Prvi saveti za sastanke sa nedeljivim igračima | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Prvi saveti za sastanke sa nedeljivim igračima

Prvi saveti za sastanke sa nedeljivim igračima

Channel 4 prikaži je natrag - tako pitali smo novu grupu samaca da podijele svoje savjete za romantičnu uspjeh

Dating može biti znojave-dlan dovoljno izazivanja bez prolaska kroz sve to za TV kamere - što je dijelom zašto Undateables, o grupi osoba sa invaliditetom u potrazi za ljubavlju, čini takve kretanje i neodoljiv gledanja.

Kao što je najnovija serija počinje večeras, novi cast dijeli njihov prvi sastanak mudrost. Trag: to je sve o pozitivnim vizualizacije, ljudi.

1 Da li Prep

"Znajući šta lokacija izgleda, a možda ima mali poklon kao što je cvijeće za vaš datum znači da morate nešto učiniti da se osjećaju posebnim", kaže Richard Jackman. "Onda je samo pitanje uvjeravajući sebe da će sve biti u redu!"

load...

2 Držite perspektive

"Potrebno je samo da zapamtite, oni bi trebao biti onaj koji se brinuo, a ne ja - jer ako oni nisu dobri oni će završiti na listi 'prijatelja' umjesto 'dečko' jedan", kaže Christina Hasler ". Uvijek se sjetim da sam ih branje, pa sam se ja i uživajte u prvom sastanku. Ako to ne uspije, onda sam imao lijepo vrijeme. "

Uspjeh 3 SLIKA

"Bio sam nervozan prije datuma. Da li bih se shvatiti? Da joj se me ko sam ja? Da joj se fizički privlače mene? Ako ona kao ja, hoće li prošle ili samo biti brz aferu? Će moja stammer znači da je ona uvijek govori za mene, ili bi mogli konačno imam svoj glas? ", Otkriva Matt Oghene.

"Dakle, vizualiziraju sam se na dan i napravio siguran da je bio fokusiran na razmišljanje o krajnji cilj. Vjerujem da misli da postane stvarnost... Želim da vjerujem da je neko lice kao ona nije bio nedostižan. Vidio sam sebe traži i uzimajući joj broj, uređenje drugi datum i počinje pravi odnos -. To radi me se mnogo više samopouzdanja "

load...

4 Samo skok

"Strah od zabavljanje je tako strašno i kida živce, ali kada uzmete skok ste u stanju da lete iznad i izvan!", Kaže Danielu Reynard.

5 Be yourself

"Kada sam bio na putu da ispuni moje danas, toliko sam nervozna da sam pola sekunde udaljen od pita taksista da me vrati na stanicu", priznaje Challis Orme. "Mislim da je jedini način da se prevaziđe one živce je reći sebe ne stavljaju se na prednje ili bilo iluzija. Napravio sam da deliću sekunde odluka da ću otići i biti 100% sebe, dorkiness i sve.

"To me osjetiti mnogo više samopouzdanja jer je uvijek bolje da se dopao za koji ste i ne ko ti se pretvaraju da su. Kad sam ga upoznao, bio je impresioniran mojim opušten humor i bezbrižan stav, tako da mi je drago nisam sedi tamo, krut i na moj najbolji ponašanje, pogotkom svi radili do Samo se opusti i budi svoj -.. To je najstariji savjet oko, ali to čini lakše pronaći nekoga istinski kompatibilan "

U Undateablesstarts u ponedjeljak 5th januara u 09:00.

Povezane vijesti


Post Ljubav

Najbolje brzine događaja za ljubitelje fitnesa

Post Ljubav

Kako je biciklizam pomogao da nađem hrabrosti da izađem

Post Ljubav

Ključ za veliki seks, prema zoe saldani

Post Ljubav

7 faktora koji mogu imati veliki uticaj na vaše orgazme

Post Ljubav

6 koraka za korištenje parova seks igračaka za uznemirujući uzajamno zadovoljstvo

Post Ljubav

17 načina tehnike može povećati vaš seksualni život

Post Ljubav

Kako vaš pametni telefon utiče na vaš seksualni život

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: baletni plesač

Post Ljubav

Ono što vaš čovek mora uopšte da izbegne pre-sex i druge vesti

Post Ljubav

Najopasnija seksualna pozicija se promenila i verovatno to radite

Post Ljubav

Kako vaš odnos može dovesti do rizika

Post Ljubav

7 čudnih razloga zašto se osećate potpuno blah o seksu