Šeril se dodatno oslanja na još 6 da bi pokušao | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Šeril se dodatno oslanja na još 6 da bi pokušao

Šeril se dodatno oslanja na još 6 da bi pokušao

Kako zarastaju iznutra i sjaj poput Cheryl

Svako ko je gledao Cheryl na sudije Kuće na X-Factorwill vidio nju sjajne kože. 

Dok su neki od koje je bez sumnje rezultat njenog novorođenčeta, ona je nedavno rekao je Mirrorthat ona se kune: ". Kapsule Riblje ulje, jer ako jedeš u pravu ona će se prikazati u vašu kožu"

Korisno jer ona je također priznala da je njena ljepota režim otišao "kroz prozor" jer imaju Bear.

"Briga o bebi 24 7 sredstva make-up je jednostavno nije praktičan. To je samo bilo je nedavno da sam imao vremena za početak primjene make-up opet i to je bilo divno u stvari. Otišao sam na večeru prije nekoliko nedelja i to je čudno da vidim sebe je opet, ali lijep u isto vrijeme ", rekla je ona.

load...

Pa šta dodatak će poboljšati vašu kožu?

Pojavljuju prilično pilula možda zvuči kao neozbiljna ideja, ali pronalaženje pravog dodatak kože mogu uvelike poboljšati izgled i dojam vaše pore. Trik leži u znajući prednosti sastojaka nalaze u vašem dodataka - kada ste pamet na ovim, možete kupovati tablete koji efikasno ciljati svoju zabrinutost kože.

Govoreći u ime Vitabiotics, registrovanih nutricionista, Anita Ellis, nam je pomogao da se povuče zajedno vrhu sastojke kože volim. Naoružajte se sa znanjem o tome kako rade i ono što rade za vašu kožu. Nikada nećete osjećati zbunjeno dok zalihe na dodatke ponovo.

Omega-3 i omega 6 masne kiseline

Ove ribe na bazi ulja, koža-friendly masti su obavezna za one koji traže zdrav sjaj. Oni hidratizira pore iznutra i štiti od oštećenja okoliša. Postizanje ravnoteže njihove imovine može podići čvrstinu i elastičnost u vašoj koži, dvije ključne komponente za održavanje zdravog izgleda i osjećaj tena. 

load...

TRY: Ove masti su tako dobro, to je ne čudi da oni naći u skoro svakoj kapsuli kože događa. Za snažan oblik, pokušajte Perricone MD Omega-3 suplementi, $ 75.

Cink

U nekim slučajevima, nedostatak cinka može biti odgovoran za nadražene pore, suhoću, akne, pa čak i bijele mrlje na noktima. Po podiže unos cinka, ti promoviše zdravu kožu koja se obnavlja onako kako bi trebalo, što ga čini savršenim pick za warding off spotova i Ljuspanje.

TRY: Raid police za cink pikolinat. To je upijajući oblik cinka. 

Likopen

Potražite dozu likopena bi zaštitili vašu kožu od UV oštećenja. Ovaj karotenoid, koji se nalazi u paradajzu, ima odličan antioksidans moći. Smanjuje crvenilo kože i igra sporednu ulogu u žigosanje niz loše posljedice oštećenja od sunca da se ne liječi, može doprinijeti preranog starenja.

TRY: Imedeen iskorišćava likopena u kapsulama Tan optimizaciju. Ove tablete su dizajnirani da pripremite kožu za sunce i štite od oksidativnog stresa. 

Vitamin C

Ako mislite da vaše kože kao kuća koja zahtijeva jake zidove da bi to stoji i stabilna, da ćete shvatiti važnost vitamina C u dodacima. Ovaj vitamin je potreban za formiranje zdravog vezivnog tkiva za izgradnju i održavanje kolagena, glavni protein koji vam daje čvršću kožu.

TRY: Vitabiotics Perfectil Platinum Ultimate TimeDefy, $ 42.99, može pohvaliti dobru dozu vitamina C da promoviše proizvodnju kolagena.

Vitamin E

To je glavni antioksidans lipida komponenta koja je odgovorna za zdravu krvne sudove, tako pomaganje u popravak vaše kože. Ona također radi sa selenom očistiti od toksina i toksičnih metala iz organizma, zauzvrat sprečava nastanak prijevremenog starenja u pore.

TRY: Uzmi srce punjenje vitamina E sa Čizme Vitamin E kapsule, $ 5.99.

Co-Q10

Obećavajuće, Anita Dubs ovo ko-enzim "Mladi booster", s obzirom da igra ključnu ulogu u proizvodnji ćelijske energije. To je prirodni antioksidans koji i vezuje tijelo za slobodne radikale, a uz to pomaže u rastu ćelija kako bi se smanjila pojavu sitnih linija.

TRY: Vitabiotics Perfectil Plus kože, $ 17.99, koji sadrži Co-Q10, će podržati gradivni blokovi vaše kože kako bi se hidrirani, punačka i puno zdravlja.

Pro-biotike

Je prirodno "dobrih" bakterija koje žive u stomaku igraju ključnu ulogu u ukupnom wellness; stomak utiče na tjelesnu težinu, energije i ishrane, zajedno sa našom kožom.

Bolesti i bolesti može dramatično promijeniti vaš nivo bakterija - isto tako mogu pomak u ishrani - i kako može dovesti u stomaku stresa i promjene u epidermalne barijere. Jednostavno rečeno, to je važno imati stomak Happy dopunjavanja svoj live razine bakterija, posebno nakon bolesti bube ili krug antibiotici. 

Isprobajte: Bio-Kult Adavnced multi-soj formula, $ 8.99, na palubi tvoju systen probavnih sa svim floru to potrebno.

Love Cheryl? Evo kako se vratila u formu nakon bebe.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Kako nanijeti suhi šampon - pravi način

Post Ljepota

5 znakova nosite pogrešnu sportsku grudnjak

Post Ljepota

Kupovina lepote koja bi trebalo da bude u torbi svake žene

Post Ljepota

Ružna istina o sjajem festivala i okeanu

Post Ljepota

7 eksperimentalnih teretanih kose

Post Ljepota

12 najboljih wellija za festivale

Post Ljepota

4 noćne frizure za uštedu vremena ujutro

Post Ljepota

Perfect 10: komplet za sušenje

Post Ljepota

21 dan izazov: 10 načina za pronalaženje savršenog ruževa

Post Ljepota

Žena pokazuje stvarnost onoga što se dešava sa vašim noktima kada nosite akrile

Post Ljepota

7 najboljih trkačkih jakni za zimu

Post Ljepota

Samopouzdanje za kosu: 13 zdravih savjeta za kosu