U tridesetim i neočekivanima da se nisi naselio? | BA.GlobalScienceCollaboration.org

U tridesetim i neočekivanima da se nisi naselio?

U tridesetim i neočekivanima da se nisi naselio?

Stavimo tačku na "najbolje godine da se smirim 'drone

Božić je neminovna, a uz to dolazi slanim caramellattes i fitness gadgetsunder drveta. Oh, i da nezgodnom trenutku među zajedno-off braća i sestre i njihove djece kad je pitao: "Pa kad ćeš da se smiri?"

Prije nego što se smeješ ljubazno i ​​pasivno-agresivno početi tetura sa statistika koje ukazuju na to da su neudate žene happierthan samaca, ugrizla za jezik -Nema takve stvari kao što je "najbolje godine da se smiri."

Naravno već znate ovo, ali stavljajući mantru u u praksi svaki put još jedan prijatelj dobiva bavi mogu dobiti zamorno.

load...

A ako neće slušati sebe, slušati na rezultate nove studije koja dokazuje upravo ono što smo mislili svi zajedno - na 'najbolje godine da se smiri' ne postoji.

Dokaz su najbolje godine da se smiri ne postoji

Nova studija ima za cilj da ukaže na točne dobi koje smatramo da treba da odbaci je stav bezbrižno kako bi se "skrasiti". Istraživači su tražili više od 2.000 odraslih o njihov način života i pogled na život, a kada su očekivali te stvari bitno promijeniti.

Većina je smatrala da je njihov "ukus za avanturu je smekšao tokom vremena", a 15% bi radije proći na rizičnu aktivnost iz straha da bi mogao utjecati na njihovu karijeru.

Ali kada je došao do ideje o tome kada bi trebalo da napuste svoje mladosti iza sebe i skrasiti, čini se da su mnogi od učesnika smatra da bi trebalo da počne da se preseli u razumnije teritoriju do trenutka kada su došli do svoje 30-tih godina, sa ukazalo dobi za način života preuređenje je stara 34 godina.

load...

Međutim, prije nego što počnete obračuna točno koliko dana mi je ostalo, ili povijeno jer to doba je došao i prošao, zapamtite da je to sve subjektivno.

Iako su mnogi od ispitanika smatra da će do 34 treba zaboraviti Žedan četvrtkom i započeti organiziranje hipoteka otplate, to je također napomenuti da drugi odgovori Istraživanje je pokazalo da ljudi koji su bili 34 i više godina nije osećao njihovim godinama imali značajan utjecaj na njihov način života.

U stvari, jedan od deset priznao da su postali hrabriji u svojim 30-im sa ronjenje, rock-penjanje, i nebo ronjenja sve popularniji adrenalin rush hobijima.

Dakle, šta sve to znači?

To znači da ne postoji takva stvar kao što su najbolje godine da se smiri. U suštini, morate prestati vjerovati da vaš život ima dramatično promijeniti kada se sa svojim sredinom tridesetih godina, i nosi na živim život koji volite. Jednostavan.

Treba mi malo život poticaj? Bacite pogled na ove fitnes za odmor, gdje možete Learn To Trapezeand ispunjavaju 6. Žene Prekidam Korporativni Poslovi Za Wellness

Povezane vijesti


Post Ljubav

Dakle, možda ne izlazite sa momkom koji to radi

Post Ljubav

Koji je tvoj tip?

Post Ljubav

Tinder ima twitter talasu, dolazi do moderne diskusije o datiraju

Post Ljubav

Kako je biciklizam pomogao da nađem hrabrosti da izađem

Post Ljubav

Probala sam snagu da obučavam svoju vaginu svaki dan nedelju dana - evo šta se dogodilo

Post Ljubav

7 čudnih razloga zašto se osećate potpuno blah o seksu

Post Ljubav

Seks: lekar odobrio tehnike za duže zadovoljavajući orgazam

Post Ljubav

Ovo je iznenađujuća stvar koja uključuje 20 posto momaka

Post Ljubav

Zašto je najnoviji Holivudski split bolji za gwen stefani od gavin rossdale

Post Ljubav

Najbolje seksualne pozicije ikada: baletni plesač

Post Ljubav

10 najvažnijih za povratak na scenu (i seks) nakon suše

Post Ljubav

Možda vam je žao ako imate seks u vodi ovog leta