21 dan izazov: dating 3 nedelje | BA.GlobalScienceCollaboration.org

21 dan izazov: dating 3 nedelje

21 dan izazov: dating 3 nedelje

Piknik u parku, arkadne igre i mora Rendezvous - Features Urednik Amy Grier napravio većinu svog prošle nedelje zabavljanja. Ali, da li je pronaći romantiku.?

Nakon 14 dana od Acceler-dating, moja jetra je uništen, moj kreditni rejting pucao na komade i mojim prijateljima, obitelji i cimer na pragu upucavanja. Znao sam da ću proveo predugo udvaranja potpunim strancima i zanemarene dužnosti na domaćem frontu, kada sam dobio ovaj tekst od moje sestre: "Radije ne bih čitati o svom životu kroz Facebook. Molim te dođi i vidjeli nećaka. "Busted.

Sa druge strane... Vi znate da je izreka o ljubljenju mnogo žaba? Ispostavilo se da je to istina.

Datum # 16

Koji: Četvrti sastanak sa James, koji je bio i datum # 8, # 9 i # 11.
Šta: petak uveče piknik u parku

Smo stavili u petak u dnevniku nakon našeg datuma kino prošle nedjelje. Obično da će mi dati pet punih dana da se pripremim u nervni ludilo, naglašavajući preko odjeće, ako je hteo da otkaže last minute i da li ili ne - kao što je bio naš četvrti dan - Trebalo bi da pretpostavljam da spakujem par pantalona u torbi (Ma hajde, kao da nikada).

load...

Srećom, ja sam bio na četiri datuma u to vrijeme, uzimajući omekša živce o jedini ja zapravo uzbuđen. U danima koji su prošli, ja bih bio spreman plan djelovanja. Ali moj novi zabavljanje Spidey-osjetila mi je rekao da se opusti. I naravno, u četvrtak popodne sam dobio jedan od mojih omiljenih tekstova do danas:

"Sutrašnja će biti sunčano. Idemo na Prosecco i biti odrastao chavs u parku. "

Upoznali smo se u 18:30, njega noseći pokrivač, bocu i dvije čaše koju je ukrao iz vodoskok na radu; me još jednu bocu i slučajni asortiman grickalice iz M & S supermarket prelet. Naredna četiri sata bili su stvari radosnog kliše: razgovor, piće, fantastičnih na neprikladno PDA događa oko nas, pa čak i da cheesy stvar leži na leđima i čitanje oblaci iznad nas (za zapisnik: džep zmaj, ljut jastoga , bušilicu). 22:00 je došao i prošao, a mi bi ništa jeo bilo koji od hrane.

load...

"Hajde da ga i pojesti ga na balkonu", rekao je on. To nije bilo pitanje. To je bila izjava.

Datum # 17

Koji: Rodrigo
Šta: Arcade igre za odrasle

Zujanje off oksitocin - i priličnu količinu Prosecco i dalje kipi kroz moje vene - potresle sam da upoznaš moju datum, prijatelj prijatelj s vrtoglavim naviku me pokupiti i twirling meni oko glave kad god ga vidim.

On je mene ostavio zagonetan instrukcije: "Nađimo se izvan London Eye. Nosite teretana komplet. "Opet, poništio sam unutrašnje želje da preuzme kontrolu. To je ljepota ovog izazova: primorava čak i control freak poput mene da se povuče.

Ali kao što sam tamo čekao među otok gužve na najsunčanijem dan u godini do sada, pitao sam se što sam rekao da bi. Skaliranje najveći Ferris kotač u Engleskoj? Neka vrsta urbanog reke parkour?

On me je vodio kroz horde turista u podzemne arkada. Genije. Gdje bolje za serijski dater dosadno besmisleno sopstvenog chat?

Kao ne-jeziv ujak, promenio $ 20 i prešao preko pot kovanica. Za narednih sat vremena smo se nadmeću preko Giant Connect Four, Pac-Man, zračni hokej i ples mašine. Imao sam sve razmetanje nekoga bez pojma šta su radili.

Kao što smo odigrali našu finalnu rundu Pac-Man, shvatio sam da je ovo ozbiljno dobra ideja za prvi sastanak. To je lako dobiti blizine - ti si rame uz rame za opterećenja igara. Nema neugodno praznine u razgovoru, a to podiže adrenalin i endorfina razine odmah. Čak je i rasvjeta je pogodno za sretan zabavljanje: to je toliko mračno svojim učenicima šire, fiziološki znak sa svojim potencijalnim kolega koji vas zanima.

Prije nego što je mogao predložiti vožnju na braniku automobila (možda sam bio bolestan), preselili smo na nekoliko sunčanih Krvavi Marys na Southbank i ranu večeru. Rodrigo je serijski pratilja, pravi alfa i takav tip koji će uvijek dati iskren odgovor na bilo koje pitanje, čak i ako je to neugodno jedan. Sam naučio još u tri sata s njim nego ja u mom prošle godine zabavljanja. Obećao sam da ga držati bliže u budućnosti. Kao jedna žena, jedina stvar vrednija od trupu djevojke drugova je jedan pristojan muških.

Datum # 18

Koji: Tom - potpuni stranac
Šta: Tinder rulet na Brighton prvi red do mora

Nisam imao datum fiksni, ali da je nedelja i morala sam posjetiti svoju sestru u Brighton. Imali smo najbolji dan, ali do 4:00 nije mogla reći da je postajao nestrpljiv. Nisam propustio datum u više od dva tjedna, a ja nisam namjeravam sada početi.

"Okreni Tinder na", rekla je ona. Brighton, 04:00, prvi red do mora na najtopliji dan u godini. Ono što bi moglo poći po zlu?

Backtrack četiri mjeseca. Jedan od mojih najboljih godina drugovi i ja smo pili u Sohou u petak uveče. Dosadno i pun hrabrosti, usudio smo se da se ograniči pretraživanje područje na Tinder da 'u roku od 1km i da prevucite pravo na prvih 10 ljudi koji su došli gore. Bez obzira na to kako su izgledali. Tinder rulet je rođen.

Ispostavilo se da to radi jednako dobro u nedjelju popodne. Počeo sam listanju i roku od nekoliko minuta, Tom je dobio u kontaktu. Najbolji jednog doduše upitne gomila, nakon uspostavljanja on je bio u baru samo dva puta dalje, njega i njegove prijatelje pozvali smo dole da nam se pridruže.

Siguran sam da je mislio da sam gotov hook-up, ali u ovoj fazi samo mi je bilo potrebno da bi se moje kvote. Nakon sat i pol moja sestra i ja izvukla. Problem napravljen.

Datum # 19

Koji: James opet! (peti dan, ali u ovom trenutku ko broji?)
Šta: Pimm je na rijeci i pod vedrim nebom večeru

Kako znaš kad ti izlaziš sa nekim, nego samo idu na sastanke s njima?

Da li je to kada planirate narednih dana na pola puta kroz tekući? Ili kad pitaju da li želite da ostaneš - sa dovoljno obavještenje da spakuju lice maramice i suhi šampon? Ili kad oni i dalje žele da te poljubim čak i nakon što ste rock do im u susret miriše na opekotine, polen i ugljenisana meso nakon kuhar-off na Chelsea Flower Show?

Ja sam bio na Show - a pijani afera - od ručka, a to nije bilo sve do 18:00 da sam upoznao James uz rijeku. Kao što smo sjeli na travu, pitao sam o sadržaja Tesco torbu ljuljanje od noge. On je nastavio da raspakujem sljedeće:

Četiri konzerve gotove, savršeno rashlađeno Pimm je
Pečeno pile i salatu za večeru
Kutiju Paracetamol
Litar hladne vode

"Nisam mogao da radim da li da ćeš biti raspoložen da zadrži za piće, ili mamuran od dana pije na suncu. Pa sam pripremio za oboje. "

#Dreamy

Datum # 20

Koji: Matt - najljepši čovjek u svim London - ga se iz dana # 4?
Šta: Piće u dizajner pijanac u južnom Londonu

Sećate se Matt - model ex-donje rublje Imam sve vrtoglavo o prije nekoliko tjedana.

Bio sam zbog njega se nađemo na datum # 15, ali on je odgođen navodeći rad krize i predložio večeras umjesto toga. Jedan jako i brzo pravilo: Ja ću prihvatiti otkaza, ali samo ako se odmah predložiti se alternativni datum. Sve drugo jednostavno nije kriket.

On je potvrdio u 18:00 za naše 20:00 sastanak. Moram priznati, nakon što je kako su se stvari odvijale s Jamesom moje srce i nije bio u njemu, ali je u ovom magazinu izazov je izazov... Plus, ex-donje rublje modela? To je bila moja građanska dužnost da idem.

Zatim u 19:12, baš kao što sam se spremao da ode, on je otkazan. U svoju odbranu, njegov posao je. On se također izvini obilno i pitam da li je mogao da je do mene sljedeće srijede. Ostavio sam ga nekoliko sati nakon toga odbio njegove vrste ponuda. Odustani me jednom, više prevari. Dvaput? Više me prevarili.

Ono što me je udario, ipak, bilo je kako se oštro odbijanje može ubosti čak i kada nemate emocionalne ulaganja. Čak i kada ih ne znaju, čak i kada ti je srce negdje drugdje, i dalje boli.

To je i poziv na buđenje. Dating je postao toliko uobičajeno da sam će se to dogoditi - kao perem zube ili jutarnju kafu - ali večeras je bio prijeko potrebne podsjetnik je da ja nisam Robocop odnosa. To cut pravo kroz Swagger bih obavijena sebe u od početka mog 21 dana izazov.

Za razliku od prethodnih 19 dana, večeras je bilo odsustvo dan koji me je naučio moj najveći lekciju.

Datum # 21

Koji: Možete li pogoditi?
Ono: Večera u mojoj kući

Trebalo mu je deset mjeseci da imam dovoljno vjere u svom emotivnom stanju, a njihova, da pozove Muškarac u moj dom. U teška godina, moj stan je bio moj raj - Wonder Woman otoka upakovane na rogovima s laka za nokte boce i psećim ušima knjige, okupiran samo ja i moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu.

Sada 6ft6 giganta od koga sam sreo prije skoro dvije sedmice na dan je trebalo da napadnu, i po prvi put u dobi osetio sam nervozan.

Očigledno je da sam pripremio: skriveno hrpe časopisa i čarapa u ormarima, nogama cipele ispod kreveta, izabrao kosu iz kade i fluffed se nekoliko jastuka. Volio bih da kažem Otišla sam puna domaćih boginja ali iskreno? Sam stigao kući s posla u 21:00, zgrabila neke janjetina hamburgere iz Sainsbury, učinio nešto šarenim sa slatkim krumpirom, prašine bocu crvenog sam našao u našim cuge bin i nada se najboljem.

Koja je, kako se ispostavilo, je upravo ono što sam dobio.

To je sve što ćete dobiti od Amy. Osim nje teško zarađeni 10 zapovijedi uspješne Susret, to je.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

8 načina da teretana može poboljšati vaš seksualni život

Post Ljubav

Da li su parovi koji piju zajedno srećniji od parova koji ne?

Post Ljubav

Koliko seksa ima u 50 nijansi sive boje ?

Post Ljubav

Pogodite šta je najskuplji grad za davanje?

Post Ljubav

Kako vaš pametni telefon utiče na vaš seksualni život

Post Ljubav

29 činjenica koje poboljšavaju seksualni život

Post Ljubav

Budućnost davanja je ovdje

Post Ljubav

Zašto jedna babica stvarno želi parove da prestanu da imaju seks na Božiću

Post Ljubav

Zbog toga ne možete prestati da pređete na facebook-u

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: skokova žaba

Post Ljubav

Kako ne faux veliki o

Post Ljubav

Da li ste željni da želite više seksa?