To su 7 emocionalnih odrednica koje treba da pogodite pre nego što se uvezete | BA.GlobalScienceCollaboration.org

To su 7 emocionalnih odrednica koje treba da pogodite pre nego što se uvezete

To su 7 emocionalnih odrednica koje treba da pogodite pre nego što se uvezete

Nemojte stavljati prsten na njega dok ste preživjeli te prekretnice.

Da li je prerano da se bavi?

Ispostavilo se, uspješan odnos rokovi često imaju manje veze s koliko je prošlo otkad si maznuo pravo i više veze s koliko ste golupčići su prošli od druženja. Prema Rebecca Hendrix, licencirani brak i porodični terapeut u New Yorku, postoji sedam odnos mjerila ste i BAE treba udariti prije nego što svoj posvećenost pravne, bilo da ste ljeto flert pretvorio ozbiljne ili su zajedno više od srednje škole.

1. Imati veliki BORBA

Čak i ako vi i vaš partner "nikad se bore", u jednom trenutku će, kaže Hendrix.

"Svi parovi se ne slažu, povrijediti jedni druge nenamjerno i nervira međusobno u nekom trenutku u toku njihove veze." Kada dođe do argumenata, vi i vaš partner može imati različite borbi stilove-on možda želi da isključite sve dok ne oboje smiri, dok možda radije tvrde da se pravo tom trenutku osjećaju čuo. "Prije nego što vaše spajanje, znam da imaš način rukovanja sukoba koji radi za vas oboje", kaže Hendrix.

load...

2. Odvesti na LIFE IZAZOV

A brak će biti prepuna izazova. "Jedan od elemenata uspješnog odnosa je znati da vaš partner ima leđa i je tu za vas", kaže Hendrix.

Da bi biti sigurni da vi i vaš partner zna kako da bude podrška kada oluje, pobrinite se da mogu ukazati na barem jedan izazov (veliki ili mali) vas dvoje su trošne zajedno. Ako ste imali porodicu kriza ili morao uzeti na naporan rad projekta i vaš partner je iznenada MUP-a, to nije dobar znak. "Pobrinite se da su sa nekim ko može da vidi važnost povezivanja s vama", rekao je Hendrix. "Posebno kada je život vrti vrhu i stvari postanu teške."

3. Upoznam sa porodicom

load...

To je nešto više nego samo na večeru sa roditeljima-to je važno da se pravi o tome šta porodičnu dinamiku vašeg partnera izgledaju i kako ćete uklopiti u njih.

"Ako ste dobro vas vidimo samo na velike praznike i on ili ona žele da provedu svakog petka uveče večerati u kući njegovih ili njenih roditelja, onda ćete imati problema ako se ne upravlja ta očekivanja", kaže Hendrix. Razgovarajte o tome kako ćete koordinirati kvalitetnog vremena sa svim u aktima.

4. KAŽU Te tri male RIJEČI: "LET'S BUDŽETA ZAJEDNO"

Bori se o novcu su jedna od najvećih prijetnji za vezu, kaže Hendrix.

"Upoznajte svoj odnos s novcem zašto ga volite, mrzite, plaše ili gomilaju se. Kako gledate novac će odrediti što radite s njim, što će vjerojatno biti drugačiji nego vaš partner", kaže ona. Činjenica da ste stalno spasiti dok puše gotovini (ili obrnuto) možda neće biti velika stvar sada, ali kao što ste spojiti više i više vašim financijama, to će biti. Prije nego što se bavi, napraviti neke finansijske odluke zajedno, da li je to cijepanje najam ili rasipanjem novca na velikom odmoru.

5. Razgovarajte o vašem seksualnom životu

Bez obzira na to koliko vruće i teško je sada, vaš seksualni život će neminovno plima i oseka tokom vašeg odnosa.

"Pobrinite se da oba mogu govoriti o svom seksualnom životu, učiniti napor da se međusobno poznaju tijelo i raspravljaju o onome što možda učiniti ako stvari postanu ustajale", kaže Hendrix. Pobrinite se da održavanje svoju vezu u spavaćoj sobi je jednak značaj vas oboje.

6. Živjeti zajedno

Čak i ako trenutno ne dijele zakup ili želite čekati dok ste u braku da se kreće u, trebalo bi ipak provesti neke ozbiljne vremena jedno drugom u prostore, kaže Hendrix. Prije uzimanja da sljedeći korak ", pobrinite se da imate način suočavanja sa malo drugačije mišljenje svake osobe na neuredan protiv čist", kaže ona.

7. ACT kao da si već oženjen

Zaista potvrdili da ste kompatibilni na duge staze, uronite sebe u životu jedni druge kao potpuno kao što ćete kad se udala, kaže Hendrix.

"Ako oboje vole putovati, rezervirati nedelju dana u Machu Picchu kako bi bili sigurni ste dobro putovali zajedno i da li da vidite vrhova planine onoliko koliko on ili ona radi. Ako volite ide na koncerte, uzmite vaš partner zajedno da se vidi kako on ili ona karata. " Ono što je najvažnije, utvrditi koliko je važno za vas da se ove vrste stvari zajedno, dodaje ona. Ako želite da se u narednih deset godina putujući sa svojim bestie, pobrinite BAE je cool ostati kod kuće.

Ovaj članak izvorno pojavio na žensko zdravlje SAD-a.

Da li ste u vezi? Pročitajte 7 Žene Share kako su postali Serijski Monogomistsand The Only 3 razloga bi ste ikada Get Back zajedno sa Ex.

Mollie King je WH decembar poklopac zvijezda. Pogodite koji joj je krajnji ABS-piration je ?:

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Šta znači starosna razlika za vašu vezu?

Post Ljubav

Ažuriranje tindera koje će konačno olakšati stvaranje značajnih veza

Post Ljubav

Da li ste željni da želite više seksa?

Post Ljubav

Radost neugodnog seksa: vaš vodič za seks u javnosti

Post Ljubav

Najstarije seksualne tajne na svetu

Post Ljubav

Časovi upoznavanja: 10 zapovesti uspješnog druženja

Post Ljubav

8 razloga masturbacija je dobro za vaše zdravlje

Post Ljubav

3 se kreće kako biste podigli vaš karlični dno i vaš libido

Post Ljubav

17 načina tehnike može povećati vaš seksualni život

Post Ljubav

Tinder: da li prevlačite ili ne prevlačite?

Post Ljubav

5 seksualnih igračaka za lezbejke

Post Ljubav

20 polnih pozicija za v-dan i šire