Najbolji seks igračke | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Najbolji seks igračke

Najbolji seks igračke

Istraživanja pokazuju da orgazam može da ublaži stres, ublažava bol i da vas tražim (i osjećaj) mladi, da nabrojimo samo nekoliko prednosti. Imajući to na umu, mi smo zaokružili najbolji seks igračke da vas - i njega - u raspoloženju dan ovog zaljubljenih. Uživajte!

ZA NJU

Ne samo da ovaj metak vibrator izgledati nevjerojatan, ali ovaj popularni model sada ima više snage nego prije sedam obrazaca vibracija za vas igrati. Skidaj Rocks off sa prvim velikim O, a zatim koristite jedan od mekše postavke da se izgradi do drugog vrhunca.

Rocks Off RO 80mm Bullet, $ 14.99 Harmony

ZA NJEGA

Slušajte, dame. Ovaj "guybrator" je prilika da dijele ljubav s tom posebnu osobu u svom životu. Ovo muško stimulator radi od čovjeka ubacivanjem penis (flacid ili uspravno) u nju, a zatim omogućava oscilacije da ga pošalju divljini.

load...

Naravno, Puls se može koristiti za solo svrhe zadovoljavanju ali to je puno više zabave za korištenje sa partnerom. Neka moćni valovi stimuliše klitoris, vodeći računa da glatka, ravnija površina Puls je protiv nje najintimnijih područja.

Puls Hot Octopuss, $ 64.99 Harmony

ZA NEWBIES

Sa tako mnogo izbora vani, to može biti teško za seks igračka početnike da znam odakle da počnem. Unesite Cascade - prvi na svijetu samopodmazuju seks igračka. U 9. Moćan podešavanja vibracije, meko talasala vrh i maziva Raspoloživo u jednim pritiskom na dugme, ovo je odličan način da uživate u nekim klizavim predigre.

Cascade Ripple, $ 75 od Love Life Proizvodi

load...

ZA SEXPERTS

Ne zaboravite onih 'Kegelove loptice' koji je poslao 50 Shades of Grey je Anastasia u overdrive? Pa, vidimo šta sve frka je oko sa Lelo Insignia Hula perle. Nosite unutar vagine i stisneš dati tih mišića pravi ispasti, ili koristite daljinski upravljač za neke zadovoljstvo Anastasia stilu - nema Christian Grey potrebno.

Lelo Insignia Hula perle, $ 118.99 Harmony

Parovi

Zašto trošiti novac na noć kada možete imati naughty noći? Nedavna studija Journal of Sexual Medicine pokazalo je da ljudi koji praktikuju BDSM (to je vezivanje, dominaciju i sadomacochism) su manje neurotični od ljubitelja vanilije. Početi malo sa ovim parovima seks igračka paket koji dolazi u kompletu sa vibrirajućim penis prstenom, vodootporan vibrator, daljinski vibrirajuće ljubavi jaje, ulje i seks igračka za čišćenje. Uživajte!

Klasični Parovi Sex Toy Bundle, $ 45.99 iz Bondara

Povezane vijesti


Post Ljubav

7 novih vrsta masturbacije za nadogradnju vaše solo zabave

Post Ljubav

Koliko seksa zapravo trebate imati?

Post Ljubav

11 suptilnih trikova srećnih parova koriste da se još bliže

Post Ljubav

Ako možete napustiti ovu naviku, vaše dijalog će dramatično poboljšati

Post Ljubav

Najbolje brzine događaja za ljubitelje fitnesa

Post Ljubav

Dakle, možda ne izlazite sa momkom koji to radi

Post Ljubav

Žene otkrivaju tajnu da imaju višestruke orgazme

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: baletni plesač

Post Ljubav

Vodič za ljetni seks

Post Ljubav

6 zaista normalni doručak sastojci koji povećavaju vaš seksualni život

Post Ljubav

Jednom varalica, uvek varalica? Evo šta nauka ima da kaže

Post Ljubav

Ono što vaš čovek mora uopšte da izbegne pre-sex i druge vesti