Probala sam snagu da obučavam svoju vaginu svaki dan nedelju dana - evo šta se dogodilo | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Probala sam snagu da obučavam svoju vaginu svaki dan nedelju dana - evo šta se dogodilo

Probala sam snagu da obučavam svoju vaginu svaki dan nedelju dana - evo šta se dogodilo

Rezultati su bili... Neočekivano.

Kao neko ko voli udaranje u teretanu, ja sam uvijek fokusirana na što su mi ruke, ABS, i propalice jača sa svakom treningu. Ali, nikada nisam jednom razmišljao o potrebi jačanja moja dama dijelova.

Pretpostavio sam Kegels, koji podrazumevaju stisnutog na pi-zaustavljanja (pubococcygeus) mišića duboko u vaginu, zadržana su za nove mame koje piškim malo kada su kihanje. Dok je, da, Kegels su obično propisani za uvjete u kojima vaše karlice muslces postati slab (kao što je porođaj), ostvarite svoje ljubavi kanal može povećati vaginalni ton, pomažući vam da uhvatite penis bolje tokom odnosa, kaže Kecia Gajter MD, ginekologa.

load...

U nekim slučajevima, jači vagine mišići mogli ni dovesti do veće, bolje orgazme, prema Gajter. Hajde, ko ne bi želio to? Ako rade skupa Kegels u svoju snagu treninga routinemeant jači Os, onda sam bio potpuno igra za izazov.

Dakle, za sedam dana koje sam počinio na kruta Kegelove rutinski propisuje Gajter: tri seta od 10 do 20 ponavljanja svaki dan. Evo kako je pao.

Dan 1

Od Gajter rekli da ne možete učiniti Kegels bilo gdje, da li sam prva dva seta dana iz udobnosti svog kauča. Ona je predložila da počnem drži svaki Kegelove za tri sekunde i raditi do pet godina. Stisnuo sam tri sekunde, a zatim pušten je, ponavljajući to 20 puta. Do kraja mog drugog seta, osetio sam opekotinu koja je bila slična završetka tri minute bedrima vježbi na barre klase. Da. Jao.

load...

Ali niotkuda, sam i osjetio blagi orgazma senzaciju. "Je li ovo trebalo da se događa?" Mislio sam. Dakle, naravno, konsultovao sam lično Kegelove trener (aka Gajter), koji me je uverio da je to sasvim normalno za neke žene da se osjećaju zadovoljstvo tokom Kegels. Navali! Bio sam više nego sretan da završim moj zadnji set pred spavanje.

Dan 2

Uprkos mom uspješan prvi dan, drugi dan osjetio previše lako. Pitao sam se da sam čak i radio ovo pravo. Nakon pričajući s Gajter, saznao sam da je najbolji način da se kaže ako ispravno radiš Kegels je ugovorni mišiće i držati prst unutra da osjetiti mišiće ugovor vaginalni. Ostao sam sa 10 ponavljanja i održava se svake Kegelove tri do četiri sekunde.

Jednom sam znao da sam na pravom putu, da li sam narednih nekoliko skupova, dok pranje veša i vožnju u podzemnoj. Niko nije imao pojma! osetio sam super sumnjivi, ali nekako mi se svidjelo.

PROČITAJTE: 7 mitova o Vaš karlice opovrgnuta

Dan 3

Gotovo na pola puta kroz moj plan treninga, odlučio sam sam bio spreman da poveća količinu vremena da se održava svake Kegelove. Stisnuo sam u prvom setu za vrijeme doručka, držeći svaki kontrakciju za pet sekundi, a završio 10 ponavljanja. Sabije.

Te noći, bio sam spreman da isproba moje novo zategnuta vaginu. Tokom našeg Kegelove konsultacija, Gajter mi je rekao da obavljaju Kegels tokom masturbacije može pojačati orgazam, pa sam odlučio da idem za 20 ponavljanja, dok silazi sa mojim loše sebi.

Izvadio sam vibrator i teoriju u akciju. Možda je to samo mene, ali drži nekoliko ograničenja vezana prije korištenja mog vibrator me uzbuđen super brzo. Nastavio sam holding, stiskanje i zujanje dok nisam osjetio orgazam približava, jači ah. Ali zahvaljujući mojoj vibrator će izgubiti vlast nije bila uspješna. NOOO.

Pokušao sam da završim ručno, ali gubi zamah je to previše teško. Odlučio sam da je eksperiment za neki drugi dan. (Kao i sutra.)

Dan 4

Moje Kegelove rutina je počeo da se osjećaju kao osnovni kao trbušnjaka. Da biste zadržali uzbuđenje ide, počeo sam u potrazi za novim mjestima kako bi ih učinio. Tokom časa treninga snage u mojoj teretani, odlučio sam da se moje vagine uključeni između čučnjeve. Cijeđenje dok čučanje me osjeća opako. Hteo sam vikati: "Ja radim Kegels i radi moje plijen, kako ti kao ja sada?" ali, očito, nisam. To bi bilo čudno.

Te noći, nastavio sam rad orgazma s potpuno napunjenom vibrator. Sa Kegelove igra na tačke i vibrator zujanje punom parom, osjetio sam da se nešto klimatskih događa, ali nisam mogao doći do cilja. Iako sam normalno postići veliko finale, kada sam maturbate, pritisak da se doživi orgazam bi potresla Mora da se sa mnom. To, kao i činjenica da je moj vibrator nije bio ni približno tako jaka kao što je bila kada sam prvi put kupio. Bezveze.

I na kraju odustao i otišao u krevet bez orgazma. Osvojiti neke izgubiš.

Dan 5

Kegels i kava je postala moj novi jutarnju rutinu. Tokom mog VAG-jačanja sjednice prije posla, primijetio sam Kegels nisam osećao kao izazovna kao što su radili tokom dana, jedan i dva. Opekotine su napustili zgradu.

Kasnije te noći odlučio sam pokušati ponovo dobiti na O-grad sa svojom atmosferom, i primijetio sam da mi je vagina je definitivno čvršće i malo bolno. Ali ja sam bio u ekstazi. Činilo se kao da mi naporan rad zapravo isplati čak i ako sam nije sišao još. (Writer Napomena: Kasnije, Gajter mi je rekao da bol također može značiti da sam preterao moje Kegels Ups.). 

Srećom, završio sam solo sjednicu na visokom nivou. Konačno! Ali orgazam nije bio knock-my-čarape-off osjećaj sam se nadao. Da budem iskren, sve hype oko Kegels stvaranju boljih orgazama postaviti bar prilično visoka za mene. Mislio sam da je moj orgazam bili sjajni prije Kegels, ove bebe su da amp ga puta 1000.

PROČITAJTE: 3 koraci ka jačanju Vaš karlice & Libido

Dan 6

To bockanje orgazmički osjećaj da sam osjetio dok to radite Kegels prvog dana je odavno, a cijela rutina starim. Ali nije bilo ni na koji način sam prateći niz od ostatka izazov. Umjesto toga, ja sam neka istraživanja na varijacije Kegelove vježbe i odlučio da radim svoj Kegels dok je u most poza. Dok sam dobio taj orgazma osjećaj nazad, nisam bio potpuno uvjeren da je napravio toliko razlike.

Jedna dosadna stvar Kegels je da nisam osjetiti burn konstantno, kao kad radim druge mišiće. Tako da je teško reći da li sam zapravo pravi razliku u mom mišićni tonus.

Te noći sam odlučio da odbaci moj vibrator, nadajući se da će malu pauzu pomoći da završim jak sutra (doslovno i figurativno).

Dan 7

Moje jutro Kegels i masturbacija nisu završile u velikom finalu sam se nadao. Moja vagina više nije bila bolna (hvala Bogu), ali izgleda da sve Kegels nisam bio danas ne uvećati moj veliki O.

Te noći, ja sam ga još jednom pokretu. Deset minuta i pristojan orgazam kasnije, sve je bilo gotovo. Navodno, strogi Kegelove rutina nije bilo dovoljno da mi orgazam igra na viši nivo. Umjesto toga, završio sam da standardna Os. Međutim, s obzirom da sam trenutno ne uzimajući zauzet sa brate, teško mi je reći da li svi oni Kegels mogla da se završi u više neverovatno P u V akciji, što je svakako moguće.

Dok moju vaginu snagu je poboljšana, na osnovu mojih sposobnosti da završe tri seta od 20 ponavljanja održati pet sekundi, a ja ne mislim da ću nastaviti moje rigorozne vagine-obuku režima.

To nije bilo super puno vremena, ali sam imao na umu da to učiniti tri puta dnevno. A pošto to nije baš mnogo za moj seksualni život (i moje kontrole mjehura je jaka u ovom trenutku), nisam siguran da je to nužnost za mene. Ali, hej, to je vrijedno dajući mu šansu, ako želite da probate ovaj izazov na svoju ruku.

To je bilo stvarno, Kegels.

Ovaj članak izvorno pojavio na womenshealthmag.com

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Da li je vaš partner emotivno zlostavljajući?

Post Ljubav

Telo poželelo

Post Ljubav

7 čudnih razloga zašto se osećate potpuno blah o seksu

Post Ljubav

Koji aplikacije za davanje stvarno rade na samopoštovanje

Post Ljubav

Seks može biti zastareo do 2030. godine zbog netflix-a, prema jednom lončanom naučniku

Post Ljubav

Ove 5 seksualne pozicije mogle bi proterati stres - za dobro

Post Ljubav

6 najvećih grešaka u parovima

Post Ljubav

Tinder ima twitter talasu, dolazi do moderne diskusije o datiraju

Post Ljubav

Kako izvući savršen striptiz

Post Ljubav

Kako vaš odnos može dovesti do rizika

Post Ljubav

Vaginalno podizanje tegova je stvar na instagramu

Post Ljubav

Evo šta 9 srećnih parova uvek radi pre kreveta