Koliko seksa zapravo trebate imati? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Statistike su u.

To je pitanje koje je vjerojatno muče u različitim fazama života.

Od svog prvog fumble ispod jednog vrućeg deku u vašem Univerziteta Brucošijada hale na brzaka u vešeraj sa svojim mužem dok vaša djeca su ometeni Moana, verovatno ste se pitali "koliko seks treba da bude da, stvarno?"

To je teško odgovoriti na to pitanje, pogotovo što si stariji.

Dok su neki od nas bi voleo da se troši više vremena postaje intiman, istina je da odgovornosti poslu i kod kuće života često stane na put, i to postaje teže i teže uklopiti tim trenucima u.

To se, međutim, nije zaustavio sexperts od pokušaja da se ovo pitanje.

load...

Nedavno je strujanje studija napisana Playboy među drugim prodajnim mjestima, pokušao odrediti jednom i za sve koliko seks trebalo bi imati na različitim uzrastima.

Prosječna učestalost odnosa za ljude u dobi između 18 i 29 bio je 112 puta godišnje, ili dva puta tjedno, a 69 puta godišnje za osobe u dobi između 40 i 49 godina.

To je daleko od prvi put da su istraživači su pokušali procijeniti da li postoji platonski idealan za koliko često ljude treba seksa. Istraživanja pokazuju da seks ima tendenciju da ostavi nakon braka - ne zbog nedostatka interesa, ali zbog života odgovornosti, kao deca, ometa seksualne aktivnosti.

Kada ste mahnito guglovao "kako ukloniti mutnim poo od suhozida" u 3 ujutro dok je divlje-eyed, nenaspavan supruga vreba okolo kao Claire Danes u Domovinskom, seks je vjerojatno zadnja stvar na pameti.

load...

Druge studije su pokazale da postoji određeni broj puta bi trebalo biti seksa tjedno, s jednom ukazuje na to da jednom nedeljno je dovoljno da se postigne sreću (iako kakvu vrstu sreće - bračni lični -?. Je nejasno)

Problem sa diktira koliko puta treba da se seksa, međutim, da se to ukorijenjena u ideji da postoji čvrsti broj koji radi za svakoga - i tu jednostavno nije. Izgleda da postoji ovaj sveprisutan pojam da je održavanje zdrav seksualni život je kao dijabetičar je zadržala svoju razinu šećera u krvi: ako uronite prenisko ili previsoko, ti si u opasnosti.

Iako postoji neka istraživanja da podržava ideju da ima nekoliko orgasmsa danas je korisno za svoje zdravlje, nema razloga da se vjeruje da postoji kvota za odnos, i to zato što nije da se pridržavaju te kvote te čini loš partner.

U našoj kulturi, postoji osjećaj da morate imati određenu količinu seksa za održavanje stanja ravnoteže u vašem odnosu, i da je resurs koji vam može reći, sa matematičkom sigurnošću, šta je tačan broj. Ali, ako ćemo biti potpuno iskren, to varira prilično široko sa različitim ljudima.

U stvari, za ljudi u braku posebno, tu je ogroman raspon: dok je 34% bračnih parova ima seks dva do tri puta tjedno, što su New York Timesreported u 2009. Godini, 15% bračnih parova nisu imali seks u šest mjeseci do godinu dana. Postoji mnogo razloga za to sredinom brak seks suše, uključujući i stres u vezi sa radom, deci i nakon poroda hormon levelsfor žena koje su rodile. Ali bez obzira na uzrok sušni periodi, oni su mnogo češće nego što mislite.

Zato prestani brinuti o tome da li imate dovoljno seksa i početi brinuti o tome da li je seks da imate dobro, za vas i vašeg partnera. 

Ovaj članak izvorno pojavio na muške zdravlje.

Ikada zapitali kako Long Sex Zapravo traje Većina Couplesand Šta 9 Happy parovi rade prije spavanja?

Želim da vježbanje poput Michelle Keegan?

Povezane vijesti


Post Ljubav

Prvi saveti za sastanke sa nedeljivim igračima

Post Ljubav

To je koliko seks traje većina parova

Post Ljubav

Iznenađujuća kontrolna kontrola kretanja na vašem seksualnom putu

Post Ljubav

Najbolji savjeti za upoznavanje sa najzgodnijim muškarcima u svetu

Post Ljubav

6 koraka za korištenje parova seks igračaka za uznemirujući uzajamno zadovoljstvo

Post Ljubav

5 čudne tajne uspešnog braka

Post Ljubav

Zbog toga ne možete prestati da pređete na facebook-u

Post Ljubav

7 hranu koja pali vaš seksualni život brže od ostriga

Post Ljubav

21 dan izazov: dating 2 nedelje

Post Ljubav

8 stvari pomorandže je novo crno vas uči o vašem seksualnom životu

Post Ljubav

Profesionalni vodič za seksualne igračke za kupovinu vibratora

Post Ljubav

Možeš li umreti od slomljenog srca?