7 savjeta za pronalaženje ljubavi od profesionalnog savjetnika | BA.GlobalScienceCollaboration.org

7 savjeta za pronalaženje ljubavi od profesionalnog savjetnika

7 savjeta za pronalaženje ljubavi od profesionalnog savjetnika

Cue Guslač na krovu muzika: Oh, provodadžija, provodadžija, da mi utakmica...

1 Promijenite način razmišljanja

Jedna nedavna studija pokazala je da bi trebalo očekivati ​​da poljubi 15 muškaraca i imaju dva ozbiljne veze prije nego što smo se upoznali "jedan". Da li to znači da treba ići na divlje snogging pohod dok ne nađete sretan broj 16? Naravno da ne. Ali pokušaj da se u svaki datum otvorenog uma, otvorenog srca i neutralni očekivanja. Zapamtite, prvi sastanak je samo priliku da se upoznaju nekog novog i da vidimo da li ste dovoljno zainteresirani da saznaju više o osobi i obrnuto. Neki datumi će se dobro i drugi neće, i to je u redu. To je sastavni dio upoznavanja i prihvatanje da će ga učiniti mnogo ugodnijim i bez stresa putovanje.

2 Do neke duše pretraživanja

Ako imam samo što se tiče razmišljanja 'visok, vraški zgodan i napunjen' onda možda ćete trebati dati malo više mislio. Parovi uspješno sam odgovara su oni koji su fokusirani na ono što relationshipwill biti, umjesto da se fokusira isključivo na ono što shewill biti. Pa, šta vaš idealan odnos izgledati? Gdje bi ti odmor? Kako provodite vikende? Ono što kvalitetama će on imati da će vas držati sretan godinu, pet godina i 20 godina niz liniju? Misleći na širu sliku će vam pomoći da se fokusirati na ispunjavanje pravu osobu.

load...

3 Get s vremenom

4 Zaboravite "pravila"

U ovo doba, ne postoji takva stvar kao "pravila zabavljanja '. Momci ne čekati tri dana da te pitam opet nakon preciznog datuma. Ako su zainteresirani, oni će pitati odmah ili sutradan. Isto važi i za vas - ako želite Muškarac, to je više nego prihvatljivo da napravite prvi korak. U stvari, istraživanja pokazuju da su muškarci sve više otvoreni za (i uključen po) žene preuzmu inicijativu. Želite? Idi uzmi!

5 Lažni to dok ne čine ga

Ne - ne thatkind od folira! Govorim folira samopouzdanje. Neko ko je udoban i sretan sa samim sobom je nevjerojatno seksi, i da će učiniti još privlačnijim za suprotni pol. Još bolje, istraživači na Webster University su otkrili da ne morate biti preko vrha uvjeren da muškarca pažnju; direktan osmijeh od žene je dovoljno da ga poslati da klecaju. Jednostavan. 

load...

6 Čuvajte se 'zone prijatelja'

Imao tri datuma bez toliko kao nagovještaj poljubac? To je vrijeme da se krene dalje. Naravno, on može biti nervozan, ili možda on želi da se stvari sporo. Ali, iskreno? Ako on te nije poljubio nakon tri datuma, onda je vjerojatno da hoće. Tužno lice.

7 Nemoj se spustio na hobije

Samo zato što ne dijeli svoju ljubav za penjanje ne znači da on nije dobar meč za vas. Psiholozi tvrde da zajednički interesi, dok bonus, nisu u srži onoga što čini sretan par. Sličan odgoju i obrazovanju, isti religijske vrijednosti i porodičnog života i sličan nivo dobrog izgleda sve na vrhu liste za karakteristike parova koji idu daljini. Osim toga, nikad se ne zna, možda ćete ustanoviti te stvarno volim Minecraft kada vam to go! Erm, ili možda ne...

Caroline Brealey je nagrađivani profesionalni provodadžija sa sjedištem u Londonu. Za više informacija, posjetite mutualattraction.co.uk 

Povezane vijesti


Post Ljubav

Telo poželelo

Post Ljubav

Bolji seksualni trening

Post Ljubav

6 saveta koje treba pročitati pre nego što napravite svoju prvu seks traku

Post Ljubav

Zašto je seks važno za letnje telo?

Post Ljubav

Postoji nešto što se zove kôd priloga i objašnjava kako se ponašate u odnosima

Post Ljubav

Evo šta 9 srećnih parova uvek radi pre kreveta

Post Ljubav

Seks može biti zastareo do 2030. godine zbog netflix-a, prema jednom lončanom naučniku

Post Ljubav

Kako koristiti pivo da bi vaš seksualni život bio vreliji večeras

Post Ljubav

Zbog toga se toliko parova raspada i ponovo se vraćaju zajedno

Post Ljubav

Šta znači starosna razlika za vašu vezu?

Post Ljubav

4 sokove recepte da probudite svoj libido

Post Ljubav

7 hranu koja pali vaš seksualni život brže od ostriga