Kako je biciklizam pomogao da nađem hrabrosti da izađem | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako je biciklizam pomogao da nađem hrabrosti da izađem

Kako je biciklizam pomogao da nađem hrabrosti da izađem

"Bilo je potrebno mnogo kilometara da naučim da sam dopuštajući svijet oko mene da to komplikovano."

Bio sam 36 kad sam počeo okreću moje biketo izbjeći važno istinu sam trčao od tada sam imao 13 godina: da sam gej. Pedala je imao način privremeno ućutkivanja usamljenog bitka koju sam se borio duboko u sebi.

Ubrzo nakon što je saznao za pokretanje, uskočio sam na bicikl i gotovo odmah baciti moja točka treninga. Osjetio sam se tako oslobođena na biciklu. To je ono što život i ljubav je sve o, sam mislio: sreće i slobode. Kao što sam stariji, želio sam da taj osjećaj u mom životu i ljudi koje sam volio. Ali ja sam bio mlad i naivan, bez ikakve ideje lekcije bih naučio usput.

load...

Kao što sam kliznuo u odrasloj dobi, svet mi je rekao da moram da volim na određeni način, tako da je to ono što sam uradio: Volio sam čovjek. Bicikl je uvijek bio tu da pomogne odvratiti me od mojih misli-i iz poricanja koji me je sakati.

Kada sam bio na biciklu, mogao sam postaviti moj mindto koncentrirati samo na prebacivanje brzina, ili vjetar prigušivanja ušima. Ako sam ikada živio "u ovom trenutku", to je bilo kad sam bio na biciklu. Uživao sam penjanje najveća brda i planine; bol je moja laži boli manje. U isto vrijeme često sam pomislio: "Ako ja mogu učiniti da se to brdo, a onda ko zna šta mogu da uradim na nizbrdo." Možda reći istinu moje srce krije.  

load...

Bilo je potrebno mnogo kilometara da naučim da sam dopuštajući svijet oko mene da to komplikovano.

Moje sat vremena bekstva rasla. Počeo sam da prolazim kroz desetine 64 kilometara vožnje, a zatim na stotine. Oni vožnje je u prosjeku od četiri do osam sati da završi i preko milje, objavio sam sve svoje pent se bes pre nego što se vrati kući.

Ali moj bes nije bilo dovoljno da me potpuno imati u ormaru. Zaljubila sam se u sa ženom i imao aferu. Onda, prisiljen sam vrata ponovo zatvorila.

Bio sam frustriran, jer sam želio da bude slobodan da voli koga. Bilo je potrebno mnogo kilometara da naučim da sam dopuštajući svijet oko mene da to komplikovano-da sam je pustiti strah nadjačavaju istinu. Popeo sam planinu nakon planine, preko oštrih serpentina, kroz ljubav i tajnost-i, konačno, razvod i gubitak-kočenja vrlo malo na nizbrdici. Moje zabludi misli mi govorila sam mogao pedale brže od previranja odigrava u meni.

Ja sam razveden i 41 kad sam konačno odlučio sam morao da počne pokušava da ukloni veo. Izabrao sam vrsta, razumijevanje za prijatelja da otkrije sebe na prvu, i on je postao moj najveći navijačica, gurajući me da živim život pod mojim uslovima.

Zatim, moj bicikl mi je pomogao se lečim drugi način. Koristio sam ga da se bavi nakon govori najmilijih koji su imali teško prihvataju "novi" Carrie. Ja namjerno izabrao vožnje s najviše nadmorska visina dobitka tako da nisam mogao zamisliti gazi dalje bol dok sam stajao da gura moje pedale uz penje. Kada sam crested vrhu svake planine, osjećaj olakšanja preuzeo. Na nizbrdo, Zamišljao sam život onako kako sam želio da bude: provesti ga u ljubavi sa ženom. Bio je to dug, težak put-blizu 10 godina-i pun neravnina i serpentina, sve dok nisam polako gurnuo otvoriti vrata na mojoj samoći.  

To je samo bitno da sam shvatio ljubavi za pravu ljepotu je drugima bi bilo doći zajedno ili napustiti brod. Nisam bio loša osoba zato što sam gej. Ako ništa drugo, bio sam u pravu za laganje sebi i onima oko mene. Pa sam je prihvatio izazov i učinio ono što je trebalo učiniti: ja prihvatio moju istinu.

Na firstit bila izuzetno teška, ali kada je to bilo nešto, ljubav me je oslobodio. Izgledalo je kao da se na svoj ružičasti banana-sjedište Schwinn bez brige na svijetu. Samo sreća i sloboda.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Vježba može pomoći svima. Kako Učenje meditirati spremljene me od Burnout. Ako ti treba više motivacije da se biciklizam, pročitajte naš 10 razloga zašto bi se trebalo dobiti na biciklu. 

Povezane vijesti


Post Ljubav

Kako izvući savršen striptiz

Post Ljubav

7 faktora koji mogu imati veliki uticaj na vaše orgazme

Post Ljubav

Razlog zbog kojih ne dostižete orgazam

Post Ljubav

Zašto je najnoviji Holivudski split bolji za gwen stefani od gavin rossdale

Post Ljubav

Zašto više verujete da želite seks nakon večere

Post Ljubav

Flirtmojis: novi alat za sexting koji bi jajčevci izgledali kao povrće

Post Ljubav

5 stvari koje nisi znala za seks

Post Ljubav

Profesionalni vodič za seksualne igračke za kupovinu vibratora

Post Ljubav

Mnoge zdravstvene koristi oralne seksa (+ kako to bolje)

Post Ljubav

Žene otkrivaju tajnu da imaju višestruke orgazme

Post Ljubav

Kompletan vodič za kink

Post Ljubav

5 savršenih saveta koji će vam pomoći da flertujete kao profesionalac