Šta mi je u torbi: ana ivanović | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Šta mi je u torbi: ana ivanović

Šta mi je u torbi: ana ivanović

Uoči US Opena Grand-Slam osvajanje teniskog asa otkriva kit koji dobiva joj fit i više

Grand-Slam osvajanje teniskog asa i lice Shiseido WetForce suncream, Ana Ivanović nam daje zavirite joj torbu. 

KIT

Kad sam na terenu, svaki aspekt moj nastup mora biti savršen. Trebam komplet se mogu osloniti na. Adidas Adizero treneri su napravljeni da poveća performanse i zaštitu od povreda kada sam bacio krivu loptu.

Ja mogu biti na terenu satima. I postaje vruće. Stvarno vruće. Naravno da ću dobiti znojav, ali mi treba tenis trošenje da će me stalno suhom i hladnom, bez ograničavanja mojih pokreta. Danas tkanina tehnologija je toliko napredovala da radi kao ugrađen sistem ventilatora za moje tijelo - ali ja i dalje nosim sreće narukvicu. To me samo postaje u zoni. 

load...

Moje reket je alat mog trgovine. Moje Yonex mi daje snagu i brzinu na terenu, ali je dovoljno lagan da se osjećaju kao produžetak ruku. Ne bih pristati na ništa manje od toga.

Moram da držim jezgru i leđne mišiće koji rade na izbjegli ozljede. I do 30 minuta sa TRX nakon dva sata sjednice na terenu, ili sat i pol ako se nisu loptice. High-rep tjelesne težine vježbe najbolje radi za moje tijelo.

BAG

Provodim toliko vremena na terenu, treba mi torba koja odgovara mom životu unutra. Moje Stella McCartney Adidas torba je dovoljno prostran za sve osnove bez glomazan.

DOWNTIME

Kad sam se malo rijetke slobodno vrijeme volim istraživanje gradova u kojima sam posjetiti i otkrivanju različitih kultura. Stvarno mi se sviđa da izlazim, hodati okolo i istraživati. Shopping je uvijek opcija, tako da NYC, za US Open će biti velika. 

load...

BEAUTY ESSENTIALS

Ja ne nosim puno šminke kada igram. Tražim prirodno mi pomaže da glavu u ozbiljnim režim za igre. Upravo sam koristiti Shiseido Ultimune Power Infusing koncentrat, $ 60which je neverovatno, i svjetlo bazu da izgleda svježe kad sam na kameru.

Igre mogu dobiti malo vjetrovito i kosa mi je prilično teško. TRESemme Runway Collection Get Elegantan Hairspray, $ 5.99is jedini proizvod vjerujem da bi bili sigurni da nije dlaka iz mjesta za mene odvratiti.

Čuvam ga jednostavno kada je u pitanju znoje zaštitu. Niko ne želi da miris njihovih dezodoransa.

Zaštita moju kožu sa SPF je važno kada sam toliko provesti mog dana van. Koristim Shiseido WetForce Expert Sun Aging losion za zaštitu SPF 50, $ 32. Umjesto da znojenje off dok sam treninga, zapravo postaje efikasniji kada dođe u kontakt s znoja. To znači da sam slobodan da se fokusira na svoju igru, ne brini oštećenja od sunca.

Moje posle meča rutinski je jednostavan. Ja nježno očistiti moju kožu kako bi izbjegli skidanje svojih prirodnih ulja onda vrh do nivoa hidratacije sa svježim mirisa losiona mogu oprati kao što sam tuš kao Nivea In-Shower Body ovlaživač maženje Dušo, $ 3.56. Tuš i go: jednostavno.  

Kupujte REST Aninog torbu

Crna Adidas Adizero Feather Boost trenera ($ 80), Midnight siva Stella McCartney Barikada Skort ny ($ 45), Velike bijele tenis narukvice ($ 7), Yonex EZONE Ai 98 reket ($ 135.99), TRX Suspension Trainer Pro Pack ($ 238,80), The Women Adidas tenisku torbu by Stella McCartney ($ 135), New York: Luxe City Guides ($ 6.99), Dove Invisible Dry dezodorans u stiku ($ 2.79), BareMinerals bareSkin Pure osvjetljujući serum podloga SPF20 ($ 26.00), Shiseido Ibuki Gentle Cleanser ($ 29.50).

Povezane vijesti


Post Ljepota

3 stilski izgledi da te odvedu iz teretane u piće

Post Ljepota

Osnovni element: kompresioni gležanj

Post Ljepota

Svečana fitnes: najbolji božićni komplet za teretanu

Post Ljepota

15 pristupačni teretani komplet kupuje fitnesom na tost

Post Ljepota

Šta je u torbi za teretanu: sarah-jane Crawford

Post Ljepota

Šta nositi za leto sup

Post Ljepota

9 kupuje da vam pomogne da hrabriju hladni spoljašnji svet

Post Ljepota

Šta je u torbi za teretanu: hannah bronfman

Post Ljepota

Najbolji novi ljetni treneri

Post Ljepota

Moja oprema: Elle Hankinson

Post Ljepota

10 trening garderoba kupuje za introverte

Post Ljepota

Moj fit kit: Shona Vertue, trening nastavnika joge (između ostalog)