6 saveta koje treba pročitati pre nego što napravite svoju prvu seks traku | BA.GlobalScienceCollaboration.org

6 saveta koje treba pročitati pre nego što napravite svoju prvu seks traku

6 saveta koje treba pročitati pre nego što napravite svoju prvu seks traku

Evo šta ne treba raditi prije nego što udario rekord.

Zahvaljujući Paris, Kim, i sada, dvije prošle godine 'Otok ljubavi takmičara, snima se u čin više nije potpuno tabu. Kao i mnogi parovi, neki jednostavno žele začiniti svoj seksualni liveswith malo X-skali kućnih filmova.

I to je sve zabava i igre dok ne slučajno upload. Da, znamo, to je naša noćna mora, previše.

Ali, osim traku koja završava u pogrešnim rukama, postoje i drugi problemi možda imate o snimao sebe poput kako vi i vaš partner će zapravo izgledati u akciji. Dakle, ako ste stvarno znatiželjni i želite da ga probati, evo par saveta kako bi bili sigurni da napravite traku koja je seksi, a ne bojati se-dostojan-i, što je najvažnije, kako da uništi dokaze.

load...

1. Light Up NOĆ

Svi znamo rasvjeta je ključna u dobar film hej, oni su čak i daju nagrade za to.

"Pobrinite se da imate dovoljno osvjetljenje koje možete vidjeti sve što želite da vidite-dojke, pušaka, itd-a ne ono što ne želite da vidite", kaže Emily Morse, Ph.D., suosnivač Emily & Tony i domaćin seks s Emily.  

Osim ako nisi profesionalac, ona također predlaže radi nekoliko probnih snimaka prije nego što počnete. "Baci u nekim svijeće za ambijent koji će omogućiti meko osvjetljenje i postaviti senzualno raspoloženje", predlaže Morse. A ako vaš fotoaparat može snimati kroz filter-kao što je crno-bijelo ili sepia korišćenje to. To će biti mnogo manje neskladu na sebe gledati u nešto drugo osim HD.

load...

2. Pokaži nam poteze

Mislim naprijed i planirati šta kreće želite ugraditi, kaže Morse. Ne diraj lud pozicije nisi nikada pokušao, jer će vjerojatno završiti tražim više neugodno nego super. Razmislite o tome šta će se fotoaparat vidjeti; položaj može se sjajno, ali gledajte... Bruto.

3. DRESS DIO

"Great filmovi su sve o izgradnji iščekivanja", kaže Morse. Seksi striptiz je odličan način za početak sex tape.

"Pokreni se video djelomično obučen i polako skine za kameru", predlaže ona. Plus, oblačenja za tu priliku je dužan da se osjećate seksi i spremnija. Izabrati donje rublje skup koji vas čini nevjerovatan ili čak radi svoj frizuru i šminku tako da ćete odišu samopouzdanjem. A ako želite baciti u nekim seksi pribor kao dokolenice, prilično smo sigurni da vaš partner neće protiviti.

4. KNOW svoj tekst

Nemojmo da ovo nemi film, to bi bilo čudno. "Baci u nekim prljavim dijaloga opisuje ono što osećate ili ono što želite da vaš partner uraditi", kaže Morse.

5. Let It Go

Ako ste ikada bili primorani da učestvuju u školskoj predstavi, čuli ste da sve mislite ili osjećaj će se pojaviti na vašem licu.

"Ako ste samosvjesne o svom tijelu ili izraza lica, to će pokazati", kaže Morse. Kamera ne laže. Tako da se vaš um off bilo anksioznost, fokusirati više na to kako vaše tijelo osjeća tokom seksa, a manje na ono što vaše tijelo izgleda; "Vjeruj mi, tvoj O-lice će izgledati bolje ako ne pokušavaju da se bore", kaže Morse. 

6. Budu bezbedni i čistku SKLADU

Ono što je najvažnije, ne pravi sex tape sa nekim koga ne vjeruju, i uvijek biti u kontrolu nad video. Ako niste baš tech čarobnjak ili nemaš pojma kako se koristi Cloud (da li ste videli Sex Tape?), Možda želite da preskočite iPad i ide stara škola koristi redovan kameru kako bi bili sigurni da ne kraju se čuvaju negdje bez tebe znajući.

Pazi odmah nakon što završi, a zatim ga izbrisati odmah. Ozbiljno-nije nas briga kako vruće izgledaš. Ne morate da leže okolo; na kraju krajeva, uvijek možete napraviti još jedan.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

29 Činjenice biste poboljšali Sex Lifeand 6 Totalno Zajednički Vagina pitanja ste bili sramota da pitam. 

Fitnes poput Michelle Keegan i otići BTS sa našim ekskluzivne snimke:

Povezane vijesti


Post Ljubav

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Post Ljubav

Pokušao sam orgazmičnu meditaciju sa potpunim strancem - evo kako je to izgledalo

Post Ljubav

Tinder ima twitter talasu, dolazi do moderne diskusije o datiraju

Post Ljubav

Ako možete napustiti ovu naviku, vaše dijalog će dramatično poboljšati

Post Ljubav

7 novih vrsta masturbacije za nadogradnju vaše solo zabave

Post Ljubav

Evo šta 9 srećnih parova uvek radi pre kreveta

Post Ljubav

Više nije u raspoloženju za seks? Ovo je možda razlog

Post Ljubav

Kako vaš odnos može dovesti do rizika

Post Ljubav

Seks: lekar odobrio tehnike za duže zadovoljavajući orgazam

Post Ljubav

To je ono što je stvarno kao da date na antidepresivima

Post Ljubav

8 erogenih zona koje treba pogoditi (+ kako) za bolje orgazme

Post Ljubav

5 čudne tajne uspešnog braka