Budućnost davanja je ovdje | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Budućnost davanja je ovdje

Budućnost davanja je ovdje

Sinoć vidio prvi put UK Dating Nagrade udario Londonu i WH su red i centar checking out ljudi oblikovanju kako i ko smo ljubav. Ali u Oskara zabavljanja, koji je izašao na vrhu?

Možda ne shvatiti to, ali 13 Nov 2014 volje u budućnosti označite je prekretnica. To će biti poznato kao dan kada se zabavljamo, ili što je još važnije poslovne zabavljanja, zaista dostigla vrhunac u Velikoj Britaniji. Dan kada je svečanom otvaranju zabavljanje nagrada slavila stranicama, aplikacije, pojedinaca i događaja koji su se tradicionalni 'Boy Meets djevojka' scenarija i rekao: "OK, hajde da to bolje."

Zamisao Charly Lester, čiji je 30 Termini prije nego što sam 30became nacionalni osjećaj prošle godine, nagrade su bili podeljeni u nevjerojatnih 25 kategorija - sve od najboljih provodadžija godine za najbolji originalni zabavljanje događaj i dating TV emisije (Channel 4 Prvi Datesdeservedly je da kod kuće).

load...

Dakle, ono što je vruće u dating svijetu? Ako pobjednici su povodimo, peer-to-peer edukacija (bilo gdje ste prijatelji doći do preporuke) je veliki hit, a možete očekivati ​​da vidite više pozvati samo sajtova i aplikacija u budućnosti. Kada je u pitanju događaja, to je sve o uključuje element slučajnog u taj prvi sastanak (vidi najoriginalnijih zabavljanje čak pobjednik dolje). Hej, zvuči kao dobra vremena za nas!

Glasali za panel stručnjaka industrije i javnosti, i predstavio Rick Edwards (da, ga Tool Academy), pogledajte neke od naših omiljenih dobitnika ispod:

Best Newcomer aplikacija u godini: Trueview

Ova pametna aplikacija omogućava da se spojite na ljude kroz stvari koje volim da radim. Se prijavite na ažuriranja aplikacija i post ako radite nešto kulturni, sportski ili zanimljivi, a drugi rade isto. Hej, ti znaš kako kažu - parovi koji rade zajedno, ostaju zajedno.

load...

Saznajte više ovdje.

Dating website godine: Lovestruck

Singles Volim ovaj London specifičan sajt za upoznavanje zahvaljujući user-friendly sučelje i pametan ponašanja preporuka motor koji brzo otkriva što you'rereallyafter. Lovestruck je osvojila u Best App i kategoriji najbolje Singles party, tako da su očito nešto rade dobro.

Saznajte više ovdje.

Novajlija sajtu godine: Inner Circle

Izvorno pokrenut u Amsterdamu, ovo je pozvati samo zajednica za ambiciozne singlova. Oni vode bahate događaja kao i imaju reputaciju za pružanje high-end usluga bez uobičajenih visoku cenu. Nice.

Saznajte više ovdje.

Najoriginalniji zabavljanje događaj: Loveflutter

Njihova papirnatu vrećicu speed dating događaj je fokus daleko od izgleda i na ličnost, ohrabruje ljude da dijele neobičnim činjenicama o sebi uz hashtag #SayNoToShallow. Odobravamo.

Saznajte više ovdje.

Povezane vijesti


Post Ljubav

6 savjeta kako bi začinili svoj ljubavni život

Post Ljubav

Možda vam je žao ako imate seks u vodi ovog leta

Post Ljubav

Iznenađujuća kontrolna kontrola kretanja na vašem seksualnom putu

Post Ljubav

Postoji nešto što se zove kôd priloga i objašnjava kako se ponašate u odnosima

Post Ljubav

5 seksualnih igračaka za lezbejke

Post Ljubav

Najbolje brzine događaja za ljubitelje fitnesa

Post Ljubav

Najbolji seksualni položaji ikada: pomoćnik cowgirl-a

Post Ljubav

Hajde da to uradimo: vašu listu za seks

Post Ljubav

Kako izvući savršen striptiz

Post Ljubav

Časovi upoznavanja: 10 zapovesti uspješnog druženja

Post Ljubav

6 tajni hemijske privlačnosti

Post Ljubav

Da li je ovo (tinder) plus strana putovanja solo?