Dakle, možda ne izlazite sa momkom koji to radi | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Dakle, možda ne izlazite sa momkom koji to radi

Dakle, možda ne izlazite sa momkom koji to radi

Boj se autoportret-kandidata... Biti jako uplašen

Muškarci koji uzimaju hrpe selfije imaju više osobina povezana s narcisoidnosti i psihopatije, navodi se u novoj studiji.

Povrh toga, onih sklonih uređivanje slika prije objavljivanja (Kanye, gledamo vas) postigli bolje rezultate u narcizam i samo-objektivizacije AKA koliko su prioritet njihov izgled u odnosu na druge pozitivne osobine.

Istraživanje koje Ohio State University je sprovedeno na 800 muškaraca u dobi između 18 i 40 godina, koji su ispunili u online anketi o njihovom ponašanju na društvenim mrežama, kao i upitnika da naglasi anti-socijalne osobine.

Ali, prije nego što vas uhvati panika i baciti ga brzo pametan, pucaj - vodeći autor studije Jesse Fox ističe da uzimanje hrpe selfija ne znači nužno da je neko stvarni narcis ili psihopata.

load...

U stvari, muškarci u studiji sve postigao u granicama normale ponašanja, samo s višim od prosjeka nivoa povezanih karakteristika.

"Mi znamo da je samo-objektivizacija dovodi do puno strašne stvari, kao što su depresija i poremećaja u ishrani kod žena", objašnjava ona.

"Uz sve veću upotrebu društvenih mreža, svi su više zabrinuti sa svojim izgledom. To znači da samo-objektivizacije može postati veći problem za muškarce, kao i za žene. "

Dakle momci, spusti kameru.


Oh, bože, Tinder ipak dobiti još više stresnimZa samce, zabavljanje aplikacija Tinder je postao i romantičan život splav i najgore mjesto na svijetu. Ali, ako ste mislili da Tinder Moments bilo puno, to izgleda kao Snapchata stilu direktan slika poruke mogu biti odmah iza ugla.

load...

Ako si sama, velike su šanse da ste koristili Tinder. Dok neki može biti dobro upućen u opasnosti golih selfija (samo reći bez dece), korisnici se mogu naći u svijetu 'efemerne poruka' prije nego što oni to znaju.

Kada kažemo efemerne poruka, ne govorimo dimne signale ovdje. Mislimo Snapchat-ovski, danas, sutra stilova komunikacije.

Tinder je nedavno kupila aplikaciju Tapi na kojima možete započeti razgovor sa slikom, a zatim nastaviti nit razgovora, uz sve to nestaje u roku od 24 sata. To ne uzeti iskusni profesionalac da pogodi šta može biti puno tih slika.

Sean Rad, suosnivač i izvršni direktor Tinder rekao Tech Crunch, "Mi smo vrlo dobri u povezivanju ljudi, ali tu je" ono što se događa nakon toga? " U Tapi tim će nam pomoći da start kako pred utakmicu iskustvo stvaranja tog prvog povezivanja i post-utakmici iskustvo komunikacije s tom osobom. "

Mi ćemo morati pričekati i vidjeti za službenu potvrdu samo kako će to biti. Pogledajte ovaj prostor.


Najbolji Tinder priča, možda ikadAmerička Tinder korisnik Jake Chapman smislili nov način da se daju veće šanse pronalaženja ljubavi pomoću kuka se stranice: bivša djevojka recenzije. Ono što je bilo dalje je u osnovi film.

Za sve one koji se koristi Tinder, ili čak i ako ste na neki način izbjeći svijetu listanju palac odobrenja nad ljudima, vi ćete znati da ga se smatra prvenstveno aplikaciju hook-up.

Pa šta ako želite da ga koristiti za pronaći pravu vezu?

To je ono što sam mislio Jake Chapman kada je odlučio da dodati malo više njegove osim njegovu sliku, visinu i Instagram ručka profil.

Znajući šta Tinder je sve o (uglavnom autoportrete sa brodovima, tigrova i ili minimalne odjeće), on je mislio da će uzeti komedija pristup.

On je kontaktirao niz bivših devojaka i pitao za ocjenu o njemu kao dečka i dodao da njegov profil.

On je rekao Buzzfeed 'Ja sam mislila da sam pokušavao zaspati da sam uzimao dating malo ozbiljan nakon nedavnog raspada u maju. Samo sam hteo da se iskren pogled na ono što je moj bivšim mislio na mene sa samo malo kao pametnjaković o tome, jer, dobro... To je Tinder. '

Ironično je bivša djevojka, Taylor, koji nije tražio komentaru primećen priča i stupio u kontakt.

Ona je napisala: 'On je dobio posao, apartman, pas, brz automobil, kuhati, dobar sa rukama :) i je kompletan slatko srce. Jedina stvar koja me je čuvanje od pokušaja da bude s njim je 1.155 milja.

Narednih bit je gdje ga dobiti je kao pravi moderni The Notebook.

Ona je raskinula s dečkom (OMG) i rezervirati avionsku kartu u Seattle, gdje živi (bračni OMG)!

* Napomena * Ne možemo garantovati slične rezultate, niti ćete završiti ljubi ljubav svog života na brodu na kiši. Proklet Gosling!


Tinder Za Psi Is Here!Ne, nismo laje lud.

Love Tinder ali preko toplesu momci s tigrovima? Preuzimanje Tindog umjesto toga. 

U suštini za upoznavanje aplikaciju za pse, u sjajan Nova aplikacija okuplja jedan vlasnici pasa i njihovih četveronožnih prijatelja. 

Baš kao Tinder 1.0 Tindog predlaže okolnih utakmice i korisnici tada možemo preleteti profile da šapu savršeniji utakmici. 

Ali za razliku od Tinder radije nego branje sebi večeru ti listanju za playdate za vaše štene previše. 

Smatra se da je aplikacija je dizajnirana jer pas može biti za prekid u odnosima. Plus, nada se da ćeš voljeti muškarca onoliko koliko njegov najbolji prijatelj. 

Da li ići na to stil doggie? Ili je dating preko pas jednostavno laje lud? Tweet nam svoje misli. 


load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

7 hranu koja pali vaš seksualni život brže od ostriga

Post Ljubav

Na dva načina možete dobiti KSV bez seksa

Post Ljubav

Kako dobiti bilo kog čoveka koga želite

Post Ljubav

Koliko često prosečna žena i prosečan čovjek masturbiraju

Post Ljubav

Najbolji seksualni položaji ikada: čarobnjak za pinball

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks

Post Ljubav

10 znakova da ste sada cuffed (ili cuffing someone) trenutno

Post Ljubav

Neko je tweeted najgori prvi sastanak ikada

Post Ljubav

Kompletan vodič za kink

Post Ljubav

Mnoge zdravstvene koristi oralne seksa (+ kako to bolje)

Post Ljubav

Najstarije seksualne tajne na svetu

Post Ljubav

Probala sam snagu da obučavam svoju vaginu svaki dan nedelju dana - evo šta se dogodilo