

Stigla je zviždaljka x okvir