Zašto Gemma Atkinson koristi kokosovo ulje umesto šminke za uklanjanje šminke | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Zašto Gemma Atkinson koristi kokosovo ulje umesto šminke za uklanjanje šminke

Zašto Gemma Atkinson koristi kokosovo ulje umesto šminke za uklanjanje šminke

Je superhrana ima super primjenu na kožu

Kokosovo ulje je postala sveti gral ljepote, ishrane i stomatologije svijeta. Potrebno je da se trese stvari u kuhinji? Da je Joe Wicksand uzmi kadu Lucy Bee.

Želim da uljepšati vaš osmijeh? Ugljen kokos oilis odgovor. A kada je u pitanju upotreba u ljepoti režima, ne znam odakle da počnem.

Danas, verovatno misliš ništa korištenja istrajan ekstrakt da poveća svoj ljepotu gameand kada Cheryl je otkrila da je kokosovo ulje konvertit nakon što je rodila bebu Bear, postalo je klamerica za njegu kože proizvod za nove mame. 

Ali čini se da je jedna stvar koju smo propustili - kokosovo ulje za uklanjanje šminke. Naša poklopac januar zvijezda, Gemma Atkinson je otkrila da je ona ogromna konzerva koristi kokosovog ulja šminke prije nego što padne na jastuk.

load...

"Nakon što je moj make up akciju Lucy Bee kokosovo ulje ili egipatske magije krem ​​($ 29, Čizme), imam neke jednostavne joga proteže pred-krevet za opuštanje. Pratim YouTube vids Izlazak Joga kao da sam daleko od sebe jogi ", priznala je.

Tako je - super ulje ima još jedan super upotrebu, i poznate ličnosti lijevo, desno i centar su zalihe za nevjerojatno meku kožu.

Kako koristiti kokosovo ulje kao za skidanje šminke

Emma Stone, Miranda Kerr, Jenny Slate, Khloe Kardashian - sve su to veliki fanovi od kokosovog ulja za uklanjanje šminke.

Ako ste u potrazi za isplativu alternativu skupe kreme i sredstva za čišćenje, pop u najbliži Holland i Barretts i pokupiti kadu Lucy Bee kokosovog ulja za pogodbu ($ 12, Holland & Barrett).

load...

Sve što trebate učiniti je da peni veličine blob pritisnite između prstiju da omekša i masaža nježno na lice. Ne propustite trepavica - oni će imati koristi od kokosa rub previše. Šminku će ispasti lako, i vruće flanel ili blazinice će ukloniti sve ostatke, ostavljajući vas sa čistim i super meku kožu. Jednostavan.

Ako želite da kapljice se na kokos prožet ljepotu proizvoda, pokušajte Burts Pčele čišćenje lica ulje ($ 16.99, Čizme) koja ima ekstraktima kokosa i arganovo ulje.

A ako se osećate još blic, kokosovo ulje za čišćenje i skin79 Najčistija ($ 22, Selfridges) 'slavine u moć magije kokosa.

Još više kokosa upotreba ulje

Kao i lathering ga na lice, ona također radi kao neverovatan stopalo omekšivač. Pokrij svoje noge u kokosovo ulje i pop na par debele čarape. To će se osjećati čudno, ali ćete se probuditi ujutro sa stopalima poput svile.

Iako radi na riješi šminke, ona također radi kao šminku. Stvarno. Ako se svetiti za to svjež izgled, DAB kokosovog ulja na mostu nosa, a uz jagodice će vam dati najbolje prirodne shimmer.

Bacite pogled na 5 napora načina da biste dobili više Superfoods u vašoj ishrani, a ako se osećate hrabar - provjerite ovaj Insect Protein u prahu

Povezane vijesti


Post Ljepota

Najbolji superfoodi da jedete za vašu kožu

Post Ljepota

Kako se osloboditi suvih kutijaka

Post Ljepota

Vegetarijanska, glutena, bezalkoholna krema bez mleka i mlečnih proizvoda - raduju se zdravlja plemena

Post Ljepota

Da li će ekstenzije nadogradnje trepavica učiniti da se tvoja prava trepavica ispadne?

Post Ljepota

Kupovina lepote koja bi trebalo da bude u torbi svake žene

Post Ljepota

Hajde da razgovaramo o najboljoj maski za lice za vaš tip kože

Post Ljepota

9 najboljih komada kompleta za vašu vožnju

Post Ljepota

Najpovoljniji treneri: od treninga do athleisure

Post Ljepota

Top 10 slučajeva ipad

Post Ljepota

Šta nositi za leto sup

Post Ljepota

Zašto ste dobili srbi noge kada nosite čarape

Post Ljepota

Čokolada i pivo su zaista dobri za vas, kaže francuski gurman