7 novih vrsta masturbacije za nadogradnju vaše solo zabave | BA.GlobalScienceCollaboration.org

7 novih vrsta masturbacije za nadogradnju vaše solo zabave

7 novih vrsta masturbacije za nadogradnju vaše solo zabave

Zapinjanja u masturbacija kolotečini je loše za Os-istraživanje to dokazuje.

Bilo da ste ozbiljan stručnjak kada je u pitanju out-of-this-svijet solo sjednice ili vi i dalje učim, to može biti lako dobiti u malo masturbacije kolotečine.

To je šteta, jer istraživanja pokazuju seks i masturbaciju dobiti više i više ugodno kao žena dobiva više iskustva, eksperimenata više i ima više uvida, kaže Claire Kim, menadžer u seks kompanija za istraživanje OMGYES. "Nažalost, mnogi smatraju rutinu koja" radi "i misle da je to dobro kao da će dobiti."

Stvarnost? Što više znate o svom tijelu i ono što je dobro, bolje solo sesija će dobiti.

"Jedna od prednosti da masturbira na razne načine je da će vaše tijelo odgovoriti na sve različite vrste senzacija, što vam više angažuju, pa čak i više pobudila sledeći put", kaže Kat Van Kirk, Ph.D., licencirani brak i seksualni terapeut i autor braku sex Rješenje: A Realistični Vodič za Snimanje seksualni život.

load...

Još uvijek nije uvjeren treba prevariti Old Faithful sa nekim novim potezima? Prema istraživanju koje OMGYES i fakulteta Univerziteta Indiana za javno zdravstvo, ono što radi za orgazam um-puše zapravo mijenja tokom vremena.

Drugim riječima, to je vrijedno prebacivanje ga. "Tehnika preporučujemo je nešto što zovemo 'rešetanje'", kaže Kim. Sa sijanje, ti namjerno ne koristite bilo koji od vaših go-to je za dobivanje sebe van. "Cilj ove vrste masturbira nije orgazam, to je istraživanje i otkriće", kaže ona.

"Kao prosijavanje za dragulje, ponekad će dati nešto divno, a ponekad ne. Nove stvari koje pokušati možda neće graditi zadovoljstva ili orgazam kao brzo kao go-to rutinski način učiniti. Ali to je normalno-dati im vremena. "Drugim riječima, sljedeći put kada se sa svojom loše sebi, postavio cilj da pokuša nešto novo i pratite sve što je dobro. Smanjiti pritisak, a vi ćete na kraju da je nebrušeni dijamant.

load...

Sa duhom eksperimenata na umu, ovdje su sedam siguran stručno-preporučeno solo Sesh tehnike pokušati.

1. MIX IT UP

Daj svoj vibrator pauzu i probati novu igračku, predlaže Van Kirk. "Postoje igračke koje koriste usisavanje ili duva da ponudi novu senzaciju", kaže ona. Razmotrite ovo vaš izgovor da otkačiti planove u korist malo vremena nasamo. 

2. TEMPERATURA PLAY

Ako nikada niste eksperimentisao sa temperaturom, pokušajte grijanje stvari s toplom senzacija lubrikant ili topla seks voskom. Ili cool stvari dolje sa kocku leda, kaže Van Kirk.

3. SPLASH O  

"Postoji razlog zašto kadu igra je toliko popularan", kaže Van Kirk. Ako obično se nestašni na kopnu, uzeti stvari u tuš ili kadu za istraživanje nepoznatim vodama.

Top i gore: aimeecherieintimates.com

4. Probati nešto novo

Za mnoge žene koje vole analni, postoji isto toliko za koga backdoor akcije je dobro iz njihove zone udobnosti. Ako ste dio druge grupe, Van Kirk kaže ne prestani dok ne probaš na svoju ruku. "Mnoge žene su šokirani koliko oni uživaju vibracija protiv međice i anusa, pa čak i umetanje."

5. GET INVENTIVE

"Upotreba masturbacija 'stočne hrane" je uvijek od pomoći ", kaže Van Kirk. Šta radi za vas može vas iznenaditi. Igrajte se s gleda porniće, čitanje erotika, slanje sparnog Sext ili čak istražuju nove fantazije u toku sledeće solo sesije.

6. GO Back To Basics

Nisu svi masturbacija istraživanje mora uključivati ​​divlje igračke ili rekvizita. Ako se držite sa starim dobrim dirljiv, pokušajte dodiruje novu mjesto. Pogoditi G-točka ", fokusirati dva inča u vaginu na gornjem zidu", kaže Van Kirk. Probajte novu vrstu klitorisa stimulacije, takođe, prebacivanje između direktne i indirektne dirljivo odlaskom "oko klitorisa i dole u stidne usne", kaže Van Kirk.

7. Istražite nove TERITORIJA

Pokušao je G-točka i C-točka? Kladim se da nisi pogodio A-SPOT- "poseban glandularnim područje sve do zadnje gornjem lijevom vagine iznad grlića", objašnjava Van Kirk. To je potpuno novi način na O.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Budite oprezni, dame: Evo šta se dešava sa vagine tokom Dry Spelland vagine Might Be Itchier On Your Period-Evo zašto.

Idi BTS sa našim decembar poklopcem zvijezda Mollie King:

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Kako da me navalite: pročitajte anonimne orgazam eseje

Post Ljubav

Tečajna bj pričalica o ovom paru će učiniti da nikada više ne želite da ga date

Post Ljubav

Zbog toga što manje imate seks, to manje želite ustvari

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: širi orao

Post Ljubav

9 neprijatnih seksualnih trenutaka koji se događaju svima nama

Post Ljubav

8 razloga masturbacija je dobro za vaše zdravlje

Post Ljubav

To je ono što je stvarno kao da date na antidepresivima

Post Ljubav

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks

Post Ljubav

Ako možete napustiti ovu naviku, vaše dijalog će dramatično poboljšati

Post Ljubav

Najbolji događaji za zabavu za rezervaciju ovog proleća

Post Ljubav

29 činjenica koje poboljšavaju seksualni život