9 neprijatnih seksualnih trenutaka koji se događaju svima nama | BA.GlobalScienceCollaboration.org

9 neprijatnih seksualnih trenutaka koji se događaju svima nama

9 neprijatnih seksualnih trenutaka koji se događaju svima nama

Od queefing do neopravdane dirty talk - evo trenutaka koji nikada ne pojavljuju u filmovima, ali se desi u spavaćoj sobi u vašoj blizini

Holivudski filmovi bi se moglo pomisliti da je seks jedan zadovoljavajući mješovito intenzivne kontakt očima, mreškajući mišića i slika-savršen orgazam. A ponekad je to, ali ono što oni nikada nisu spomenuti je neizbježan nespretnosti koja dolazi sa silazi da ga - bez obzira na to koliko junaštva vi i vaš partner može imati.

Dakle, mi smo dobiti pravi o seksualnim trenucima koje su se dogodile za sve nas, od crteža praznine kroz dirty talk u Kama Sutra otišao verywrong. 

1. Prvi skinuo

Baš kao što stvari počinju zahuktava, ste suočeni s zagonetka koja je "kako da skinem istovremeno ljube i ne bode nikome u oči, napolje?". Zatim dolazi izveštačenom brava pojasa i ne čak i da nas je počela čarape. Stajali goli ali za svoj gležanj čarape je sastavni dio života.

load...

2. Queefing

Ovo vjerojatno se događa u filmovima, takođe. Ti jednostavno ne čujem preko izuzetno intenzivan Celine Dion soundtrack.

Ne znam šta queefing je? Ukratko, to je protjerivanje vjetra iz vulve tokom koitusa ili ono što najčešće čuti zove, vaginalni prdež.

PROČITAJTE: 25 činjenice da poboljšaju svoj seksualni život

3. Kada vaše tijelo neće sarađivati

Bilo da je to zbog toga što vaš partner izgubio njegovu erekciju ili si nedostaje podmazivanje, ponekad - koliko god oboje žele imati seks - vaša tela neće uskladiti sa svojim mozgom. To može biti neugodno za oboje, ali, umjesto preživara, zgrabite snack ili gledate TV i možete se vratiti na to kasnije.

load...

4. Kada je pozicija neugodno

Dok ste partnera ima velik vrijeme, kolena se tako daleko iza vrata da se pitate šta će biti na prvom; hrabrosti reći da ne radi ili veliki grč. Preporučujemo bivši.

PROČITAJTE: Kako da izvede savršen strip zafrkavati

5. Bez jamstva dirty talk

Ako ste dobri u tome, a vi uživate u tome? Sjajno. Ako ne? Dobrodošli na večer a) trudeći se da ne eksplodira u napad smeha ili b) crtež praznine svaki put vas pitaju 'šta želiš da ti uradim? ".

6. Možete čuti Cimeri u susjednoj sobi

Nekoliko stvari su više ometaju od straha da su zidovi nisu zvučno izolirana, zatim spoznaja da, ako ih možete čuti, oni mogu sigurno ste čuli, previše.

Ovo važi i za solo seks sesije previše. 

PROČITAJTE: Kako ne faux veliki O

7. Kada orgazam se ne događa

Ponekad, bez obzira koliko je dobar seks ili koliko dobro vaš partner zna vašim potrebama, možete doći do spoznaje da je orgazam se neće dogoditi danas. Nisu svi vrhunac svaki put, a kada se i neverovatno oralni seks neće vam sići, znaš da je vrijeme da se povuče iz prijateljske glave slavinu.

8. Kada se novi položaj krene naopako

Izgledalo je tako seksi u knjižici Kama Sutra, ali navigaciju svoj put kroz anti-gravitacije potez je otišao tako jako, jako loše. Umjesto da lebdi naopako tako dugo da počnete izgubiti svijest, razmrsi sebe i shvatiti da je seks i levitacije ne idu ruku pod ruku.

9. Kad bih da je to reći, ne prskajte ga

O, Bože, u trenutku kada bih da nikada složili za njega završi na licu. Jer a) sada se ne vidi, i b) prije spavanja bi pažljivo očišćenu, zategnuta i hidrirana lice sa stvarnim skupe proizvode za njegu kože. 

Povezane vijesti


Post Ljubav

Ažuriranje tindera koje će konačno olakšati stvaranje značajnih veza

Post Ljubav

6 savjeta kako bi začinili svoj ljubavni život

Post Ljubav

Pogodite šta je najskuplji grad za davanje?

Post Ljubav

Zbog toga se toliko parova raspada i ponovo se vraćaju zajedno

Post Ljubav

Više nije u raspoloženju za seks? Ovo je možda razlog

Post Ljubav

Bolji seksualni trening

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: lice-off

Post Ljubav

Budućnost davanja je ovdje

Post Ljubav

Časovi upoznavanja: 10 zapovesti uspješnog druženja

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks

Post Ljubav

Najbolje brzine događaja za ljubitelje fitnesa

Post Ljubav

Pitanje: moj partner ne traje dugo u krevetu. Ja sam zabrinuta - šta možemo da uradimo?