Šta je u torbi za teretanu: hannah bronfman | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Šta je u torbi za teretanu: hannah bronfman

Šta je u torbi za teretanu: hannah bronfman

Upoznajte osnivač HBFit.com čiji Instagram je kao veliki dozu samopouzdanja.

Ranije ove da Hannah Bronfman pridružili #FaceFoward kretanja; globalni poziv da napuste žaljenje na vratima, zgrabi priliku i prihvatiti povjerenje. Njen Instagram accountis mashup od ranog jutra fitness, njen HBFIT.com poslovanja i frollocking s njom jarbola studira u pozitivnost. Ona također ima prilično kul torbu. 

LR: Adidas Ultra Boost trenera, $ 130; Clinique Dramatično Različiti ovlaživač, $ 30; Welda Wild Rose Deodrant, $ 7.75; Clinique Lash Power feathering maskara, $ 19; Phat Buddah usjeva vrhu, od $ 45; Tom Tom Sportski Cardio Watch, $ 250; Sweaty Betty Luxe Run ruksak, $ 90; Adidas skakač, $ 45, JD sporta; Phat Buddah glitter tajice, $ 45.35, Saks Fifth Avenue.

load...

Bronfamn udio joj je fitness DNK ispod.

Fitnes

Moje tijelo osjeća najbolje kada radim nešto drugačije svaki dan, zbog čega je moja Instagram je smorgasbord znoja sesija. Jednog dana to je Pilates, sljedeći trčanje, a zatim i za vodu zvono klase; ponekad plesa - Stvarno sam u Tree Hill Vibes fitness u New Yorku. To je kao non-cheesy stranke.

Takođe ću trenirati sa svojim verenikom držati stvari zabavan i izazovan. Oboje smo konkurentni po prirodi, ali znamo da imaju različite prednosti, tako da smo više besplatan od konkurentskih.

A fotografija posted by Hannah Bronfman (@hannahbronfman) na

Ne osjećam se loše zbog svega što jedem. U principu ne prate dijetu, ali ja jedem prilično dobro u sedmici. Često ću započeti dan sa razbijeni avokada sa limunom, soli i čili pahuljice, onda ću zasladiti obroka sa chia puding. Na vikend sam opuštenija - Ja ne želim biti jedan od onih izbirljiva, kruta gosti u kući prijatelja.

load...

Mislim da Deliciously Ella je najbolja. Kladim se da bi bio sredstvo sočivo salatu, nešto što ja nemam vremena da kao DJ-a.

Lice

Uvijek postoje radim nakon treninga dvije stvari: oprati znoj moje lice hladnom vodom i zatim nanesite Clinique Dramatically Different njegujući losion. Ja ne ostavljam teretanu bez radiš. Što se tiče šminke Ja sam jedan od onih ljudi koji vodi vruća nakon treninga pa sam ostaviti moju kožu kao goli moguće; Ja sam svestan da ja ne želim da začepljuju pore. Jedino što ja radim primijeniti je moje putovanje štap, Boja balzam u Budding Blossom. Tako prirodno, tako divno.

A fotografija posted by Hannah Bronfman (@hannahbronfman) na

Mislim vjerojatno sam stavio više mislio na to od drugih, jer sam zaista kao aktivni habanje. Ja vježba svaki dan, teško je ne da. Ja bih rekao da sam stvarno u fit komplet sa baklje: funky grudnjaka ili štampane tajice od brendova kao što su Fushi i Phat Bude. To je rekao, ja ću nositi jednostavan vrhu ili dnu stilu kroz izgled.

- Kao što je rekao da žensko zdravlje. 

Je #WhatsInMyGymBag slavi hrana, ljepota osnove i način na koji biva carted oko u teretani velika putna torba. Uključi se dijeleći svoj wellness kit - označite nas u svoj pukne na Instagramand uključuju hashtag #WhatsInMyGymBag 

Povezane vijesti


Post Ljepota

Top 10 vodootpornih festivala

Post Ljepota

Najvažnija petodnevna i noćna torbica

Post Ljepota

Festivalski vodič za preživljavanje ljepote

Post Ljepota

Reč uredi

Post Ljepota

8 knockout stilova gimnastike za svaku vrstu bokserske klase

Post Ljepota

Kako pronaći savršene sunčane naočare za oblik oblika lica

Post Ljepota

7 najboljih trenera za podizanje težine za početnike, intermedijere i profesionalce

Post Ljepota

11 najboljih crnih teretanih torbi

Post Ljepota

Šta treba nositi u klasu

Post Ljepota

Upravo stigao: kolekcionarska kolekcija prolećnih proleća

Post Ljepota

J. Crew x novi balans će vas udaljiti od svoje crne garderobe

Post Ljepota

Najbolji gimnastičke torbe za garderobe