Radost neugodnog seksa: vaš vodič za seks u javnosti | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Radost neugodnog seksa: vaš vodič za seks u javnosti

Radost neugodnog seksa: vaš vodič za seks u javnosti

To je svečani, ti si Frisky - vi to želite. SAD. Idealno bez toga rezultira hapšenje ili povreda (WH ne može se smatrati odgovornim ako se to dogodi)

U taksiju

Položaj: sjedi jack-in-the-box

Zatvorite panel između vas i vašeg vozača. Zatim, suptilno podignite haljinu, poništiti pantalone i klizanje na krilu s leđima prema njemu. "Ako koristite prirodno kretanje automobila, možda zapravo izvući s tim", kaže seksolog dr Nikki Goldstein. "Pažljivo nagnut naprijed i rock i nazad da se produbi akciju i stimuliše klitoris u isto vrijeme", dodaje ona. Samo pazite na Humps brzine.

U TERETANI

Položaj: leti labud

Znojenje, stenjanje, bolnih nogu - granice između vježbanja i seks su ionako zamagljeni, pa pakao, da ih iskoristi. "Da bi se fizički u svlačionice, da ga da ti dići tako leđa protiv prsa, noge lopta oko struka", kaže Goldstein. "Push ruke uza zid ispred vas za dodatnu podršku i da ga na pritisak se koristeći svoj četvorku." To je BodyPump učinjeno.

load...

U toaletu Cubicle

Položaj: stoji cowgirl

Trik sa WC-om seks je dvostruk:
1) biti brzo; 2) dobiti odatle, nakon što je što je manje moguće dirnut. "Uz vašu nogu na sjedalo, da ga na pritisak se u vas. Podizanje nogu na ovaj način omogućava mu da ide duboko, i omogućava vam da upravlja svojim korak sa svojim gluteuse i unutrašnje butine ", kaže Goldstein. Izlaz sa nonšalantno - i uklonite toalet papir zaglavi na svoju obuću.

Na stepenicama

Položaj: clip-i-lock

To učiniti minus tepih opekotina, ogrnuti se do sredine nekoliko koraka i stavio svu težinu na ramenima i laktovima, odmara glavu na korak iznad. Lift? karlicu off? korake i da ga klekne između nogu. "Wrap noge oko struka i štite leđa crtanjem pupka u tako kičmu je ravan, ne lučni", kaže Goldstein. Fige Bakin se za brojanje.

load...

U otvorenom

Položaj: stoji pas

Ne možete imati seks u jer je tvoj otac-in-zakon pored gleda Countdown. "Prošetajte", kaže Goldstein. Izbjegavajte promrzlina u privatnim mjestima držeći onoliko odjeću moguće - mislim da je džemper haljinu i visoke potpetice. Zatim, naći osami (ne Pseći licu mjesta), držeći se za drvo ako je to potrebno. "Bend se i da ga na pritisak se u svoj G-točka ne ide preduboko za? Brz bijeg, ako netko vidio kako se".

Na sto

Pozicija: Pijani sirena

Ti si se iskrao posla pića i napravio pored sigurnosti. A sada zabavni dio. Kanal svoj unutarnji Daryl Hannah i laž licem prema gore na rubu svog stola (naglasak na 'svoj') sa nogama ravno prema gore, kao rep sirena je. "Wedge jaknu ispod karlicu da se produbi kut i ogrnuti noge preko ramena dok držite na stolu", kaže Goldstein. I nadam se da nema CCTV.

Povezane vijesti


Post Ljubav

Ovako je vrijeme da žene izgube libido u vezi

Post Ljubav

10 načina za vašu igru za poljupce

Post Ljubav

9 neprijatnih seksualnih trenutaka koji se događaju svima nama

Post Ljubav

Tinder ima twitter talasu, dolazi do moderne diskusije o datiraju

Post Ljubav

Prvi saveti za sastanke sa nedeljivim igračima

Post Ljubav

6 najvećih grešaka u parovima

Post Ljubav

Koji aplikacije za davanje stvarno rade na samopoštovanje

Post Ljubav

Zašto više verujete da želite seks nakon večere

Post Ljubav

To je koliko seks traje većina parova

Post Ljubav

Da li je ovo (tinder) plus strana putovanja solo?

Post Ljubav

Šta znači starosna razlika za vašu vezu?

Post Ljubav

Tinder: da li prevlačite ili ne prevlačite?