Pokušavao sam da imam jutarnji seks svaki dan nedelju dana, i evo šta se dogodilo | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Pokušavao sam da imam jutarnji seks svaki dan nedelju dana, i evo šta se dogodilo

Pokušavao sam da imam jutarnji seks svaki dan nedelju dana, i evo šta se dogodilo

"Napomena: Ja nisam ranoranilac."

Kada Molly * prihvatio naš izazov da se ujutro seks svaki dan u nedelji, nije imala pojma koliko je truda bilo bi potrebno da se uklopi seksi vremena u u cik zore...

Ja nisam ranoranilac. Ako nisam imao troje dece (i posao) ja bih doslovno spavati do 11 svaki dan. Tako to ide bez rekavši da kada je u pitanju dobijanje intimna sa mužem, Jack, navečer je prilično jedini put kada nešto događa. Ali, pošto su stvari pomalo predvidljiv između nas u spavaću sobu, bio sam igra pokušati jutros seks izazov. Evo kako je bilo:

Ponedjeljak

Anticipirajući haos dobivanja svi u školu i posao, ja postaviti moj alarm sat vremena ranije nego što je uobičajeno. Znam, nije baš najspontaniji stvar, ali bojao sam se da je to jedini način da se osigura neko sam vrijeme. Jedan od velikih razloga nikad nisam bio neki jutarnji seks osoba je da sam se nekako bruto kada sam prvi put probuditi. Dakle, kada mi je telefon alarm počeo da vibrira, napravio sam najkraći put za kupaonicu da se brzo operem zube, očešljam, i stavim u kontaktima. Ok, možda sam i stavio na malo hidratantne kreme. Kada sam se vratio u krevet, Jack je i dalje spava, pa sam odlučio da se ispod pokrivača i probuditi ga na najbolji mogući način. Ovo je bilo sjajno, ali dok smo završili, mogao sam da čujem djecu buđenje i sipanje žitarica. Prokletstvo. 

load...

Utorak

Jutros sam bila odlučna da imaju više recipročni susret pa sam odlučio da se odrekne moje uobičajene ljepote rutinu. Sada da je Jack na moja misija za sedmicu, probudio se u 6:30 (nema potrebe za alarm). Navodno muškarci imaju najviši nivo testosterona ujutro i to je očito slučaj za Jacka. Ne znam odakle je došao, ali u roku od sekunde mi je bilo nešto pritiskom protiv zadnjem butine. Obično je potrebno mnogo predigre da se u raspoloženju, ali nešto o hitnost naše situacije su stvari jako vruće! Jack i ja kašikom i on mi je ušao iza leđa. To je bio vrlo seksi buđenje i najbolji dio je da, pošto mi nismo okrenuti jedni prema drugima nisam osjećao samosvjesne o nemaju oprao zube.

load...

Srijeda

Imao sam veliki sastanak zakazan na poslu za jutros, kao i činjenica da sam ostao do kasno pripremaju za to je značilo da u 6:30 sam bio super iscrpljen i definitivno nije raspoložen za seks. Kao što je Jack počeo da Sajdl do mene, zapravo sam došao za moj telefon za provjeru rada poruke. Znam, loše, ali realnost je da ponekad život stvari stane na put dobrog provoda. Otišao sam na posao osjećaj kriv za nestalu dan mog "izazov", ali kad sam došao kući, Jack me je iznenadila slanjem djecu u svoje majke za veče. Naručili smo u, gledao Netflix, i na kraju imaju dobar seks kasnije te večeri nakon što su svi zaspali. Stavljam seks na čelu ove sedmice su oboje žele više. 

Četvrtak

Jutros Jack je odlučio da me probudi strane ide prema jugu, a ne zaustavlja sve dok sam pokušavao teško tiho imaju jednu od najvećih orgazama mogu da se setim u dugo vremena. Zapravo sam išao na posao s osmjehom na licu. Kada je moj kolega pitao ono što sam bio tako sretan zbog sam znao da je to definitivno zbog naše jutarnje aktivnosti.

Petak

Naša kćer je košmare u posljednje vrijeme, što je značilo da je jutros, ona je rijedak nastup u sredini našem krevetu. Jutro je seks bio očigledno ne-go, ali to je stvarno slatko da se probudi sve smještena zajedno tako.

Subota

Sa sportskim i plesa, vikend jutra rijetko opuštanje za nas. Sanjao sam samo odmaraju u krevetu, seks i usluga u sobi, ali avaj stvarnosti zove. Ipak, znao sam da želim da se naše jutro seks u tako nakon što smo bacili momci iz prakse i naša kćerka na rođendansku zabavu, vratili smo se u krevet. Normalno, to bi bilo Housecleaning i pranje vremena, već sam na vrhu Jack i napravio većinu naših sat i pol. Bilo je nešto i nervirala i vrlo primamljiv zbog činjenice da smo mogli da vidimo jedni druge. Mislim da sam dobio toliko navikli samo to rade u mraku neposredno prije uspavljivanja da ja nisam shvatio cijeli vizualni element koji je nedostajao na naš seksualni život. Bilo je prilično seksi vidim sebe u ogledalu na njega-i na umu da je moj muž je stvarno dobar momak!

Nedjelja

Na posljednji dan u mom nedjelje ujutro seks, preselili smo stvari pod tuš. Da budem iskren, ovo nije ispalo dobro za nas. Sva voda zapravo su stvari teže. Jack nije imao lak put pronalaženje udoban stojećem položaju i skoro sam se okliznuo pravo iz tuša. To u kombinaciji sa činjenicom da su tri klinci trčali oko vrištali i miniranja karikature značilo da smo morali da smanjimo jutro seks kratko.

Ali sve u svemu ove nedelje definitivno pokrenulo moju želju za seksom. U stvarnosti, ujutro seks jednostavno nije realno za svaku (ili čak svaki drugi) jutro, ali to je definitivno nešto što ću uključiti u naš repertoar s vremena na vrijeme da se stvari svježe, čak i ako naš dah nije!

Ovaj članak izvorno pojavio na prevenciju.

Osećaju inspirisan? Evo another29 činjenice da poboljšate seksualni život

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

5 običnih seksualnih problema i kako ih popraviti

Post Ljubav

Nisam imao seks 7 godina - ovo je bilo kao kad sam konačno to uradio ponovo

Post Ljubav

23 mjenjaju činjenice i savjete o orgazmu

Post Ljubav

Kako dobiti bilo kog čoveka koga želite

Post Ljubav

8 razloga zbog kojih ste izgubili svoj libido, prema seksualnom terapeutu

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: širi orao

Post Ljubav

Šta to znači ako se borite o seksu?

Post Ljubav

Da li su parovi koji piju zajedno srećniji od parova koji ne?

Post Ljubav

Mnoge zdravstvene koristi oralne seksa (+ kako to bolje)

Post Ljubav

6 saveta koje treba pročitati pre nego što napravite svoju prvu seks traku

Post Ljubav

72% žena kaže da je to jedina stvar koju treba imati neverovatan seks

Post Ljubav

6 tajni hemijske privlačnosti