Kako koristiti pivo da bi vaš seksualni život bio vreliji večeras | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Kako koristiti pivo da bi vaš seksualni život bio vreliji večeras

Kako koristiti pivo da bi vaš seksualni život bio vreliji večeras

Imam jedno hladno za vruće.

Seksi donje rublje, igračke, nove pozicije: Postoji hrpa načina kako bi vaš seksualni život topliji-a sada možete dodati pivo na toj listi.

U svojoj knjizi, The Married Sex Rješenje: A Realistični Vodič za Saving Your Sex Life, klinički seksolog Kat Van Kirk, Ph.D., ističe da pivo može dati ljudima mnoštvo pojačava u spavaćoj sobi (koja nas onda korist, FTW ).

Jedna od velikih stvari je da se može pomoći Muškarac traju duže. Neka istraživanja su pokazala da svjetlost do umjeren pivopijama imati koristi od fitoestrogene, ili estrogena koji se prirodno javlja u hmelja i mogu pomoći odgoditi ejakulaciju, kaže Van Kirk.

Pogledajte ove tri načina da biste poboljšali seksualni život sa pivom:

load...

Upariti Sa afrodizijak Hrana

Čili papričice može povećati protok krvi u penis, kaže Van Kirk, i kamenice imaju visok nivo cinka i aminokiselina da poboljša svoj nastup u krevetu. Pokušajte ostriga strijelci kao aplikacija, a zatim nešto začinjeno za svoj glavni obrok. I naravno, jure sa jedno hladno.

Gutljaj IPA Prije Sack Session

Pivo ne samo da to učiniti za njega; Hoppy piva kao IPA može da poveća svoj dama erekciju, previše. Oni fitoestrogeni nalaze u hmelja pomoći da se poveća žena libido i pomoći u balansiranju hormona, koji mogu dobiti li spremni za skok u krevetu, kaže Van Kirk.

Ići za nešto mračno

Ako je vaš čovjek je pivo fan mraku, imate sreće. Van Kirk tvrdi da je njegov sadržaj željeza može mu dati jaču erekciju. "Povećan nivo gvožđa su pokazali da se poveća nivo protoka krvi u penis, stvarajući čvršći, spreman za akciju erekciju.

load...

A Drunken Odricanje od odgovornosti

Prije nego što ohrabrite muškarac stoji na buretu na krevetu, ne zaboravite da je umjerenost je ključ za vruće spajanje. Previše piva može stvoriti skok hormona koji negativno utiču na njegov seksualni nagon i njegova sposobnost da se digne, kaže Van Kirk.

Stvarni iznos piva koje mogu poboljšati svoju seks igre varira od osobe do osobe, kaže ona, ali studije pokazuju da 1-3 hop-bogat piva dnevno, kao što je promociji regije i tamnije piva, može napraviti razliku.

Naravno, ako je vaš tip nije zapravo pijem, sada nije vrijeme za početak, i on je mogao dobiti slične spavaća soba ima koristi od uzimanja hrane bogate gvožđem i probiotike. Ali, ako on ne uživati ​​u piću ili dva, pa, nazdravlje na to.

Ovaj članak izvorno pojavio na womenshealthmag.com

Potrebno više izgovora da pije Amber nektar? Imamo još nekoliko razloga pivo nije tako loše za vaše zdravlje kao što misliš. Ako ste više od grožđa žena, imamo znanost dokazati (malo) vina neće naškoditi treninga.

Povezane vijesti


Post Ljubav

Ovako je dugo većina parova čekaju da imaju seks po prvi put

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks

Post Ljubav

To je koliko seks traje većina parova

Post Ljubav

Seks: lekar odobrio tehnike za duže zadovoljavajući orgazam

Post Ljubav

Možda vam je žao ako imate seks u vodi ovog leta

Post Ljubav

Kompletan vodič za kink

Post Ljubav

Najbolji događaji za zabavu za rezervaciju ovog proleća

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: širi orao

Post Ljubav

Postoje 4 razloga zbog kojih ljudi pokušavaju da ostanu prijateljski sa bivšim, prema nauci

Post Ljubav

Decodiraju njegov jezik tela

Post Ljubav

Časovi upoznavanja: 10 zapovesti uspješnog druženja

Post Ljubav

21 dan izazov: dating 3 nedelje