Jedini 3 razloga koji bi trebalo da se vratite zajedno sa bivšim | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Jedini 3 razloga koji bi trebalo da se vratite zajedno sa bivšim

Jedini 3 razloga koji bi trebalo da se vratite zajedno sa bivšim

To je vrijeme da se pošten pogled na vaš odnos.

Nije tajna da je bivši ljubavnici Selena Gomez i Justin Bieber su ponovo zajedno. 

Dosta parova koji su završena stvari na bittersweet komentar su ujedinjeni na duge staze. Mislim Miley Cyrus i Liam Hemsworth i Brooklyn Beckham i Chloe Moretz. Možete čak i da završe sa partnerstvo koje je zdravije i sretnije od njihovih OG odnos.

Ali bez obzira na to koliko devastirana se osjećate kada odnos završi, nisu svi odnosi mogu hack raspada-make-up stvar. Prepustite ideju način uspješnije rundu uglavnom nije dobra ideja. 

"Ako je završila vezu, to je s razlogom", kaže Matt Lundquist, licencirani klinički i socijalni radnik, parove terapeut u New Yorku. "Ogromna većina puta ljudi se vratiti zajedno, to je loša ideja."

load...

Da se odluče za bivšu i pratite u stopu bajke okupljanja kao što su William i Kate (da se ništa ne podsjeća na Kourtney i Scott on-ponovo-off-ponovo promašaja), Lundkvist kaže prva stvar koju treba učiniti je da hladan teško pogledati zašto je to završilo. Odatle, možete dešifrirati da li će sve stvari biti 'ovaj put drugačije "ili ne.

Će vam pomoći da suss da od, ovdje su tri situacije kada se pomiriti sa bivšim može biti pravi potez.

1. Obojica ste CHANGED

Imajte na umu da hladan teško pogled na odnos? Morate uzeti taj isti hladan teško pogled na sebe i na svoju bivšu, kaže Lundkvist. "Ako ne možete ukazati na neke ozbiljne samootkrivanja na obje strane, to je garantovano završiti na isti način." Drugim riječima, ako se ukaže na stvari koje ste naučili od svog prvog neuspjeha veze i kako su oni pomogli da oboje rastu kao pojedinci, a drugi prvi sastanak možda neće biti tako loša ideja.

load...

2. Se situacija promenila

Ako vaš split mogao opisati nešto u stilu "to nije bilo pravo vrijeme za nas", to bi mogao biti vrijedan revisit ako su se okolnosti promijenile, kaže Lundkvist. "Mnogo puta odnosa završiti zbog ekoloških faktora kao što su udaljenost i rad."

Ako je završio magisterij na drugoj strani zemlje i sada se vraćaju u grad, ili ako je novi posao koji će učiniti vaš 100-satni rad tjedna stvar prošlosti, bilo bi vrijeme da pokušamo stvari ponovo. Samo budite sigurni da se stvari zapravo promenilo, Lundquist kaže, ne samo da je vaš potencijalni partner kaže da hoće.

3. VAŠA MIND promijenio

Ako šutirao odnos na trotoar jer nisi srećan, volio ili ispunjeni, to nije nešto što nebitnim samo zato što ne može bolje naći nikoga na Bumble. "To je užasan razlog da se vratimo zajedno", kaže Lundkvist. "Važno je da se ne pomirimo zasniva na ekonomiji oskudice."

Kritično pitanje koje se postavlja je "ono što promijenio?" On kaže. Ako ste raskinuli zbog duž linije "Mlad sam, trebalo bi da se tamo i datum dok mogu", nema štete u ponovo procijenite sada osećate da ste igrali na terenu malo. Ko zna, provesti neko kvalitetno vrijeme na Tinder možda pomogao da shvatite tvoj bivši je zapravo ono što si tražio za sve zajedno.

Samo zapamti: "To je domena u kojoj bude zaista iskreni prema sebi je ključ", kaže Lundkvist.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Ovaj 7 Parovi Terapeuti Podijeli Kako They Know veze Doomedand 7 Weird Razlozi se osećate Totalno Blah o seksu.

Idi BTS sa našim poklopcem zvijezda Mollie King:

Povezane vijesti


Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: baletni plesač

Post Ljubav

Ovo je znak 1 koji ste u ozbiljnom odnosu

Post Ljubav

Časovi upoznavanja: 10 zapovesti uspješnog druženja

Post Ljubav

Iznenađujuća kontrolna kontrola kretanja na vašem seksualnom putu

Post Ljubav

Hajde da to uradimo: vašu listu za seks

Post Ljubav

7 parova terapeuta dijele kako znaju da je odnos osuđen na propast

Post Ljubav

17 načina tehnike može povećati vaš seksualni život

Post Ljubav

5 savršenih saveta koji će vam pomoći da flertujete kao profesionalac

Post Ljubav

Da li je ovo (tinder) plus strana putovanja solo?

Post Ljubav

Najbolji događaji za zabavu za rezervaciju ovog proleća

Post Ljubav

7 čudnih razloga zašto se osećate potpuno blah o seksu

Post Ljubav

21 dan izazov: dating