Tečajna bj pričalica o ovom paru će učiniti da nikada više ne želite da ga date | BA.GlobalScienceCollaboration.org

Tečajna bj pričalica o ovom paru će učiniti da nikada više ne želite da ga date

Tečajna bj pričalica o ovom paru će učiniti da nikada više ne želite da ga date

Ovo blowjob fail je jedna od onih priča da je to samo smiješno, jer se to ne dogadja sa tobom...

Blowjobs su izvor svih vrsta stvari; sramota, intimnost, blaženstvo, i... Urin?

Jedna priča koja se pojavila na Reddit ima malo sve ove stvari i vjerojatno će vas ostaviti nešto UN-skloni dati drugu polovinu jednog jutra slave.

Tu je nit na mjestu Social sharing pod nazivom 'Danas IF ** ked Up "i jedan usertold priču koja prilično spektakularno uklapa.

Temelj ovog f * ck se dogodilo oko prošle sedmice sa izvršenjem to događa samo nekoliko dana, ali s obzirom da krši i pravila radni dan, morao sam da bite moj jezik i čekati.

load...

U svakom slučaju, sve do mesing čavlićima; Radila sam sitne sate rokova nedavno plus promoviranje nekoliko stranaka za neke strane nule, u osnovi moj raspored spavanja je potpuno sjeban u zadnjih par mjeseci.

Prirodno moja djevojka, koja spava kao normalno ljudsko biće u većini slučajeva, počeo postaje malo deprimiran nedavno na računu da živimo na dva različita rasporeda.

Dakle, prije oko 3 tjedna počela je pokušavao da me probudi, kad je imala moja 6 sat kvote su ispunjeni da nam da nekoliko sati kvalitetnog vremena zajedno prije nego što je otišla u krevet.

Vrlo fer, ali sam i vrlo duboko spavanje, tako da je bilo vrlo frustriran što me je dobila samo iz kreveta nekoliko puta kod većine onih koji se sastoji od mene roaming po stanu poput ljuske sa samo jednim otvorenim okom za prvih sat vremena svesti.

load...

Imali smo razgovor o tome, i uverio sam joj da to ne bi bilo zauvijek, a ja sam se našalio da će, ako je stvarno htela da me se ona možda bi mi duva u svijest. Nasmejao Mi, čine i danas gurnuo dalje.

Brzo naprijed u četvrtak navečer, ja sam u snažnom zagrljaju epsku sna, avantura kroz alternativnu realnost to je moj dreamscape kad mi ovaj prekrasan, senzacija zagrijavanja dolazi iz mojih bedara, grli celom telu, a ja sam bio toliko sadržaj , tako sretna, tako opušteno dok je sve razbio visokim kosi vrisak.

Mješavina ljutnje, potpune horor, i potpuna nevjerica koja se manifestovala u riječi "ŠTA F * CK!" Istovremeno, [sve] odjednom moje lice je sada poprskan nekim mlakoj misterija tečnost, i malo toplije tečnost se lagano padaju svuda. I snap budan i ostvariti...

Upravo sam ljut na drugaricama usta, ona pljune da zalogaj piss u lice, a ja sada i dalje pljušte jutro, ili u ovom slučaju navečer drva posuti sistem nalik kaskade piss. F * ck.

TL; DR: Na pitanje moja devojka da se probudi sa blowjob i umjesto da se probudimo, slavnom orgazam, ispunjen sam joj usta dovoljno piss da Bear Grylls ustukne.

Strah od penisa u odjednom? Ovo je jedna priča se osećamo kao da nikada ne može ne-znam.

Izvini.

Povezane vijesti


Post Ljubav

Nisam imao seks 7 godina - ovo je bilo kao kad sam konačno to uradio ponovo

Post Ljubav

Najbolji seksualni položaji ikada: čarobnjak za pinball

Post Ljubav

Žene otkrivaju tajnu da imaju višestruke orgazme

Post Ljubav

Kako napraviti prvi potez (uspješno)

Post Ljubav

Neko je tweeted najgori prvi sastanak ikada

Post Ljubav

Kako ne faux veliki o

Post Ljubav

Ovo su top 2 razloga zbog kojih milenijali varaju svoje partnere

Post Ljubav

7 novih vrsta masturbacije za nadogradnju vaše solo zabave

Post Ljubav

Više nije u raspoloženju za seks? Ovo je možda razlog

Post Ljubav

Evo šta 9 srećnih parova uvek radi pre kreveta

Post Ljubav

10 znakova da ste sada cuffed (ili cuffing someone) trenutno

Post Ljubav

Koliko često prosečna žena i prosečan čovjek masturbiraju