Pogodite šta je najskuplji grad za davanje? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Pogodite šta je najskuplji grad za davanje?

Pogodite šta je najskuplji grad za davanje?

Spoiler: To je loša vijest za Londona

Kao da zabavljanje nije bilo dovoljno teško. Sada, prema podacima koje je prikupio Deutsche Bank, pa čak i 'jeftino datum "u glavnom gradu će vas vratiti nevjerovatnih $ 72. Jao!

Jeftino Date Index mjeriti troškove datuma u 32 globalnih gradova, sa Londonu pokazala kao najskuplji grad za udvaranje.

Je depresivna stvar je, ne govorimo o sofisticiranim noć u gradu ovdje - Indeks pogledao po cijeni od dva McDonald je pljeskavice, bezalkoholna pića, taksi, film ulaznice i nekoliko piva. Big Mac, stvarno?

Wellington, Novi Zeland ušao u drugi, pomno prate Edinburgh ($ 66), dok je New York je došao u jedanaestom mjestu ($ 55).

Ali nikada se plaše; WH imaju neke ideje kako bi dating jeftini i vesela! Pogledajte naš omiljeni jeftini datumi ispod i ne zaboravite da nas tweet na @UKWomensHealth i recite nam yourbest ideje za vođenje troškova zabavljanje dole!

1 Share obrok pod vedrim nebom


Velika stvar o datumu piknik je da je to potpuno tamnih tonova. Zaboravite dressing up za večeru ili se bori da čuju jedni druge u prepunom baru - piknik na otvorenom prostoru je opušteno, ali romantično. Oh, i jeftiniji od izlaska na obrok. Samo spakovati izbor namirnica (napraviti svoj vlastiti grickalice da bi se smanjili troškovi i dalje), bocu šampanjca, deku i voila - datum savršenstvo! Planirajte svoj meni sa ove najbolje piknik receptima.

load...

2 To je igre

Značajke Urednik Amy Grier pogodio arkada datuma 17 njenih # WH21DayChallengeand imao pamti! Zašto? "To je lako dobiti blizine - ti si rame uz rame za opterećenja igara. Nema neugodno praznine u razgovoru, a to podiže adrenalin i endorfina razine odmah. Čak je i rasvjeta je pogodno za sretan zabavljanje: to je toliko mračno svojim učenicima šire, fiziološki znak sa svojim potencijalnim kolega koji vas zanima ", kaže ona. Najbolji dio? Datum koštaju manje od 20 $.

3 Uzmite znoj na

Ne samo da endorfina vežbanja pomoći da se osećate opuštenije i sretnije, ali su i rev svoj seksualni nagon. Vruće! Ali, možda želite da preskočite joge ili predenje klase - najbolji dan vježba je onaj koji vam omogućuje chat ili se malo konkurentni jedni s drugima. Mislim pješačenje, tenis ili dan na plaži. Jeftino i dobro za vas? Dvostruko pobedu.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Ovako je vrijeme da žene izgube libido u vezi

Post Ljubav

Hajde da to uradimo: vašu listu za seks

Post Ljubav

Probala sam snagu da obučavam svoju vaginu svaki dan nedelju dana - evo šta se dogodilo

Post Ljubav

8 stvari pomorandže je novo crno vas uči o vašem seksualnom životu

Post Ljubav

Ove 5 seksualne pozicije mogle bi proterati stres - za dobro

Post Ljubav

5 običnih seksualnih problema i kako ih popraviti

Post Ljubav

Pokušavao sam da imam jutarnji seks svaki dan nedelju dana, i evo šta se dogodilo

Post Ljubav

7 faktora koji mogu imati veliki uticaj na vaše orgazme

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: širi orao

Post Ljubav

Zbog toga ne možete prestati da pređete na facebook-u

Post Ljubav

Pokušao sam orgazmičnu meditaciju sa potpunim strancem - evo kako je to izgledalo

Post Ljubav

10 znakova da ste sada cuffed (ili cuffing someone) trenutno